CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
 Author| Post time 28-7-2021 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana meols nak flex OOTD dkt IG
Serkup yang meols tatang penuh hati-hati
Yang teramat bernilai bagi meols walaupun dicaci tak reti fashiunnnnn

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:03 AM | Show all posts
Iols  tertinggal watak misteri dalam trailer kaka duda ke 2.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
elirasputia replied at 28-7-2021 02:55 AM
...................



Senyap sunyi dah brapa hari….apa la cerita kan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
hrp2 besok ada tumpah tea baru..
wpn i xsuka osim...rasa kesian tu ada la..
hrp2 rexona bertabah la....pastu hrp kicap ngan ALB dk dendiam..noxxa tu bila nk balik..nk  tau psl jam lambang apa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Da bertahun x mencemar duli... Tp dewasayu punye pasal kita check in my sejahtera siap check suhu ngn sanitize tgn dah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Cherrsbb replied at 28-7-2021 02:59 AM
Mungkin lah kut.  Kekeh

mmg bukan sbb  sah2 dewa ni lg tua
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 02:59 AM
Macam mana meols nak flex OOTD dkt IG
Serkup yang meols tatang penuh hati-hati
Yang teramat ...

pm ig nk tgk muka kaka tgh ootd
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:08 AM | Show all posts
Ni mmg tk berpagar ke..or esok dh tkley masuk ni...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua asatizah bagi cerita sikit sikit. Kena follow up sebab katanya dah dibawa ke pihak berkuasa so kena ada strategi. Harapnya ada penyelesaian lah kes ni. Jangan tetiba tutup buku pulak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 01:57 AM
Urmm meols dengar Nanas tak mau amik khidmat Osim?

Nanas nk amik untuk apa?
Ni nanas mamu ka ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 28-7-2021 04:06 AM
pm ig nk tgk muka kaka tgh ootd

Pm pm ni meols tak layan yach
See my level agithuuu

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduh jenuhnak study apa kaitan tajudin pulk dahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca thread ni sambil mkn megi 2bungkus dalam periuk le creuset
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Fafaaisa replied at 28-7-2021 03:55 AM
Lajunya..bertingkat2 dah rumah...dah sampai tingkat 6..rumah pprt ke kondo nih

Yinnih yestana hokey??
Apa kerlast rumah pprt

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 28-7-2021 04:15 AM
Nanas nk amik untuk apa?
Ni nanas mamu ka ni

Ambillah buat part time
Nanas kan takdak reja dok Live manjang hakhakhak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 28-7-2021 04:15 AM
Aduh jenuhnak study apa kaitan tajudin pulk dahhhh

Dulu meols ada crush dengan orang nama Tajudin tauuuuu
Tall dark handsome Asian look sangat
Berdenyut

Matikkkk laaa OT momod jangan potong tacang meols
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 03:19 AM
Ambillah buat part time
Nanas kan takdak reja dok Live manjang hakhakhak

Aku nk tgk 4 ekor tu boleh ke buat live lagi mcm dorg buat menganjing caprice hrtu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 28-7-2021 04:21 AM
Aku nk tgk 4 ekor tu boleh ke buat live lagi mcm dorg buat menganjing caprice hrtu..

Kenapa guna ekor
Tak baik tahu

Chuols takmo Allah sayang chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:24 AM | Show all posts
check in..jauh btl mengejar ni..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nya lah.... selain video molest diri sendiri tuh.... akan ada perkara besar yg akan meletup lagi ni...  Kadang ni hidup macam kisah kapal titanic...lepas langgar icebeg...dah tak ada cara elak kapal dari tenggelam terus..

Pokchik cuba bayangkan.....tiap tiap malam lepas terbongkar video kemaluan sendiri tersebar merata dalam negara .... tentu tak dapat tidor kan... Lepas tu rasa berdebar debar ( apa lagi la cerita aib yg akan tersebar) ...  Nak makan kebab daging pun tak selera..

Henfon berbunyi rasa nervous.... whatsapp beratus notification tapi tak berani nak bukak..

Selama ini...walao PKP pun boleh kesana kemari...tetiba kena menyuruk kat rumah.. taik lalat kat kemaluan pun ada berapa orang dah tao...

Stress kan....kelam ja rasa fikiran macam mana nak plot twist balik.  Bab soklan Nadir tu boleh lagik twist dgn tanya Nadir balik pasal audit...Nadir jawap ke tak janji dah twist...
Tapi ni mcm mana pulak kemaluan sendiri punya video dah tersebar... Macam mana nak twist? Macam mana nak jawap? Agaknya blood pressure pun tengah naik ni..

Risau pulak koleksi sedekah akan kurang...Masih ada laa...tapi dah lari dari forecasting target colllection..

Mana nak letak muka dgn TMJ....TMJ mesti dah tenguk video kemaluan bertaik lalat tu..

Terpikir pulak....lagi tambah stress....laku lagi ka kalao buat seminar motivasi lepas ni....sapa nak dengar..

Harapkan pentaksub dan pemuja pun... sokong angin ja...yg sedekah adalah sekerat dua..

Sayang seribu kali sayang...... nikmat tidur untuk seminggu dua ni...Tuhan dah tarik..

Senyap...sesenyap nya.....

Rasa ada lagi yg terlondeh nih...Muga kita semua ambil iktibar...jangan kita angkuh dan riak. Jangan kita tunggang ugama untuk cari duit.... Jaga aurat apatah lagi kemaluan kita dari dilihat oleh perempuan bukan isteri sah kita.
Jangan hipokrit pada manusia lain.  Kopiah dan jubah tu tinggi mertabatnya....kita harus sedar mampu ke kita bawa imej tu...
Pengajaran jugak untuk diri sendiri... kalao Tuhan dah berkehendak nak hukum dgn melondehkan aib kita sebagai hambanya....tiada siapa boleh bantu lagi.
Berbalik la pada Tuhan...minta doa agar jangan dilondehkan lagi aib aib yg lain ....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 04:33 PM GMT+8 , Processed in 0.074430 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list