CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak check in. Kenapa la gossip hot dikala kebizian tgh melanda
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:48 PM
Penat zombies dok ulang siar

Kikiki dah 3 hari 3 malam berjaga ye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 28-7-2021 06:45 PM
ada ke kat sana???

Tiap2 page ada leaked undecode link kot
Masing2 dah banyak duit lemon2 githuuuu laa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by scorpionkiki at 28-7-2021 05:57 PM

[quote]trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:46 PM
Boleh ............
....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:50 PM | Show all posts
readbaca replied at 28-7-2021 09:44 AM
pakai desktop mode pastu ada advance mode kat belah kanan sekali. klik advance mode tu. tampai ja  ...

Thank you ouls, i try cuba test next time
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 28-7-2021 06:44 PM
Yup sakit hati kalau baca balik apa yg ibu mangsa tulis kat fb  masa kes tu ditutup tu.
Siap caka ...

Doa orang teraniaya takde hijab
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:50 PM | Show all posts
Shayang replied at 28-7-2021 05:44 PM
Yup sakit hati kalau baca balik apa yg ibu mangsa tulis kat fb  masa kes tu ditutup tu.
Siap caka ...

DPP pun pangkat bawahan je uols. Bila kes high profile & VVIP je baru senior DPP take charge, Itu pun theyols tertakluk arahan banyak pihak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah guna nya forum klau tiada teh panas ... Apalah gunanya thread jika tdk berpagar.. Ada kah forum jga dijaga tangan2 atasan??.. Jgn ptong credit iolsss ye
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
laradelara replied at 28-7-2021 04:59 PM
Iols ada nmpk a few id yg mn, yg most probably 007 pun hado..tu iolss ingatkan. Bkn kaleng2 ye yg  ...


I dah delete post dekat thread sana. Lantaklah korang newbies.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 28-7-2021 06:47 PM
No more kebebasan bersuara di forum.. dah serupa gomen plak..huhu

Ayuh jadi admin tele la plak  ...

Meols nak tanya kaka Britney
Lupa dah tele
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:51 PM | Show all posts

pasal case grooming ke? kuat semangat dek!
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Panas bethol teh dia. Rasanya el pegang rekod rumah terpaling laju pembinaan dia. Ala2 hospital covid china. Tahniah tt.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 28-7-2021 06:49 PM
Kikiki dah 3 hari 3 malam berjaga ye

Kucing meols pun heran awat dok hadap phone tak berenti hahahahahahaah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 28-7-2021 06:49 PM
Hopefully blh baca...

Delete cepat2
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 28-7-2021 05:21 PM
Kalau sis perasan,posting dia, starting ayat sama,tone sama,content similar,y berubah cuma watak s ...

Sama mana skandals seks pasal pu2 ni dh xkoser nk hadap, ko saiz sosej ker saiz frenxh fries ker...aku dh xpeduli..yg aku nk tau dr mana duit dtg bnyk2 tuh..takkan xpernah byr tax?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:53 PM | Show all posts
kamexkame replied at 28-7-2021 04:30 PM
Yang bising tak dapat decode pi tengok summary v5. Dah dijelaskan situ

diorang tak dapat masuk sana uols, sebab tu pening. Meols pon tak dapat masuk gak, so kena pandai2 la decode sendiri. Boleh je cuma lambat sikit la banding dengan org yang dapat masuk sana
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:53 PM
Delete cepat2

Haha.. Nsb iols dh baca
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:20 PM
Rumah ni membosankan sebab takdak pagar

Memang pun. Terus putus napsu nak hadap forum. Tetiba lak pengurusan tak bagi pagar. Kuat sgt bau ikan. Hmm.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:54 PM | Show all posts
patutlah tak meriah sgt, rupanya pagar kena roboh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Uolssss. Terkini topinasi ada update story kt ig.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 12:42 PM GMT+8 , Processed in 0.183257 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list