CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 06:08 PM | Show all posts
sismarkonah replied at 28-7-2021 05:23 PM
betullah chuolls, pastu masa kecoh suatu ketika dahulu osim taja 'keta kuda' masa kes bebudak mena ...

ya, tak suka cara redah dia. Last2 agensi lain yg nampak buruk
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 28-7-2021 06:05 PM
Igs latest..

Mesti dia myesal bgtau topinasi kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 28-7-2021 06:05 PM
Igs latest..

mcm mne dia nk counter attack blk nihhh. zass setepek bukti dia bagi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:10 PM | Show all posts
mamat ni suka screenshot message
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cikuduku replied at 28-7-2021 06:09 PM
mcm mne dia nk counter attack blk nihhh. zass setepek bukti dia bagi.

Taksubers : deepfake
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:11 PM | Show all posts
cikuduku replied at 28-7-2021 10:09 AM
mcm mne dia nk counter attack blk nihhh. zass setepek bukti dia bagi.

iols rasa dia tak akan jawab, katanya dah few days diam berkutik, betoi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:11 PM | Show all posts

mesti dia akan kata, bukan melutut betul2. tu perumpamaan ja. macam perkataan wali tu.

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 28-7-2021 06:05 PM
Igs latest..

Dia dgn geng2 mmg jenis x reti nk jwb orng ke ... Suka buat orng trtunggu2 .. Selfish sgt diorng ni ... Tu lah psl klau trlebih menipu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh, aku tertanya-tanya jadi ke eul saman Nadir n caprice ya? Ke setakat ugut2 je
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa komen Jah terpaling, sekarang side siapa .. .
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ElmoRed replied at 28-7-2021 06:11 PM
iols rasa dia tak akan jawab, katanya dah few days diam berkutik, betoi ke?

maybe tgh draft teks ucapan kot.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 28-7-2021 06:10 PM
Taksubers : deepfake

hahahahhaahhahahaa memang taksubers ckp deepfake & hati2 dengki. sayu hati dengar.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 28-7-2021 03:50 PM
betul... masyarakat Melayu kena ubah minda zaman ni.. sekolah menengah biasa pun bagus....asalkan  ...

Sebenarnya anak sekolah asrama lagi mahal belanja. Bukan free pun, duit makan asrama, duit yuran, duit pibg tinggi sebab mcm2 aktiviti. Kalau dapat asrama jauh pun banyak duit tambang pergi balik tiap2 bulan...belum lagi duit dhobi, duit poket dll.
Few of my children pergi sbp  n mrsm. Semua tak layak dpt biasiswa...so, kalau ikut cost lebih murah bersekolah dekat rumah. Belum lagi pening dengar issue makanan dll jika anak2 cerewet.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:14 PM | Show all posts
midori_katana replied at 28-7-2021 05:25 PM
dulu akak like fb dia sbb terkesan tgk dia dok dakwah kat bawah jambatan kan.. pastu lalu lalang l ...

sama la, ibu iols terus geleng kepala & tak suka dia bila dia suruh orang mengaku in public macam tu dekat seminar dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
saya maafkan semua
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 28-7-2021 01:26 PM
my mom terpedaya pasal najis lalat tu. takkan kaka nak bagi mom kawad cam najis lalat kat lesung b ...

Maknanya lepas kes gazah baru semua org tau ttg palatao ya
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengikut sesuatu cult ni.. Bukan kira B40 ka,  T20 ka.. TIDAK.

Mereka ni biasanya org2 yg berada di kedudukan paling rendah dalam kehidupan mereka dan tiba2 PENYELAMAT (KETUA CULT) hulur tangan dan selamatkan mereka.

Para penyembah osima mungkin saudara mara kita.. Kawan kita.. Jadi adalah menjadi tanggungjawab kita menyedarkan mereka ni utk melihat kebenaran.

Ok nak pi cicah apple dgn garam belacan sat
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:17 PM | Show all posts
Aduh, terpeleot masuk rumah, tuan tanah ngan jemaah dah pecut ke pg 87. Aku rasa macam duk dalam periuk nasi sekarang ni, sebab korang macam dalam periuk noxxa, cepat sungguh masak.

Walaupun korang noxxa, lum tentu lepas masak sedap.

Okay aku akan menuntut ilmu dengan membaca kerana membaca itu jambatan ilmu dan aku simpan kebodohan tuk anak cucu zombies.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 28-7-2021 06:05 PM
Igs latest..

Memang dia suka pakai ganti nama diri ketiga untuk merujuk kepada diri sendiri ye.. ingat zaman skolah 90an ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lajunya thread nie...td lunch baru page 48...skang 88...wow, marathon lah membaca coding...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 01:05 PM GMT+8 , Processed in 0.341294 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list