CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
 Author| Post time 28-7-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 28-7-2021 06:44 PM
Ok...so i nak letak di istana 6 atau yg baru nanti?

Boleh letak tapi guna code morse
Zombies banyak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:47 PM | Show all posts
selow sikit rumah no 6 ni ye...dek kerana tiada pagar ramai pilih jadi SR je
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 09:43 AM
Mintak dengan Admin

No more kebebasan bersuara di forum.. dah serupa gomen plak..huhu

Ayuh jadi admin tele la plak uols..takdak sapa nak potong stim bergosip
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:47 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 28-7-2021 05:24 PM
Bhahahahaha..yee..faham2..jgn sebak2,jgn sayu2 plak yee .nti jadi sekapal dgn ostad madi...bhahahh ...

tiba2 saya rasa sebak dan sayu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 28-7-2021 05:44 PM
Yup sakit hati kalau baca balik apa yg ibu mangsa tulis kat fb  masa kes tu ditutup tu.
Siap caka ...

Sedihnya… cuba letak diri kita kat mangsa2 ni smua… moga ada keajaiban dlm masa terdekat ni… harap FW n team berjaya bongkarkan dn heret pesalah2 smua ke muka pengadilan n humban diaorg ke dalam…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 28-7-2021 06:44 PM
Tuan tanah pun nak letak jawatan notis 2 jam

Penat zombies dok ulang siar
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 28-7-2021 05:44 PM
Yup sakit hati kalau baca balik apa yg ibu mangsa tulis kat fb  masa kes tu ditutup tu.
Siap caka ...

Lega acik baca komen chuols
Akhirnye ada gak org OT pasal kes lain selain kisah lesung si yebit neh

Bosan pulak dgn kes dewasayoq korang neh, tred awai2 je excited, ujong2 tred nubis pakat merempan dm dm dm dm
Potong stim betul nak hencap tak siokkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak check in. Kenapa la gossip hot dikala kebizian tgh melanda
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:48 PM
Penat zombies dok ulang siar

Kikiki dah 3 hari 3 malam berjaga ye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 28-7-2021 06:45 PM
ada ke kat sana???

Tiap2 page ada leaked undecode link kot
Masing2 dah banyak duit lemon2 githuuuu laa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by scorpionkiki at 28-7-2021 05:57 PM

[quote]trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:46 PM
Boleh ............
....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:50 PM | Show all posts
readbaca replied at 28-7-2021 09:44 AM
pakai desktop mode pastu ada advance mode kat belah kanan sekali. klik advance mode tu. tampai ja  ...

Thank you ouls, i try cuba test next time
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 28-7-2021 06:44 PM
Yup sakit hati kalau baca balik apa yg ibu mangsa tulis kat fb  masa kes tu ditutup tu.
Siap caka ...

Doa orang teraniaya takde hijab
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:50 PM | Show all posts
Shayang replied at 28-7-2021 05:44 PM
Yup sakit hati kalau baca balik apa yg ibu mangsa tulis kat fb  masa kes tu ditutup tu.
Siap caka ...

DPP pun pangkat bawahan je uols. Bila kes high profile & VVIP je baru senior DPP take charge, Itu pun theyols tertakluk arahan banyak pihak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah guna nya forum klau tiada teh panas ... Apalah gunanya thread jika tdk berpagar.. Ada kah forum jga dijaga tangan2 atasan??.. Jgn ptong credit iolsss ye
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
laradelara replied at 28-7-2021 04:59 PM
Iols ada nmpk a few id yg mn, yg most probably 007 pun hado..tu iolss ingatkan. Bkn kaleng2 ye yg  ...


I dah delete post dekat thread sana. Lantaklah korang newbies.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 28-7-2021 06:47 PM
No more kebebasan bersuara di forum.. dah serupa gomen plak..huhu

Ayuh jadi admin tele la plak  ...

Meols nak tanya kaka Britney
Lupa dah tele
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:51 PM | Show all posts

pasal case grooming ke? kuat semangat dek!
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Panas bethol teh dia. Rasanya el pegang rekod rumah terpaling laju pembinaan dia. Ala2 hospital covid china. Tahniah tt.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 28-7-2021 06:49 PM
Kikiki dah 3 hari 3 malam berjaga ye

Kucing meols pun heran awat dok hadap phone tak berenti hahahahahahaah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 07:01 PM GMT+8 , Processed in 0.192959 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list