CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 28-7-2021 02:48 PM
sila... sila...



Muahahaha.. Betul la iols komen kat volume 3..jaga2..byk minik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:56 PM | Show all posts
noorazurams replied at 28-7-2021 09:55 AM
Uolssss. Terkini topinasi ada update story kt ig.

tepek lah uols, i takde ig
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 28-7-2021 05:47 PM
No more kebebasan bersuara di forum.. dah serupa gomen plak..huhu

Ayuh jadi admin tele la plak  ...

sape kata takda. aku germa je masing2 xjd cite
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
noorazurams replied at 28-7-2021 05:55 PM
Uolssss. Terkini topinasi ada update story kt ig.

kan...baru je tengok..ade lgi die nak reveal tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkyroses811 replied at 28-7-2021 05:51 PM
Apalah guna nya forum klau tiada teh panas ... Apalah gunanya thread jika tdk berpagar.. Ada kah for ...

Tgn2 ghaib yg berperisa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak terkejar semua rumah. Tadi baru sempat ketuk pintu rumah rumah No.6 nak masuk. Sempat lah pi rumah No.5 utk study last minute aku baca sinopsis kat kulit belakang buku. Aku siap buat nota (screenshot) senarai pelakon2 dan watak2 yang hampa bagi. Sebab aku nak rujuk kat rumah ni. Senang. Haha. Tapi jalan cerita aku masih buntu kadang2. So aku kena pi marathon fast forward utk lulus dgn jayanya. Almaklum lah, study last minute
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 28-7-2021 05:53 PM
diorang tak dapat masuk sana uols, sebab tu pening. Meols pon tak dapat masuk gak, so kena pandai2 ...

kan .same la kite..kene perah otak paham2 sndr..hehehe .usaha tgga kejayaan. gituhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
eriminuri replied at 28-7-2021 05:20 PM
Clearly takde kejadian tepis menepis, but confident dewasayur ckp ada. Masa ni dia isap daun ke ap ...

Boleh tgk balik video dia tu....byk bohong.. fakta x betol dan fitnah aku rasa..
Part diaa kata 20j tu.. tahun lps 20j..tahun ni.tambah lg 20j..persoalannya mai mana fakta tu?

Wartawan yg sampai.11 media..sekoq.tak tanya....dok.sebak.terharu dgn point2 lain.dia...yg x relevan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:01 PM | Show all posts
noorazurams replied at 28-7-2021 05:55 PM
Uolssss. Terkini topinasi ada update story kt ig.


yg ni ka?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in. Kejap baru tengah baca.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 04:26 PM
Satu lagi PM masuk ke inbox meols berbunyik gini

"Akum kaka boleh share link osim coz macam tak c ...


Punya gatai bijik gigih juga depa nak tgk video
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:02 PM | Show all posts
aaai ols just logged out from Jibble apps for work from home since March 2020 last year. jadi SR masuk syekali syekala..  sangat jarang-jarang.
ada tu menggigih menjawap nak dapatkan  medal senior forummer.. done dah bereh...

semenjak bukak benang pasal Dewasayu Pt1 sampai ke Pt 4 memang ketinggalan x masuk berkuntum di forum ni.

mula ngejoin berkuntum di benang Pt 5 pun kejap-kejap mencelah bila sempat. alih-alih dah tegak Pt 6 tengah malam tadi.

ni Pt 6 harus tutup pintu lepas Isyak karang sebab tegak Pt 7. tempat menyembang para non-taksubers Dewasayu.

esok-esok aaai ols masuk sini balik bila ada teh baru tumpah atau ada info pasal Bidadior merangkap BFF si Pony. memang nak tau saper sheols ni nak kata kena selotape molot pasal saper sebenarnya laki sheols atau dumb doll.

jaga rumah bebaik. selamat berkuntum kalian



Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:52 PM
Kucing meols pun heran awat dok hadap phone tak berenti hahahahahahaah

I kerja lain sampai malas nak buat. Celik mata terus bukak forom.  Nak terlelap pun baca forom lagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:04 PM | Show all posts
matjerk replied at 28-7-2021 06:00 PM
Boleh tgk balik video dia tu....byk bohong.. fakta x betol dan fitnah aku rasa..
Part diaa kata 2 ...

hebat jugak dia punya twist tu kan? haritu kakak iols join la live tu, sebab nak tengok apa dia jawab. Iols memang tak tengok la sebab memang tak suka dia.
Lepas kakak iols bagitahu yg dia dok naik isu duit berjuta tu, meols terus rasa pelik. Awat ko tiba2 nak petik isu orang pulak. Macam sengaja shift the spotlight.

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:04 PM | Show all posts
Nnasda53 replied at 28-7-2021 10:12 AM
Kalau ada bagus la.Sebab dengar beberapa tahun lepas ada report tapi diam tak berkutik sudahnya.

sebab diam tak terkutik tu la depa guna pendekatan lain.ingat senang ke nak heret dewa kayangan ke muka pengadilan? dengan taasubersnya, dengan lindungan tangan2 ghaib lagi...sekarang pun ada tangan Thanos dah mula kacau

cuma org salah anggap geng asatizah n influencer yg sebar video tu padahal bukan mereka

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 28-7-2021 05:53 PM
diorang tak dapat masuk sana uols, sebab tu pening. Meols pon tak dapat masuk gak, so kena pandai2 ...

Samaa meols pun tengah cuba menghadamkan sesikit code yang ada. Ada yang dah faham ada yang masih meols keliruu hahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 28-7-2021 07:04 PM
I kerja lain sampai malas nak buat. Celik mata terus bukak forom.  Nak terlelap pun baca forom lag ...

Mimpi lesung batu tak?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Igs latest..



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 28-7-2021 03:47 PM
Aku tgh bergusip hari2 dgn kwn aku
Aku bg info sikit2 dia dh syak aku ada grp lain
Mati hidop blik ...

Sama juga, ...suami sendiri pun tak tau kita  baca cari....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-7-2021 03:02 PM
Katolik aje takleh kawin. Ummah Protestant aman2 aje nikah beranak pinak. Church of Mormon lagik h ...

Hahahahahaa.. Iols baru nak komen yg sama.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 05:05 PM GMT+8 , Processed in 0.081472 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list