CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 06:04 PM | Show all posts
matjerk replied at 28-7-2021 06:00 PM
Boleh tgk balik video dia tu....byk bohong.. fakta x betol dan fitnah aku rasa..
Part diaa kata 2 ...

hebat jugak dia punya twist tu kan? haritu kakak iols join la live tu, sebab nak tengok apa dia jawab. Iols memang tak tengok la sebab memang tak suka dia.
Lepas kakak iols bagitahu yg dia dok naik isu duit berjuta tu, meols terus rasa pelik. Awat ko tiba2 nak petik isu orang pulak. Macam sengaja shift the spotlight.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2021 06:04 PM | Show all posts
Nnasda53 replied at 28-7-2021 10:12 AM
Kalau ada bagus la.Sebab dengar beberapa tahun lepas ada report tapi diam tak berkutik sudahnya.

sebab diam tak terkutik tu la depa guna pendekatan lain.ingat senang ke nak heret dewa kayangan ke muka pengadilan? dengan taasubersnya, dengan lindungan tangan2 ghaib lagi...sekarang pun ada tangan Thanos dah mula kacau

cuma org salah anggap geng asatizah n influencer yg sebar video tu padahal bukan mereka

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 28-7-2021 05:53 PM
diorang tak dapat masuk sana uols, sebab tu pening. Meols pon tak dapat masuk gak, so kena pandai2 ...

Samaa meols pun tengah cuba menghadamkan sesikit code yang ada. Ada yang dah faham ada yang masih meols keliruu hahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 28-7-2021 07:04 PM
I kerja lain sampai malas nak buat. Celik mata terus bukak forom.  Nak terlelap pun baca forom lag ...

Mimpi lesung batu tak?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Igs latest..



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 28-7-2021 03:47 PM
Aku tgh bergusip hari2 dgn kwn aku
Aku bg info sikit2 dia dh syak aku ada grp lain
Mati hidop blik ...

Sama juga, ...suami sendiri pun tak tau kita  baca cari....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-7-2021 03:02 PM
Katolik aje takleh kawin. Ummah Protestant aman2 aje nikah beranak pinak. Church of Mormon lagik h ...

Hahahahahaa.. Iols baru nak komen yg sama.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:08 PM | Show all posts
sismarkonah replied at 28-7-2021 05:23 PM
betullah chuolls, pastu masa kecoh suatu ketika dahulu osim taja 'keta kuda' masa kes bebudak mena ...

ya, tak suka cara redah dia. Last2 agensi lain yg nampak buruk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 28-7-2021 06:05 PM
Igs latest..

Mesti dia myesal bgtau topinasi kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 28-7-2021 06:05 PM
Igs latest..

mcm mne dia nk counter attack blk nihhh. zass setepek bukti dia bagi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:10 PM | Show all posts
mamat ni suka screenshot message
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cikuduku replied at 28-7-2021 06:09 PM
mcm mne dia nk counter attack blk nihhh. zass setepek bukti dia bagi.

Taksubers : deepfake
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:11 PM | Show all posts
cikuduku replied at 28-7-2021 10:09 AM
mcm mne dia nk counter attack blk nihhh. zass setepek bukti dia bagi.

iols rasa dia tak akan jawab, katanya dah few days diam berkutik, betoi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:11 PM | Show all posts

mesti dia akan kata, bukan melutut betul2. tu perumpamaan ja. macam perkataan wali tu.

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 28-7-2021 06:05 PM
Igs latest..

Dia dgn geng2 mmg jenis x reti nk jwb orng ke ... Suka buat orng trtunggu2 .. Selfish sgt diorng ni ... Tu lah psl klau trlebih menipu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh, aku tertanya-tanya jadi ke eul saman Nadir n caprice ya? Ke setakat ugut2 je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa komen Jah terpaling, sekarang side siapa .. .
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ElmoRed replied at 28-7-2021 06:11 PM
iols rasa dia tak akan jawab, katanya dah few days diam berkutik, betoi ke?

maybe tgh draft teks ucapan kot.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 28-7-2021 06:10 PM
Taksubers : deepfake

hahahahhaahhahahaa memang taksubers ckp deepfake & hati2 dengki. sayu hati dengar.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 28-7-2021 03:50 PM
betul... masyarakat Melayu kena ubah minda zaman ni.. sekolah menengah biasa pun bagus....asalkan  ...

Sebenarnya anak sekolah asrama lagi mahal belanja. Bukan free pun, duit makan asrama, duit yuran, duit pibg tinggi sebab mcm2 aktiviti. Kalau dapat asrama jauh pun banyak duit tambang pergi balik tiap2 bulan...belum lagi duit dhobi, duit poket dll.
Few of my children pergi sbp  n mrsm. Semua tak layak dpt biasiswa...so, kalau ikut cost lebih murah bersekolah dekat rumah. Belum lagi pening dengar issue makanan dll jika anak2 cerewet.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 03:25 PM GMT+8 , Processed in 0.075787 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list