CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kierakirana replied at 28-7-2021 04:09 PM
anak dia dah selamat kat oversea dah sis. xtaulah kalo dah balik sini asbab covid. dan2 larikan an ...

Ingatkan stok2 orang camni baik2 belaka.
Bertopeng rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:41 PM | Show all posts
Potpouri replied at 28-7-2021 05:37 PM
Geng2 suka menyalahkan kerajaan memang suka sgt dengan si sendu tu..

haah betul chuolls, hari kes osim meletup, status kawan iolls simple je pastu ada ayat "luka masih terasa" pastu seolah menjurus kepada doa org yang teranaiya

humangaihhh, iolls jadi seram, sebab betul la doa org teranaiya ni takde hijab.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:42 PM | Show all posts
Orix replied at 28-7-2021 05:39 PM
Mod pagar la at least lvl 7 . Bosan la gini

uih jgn la sampai langit ke 7. tangga tak cukup tinggi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 28-7-2021 06:38 PM
Kes dewa vs nadi arena
1-1

Tudiaaa naa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 28-7-2021 05:38 PM
Kes dewa vs nadi arena
1-1

dh audit ke kira nya ni. iols  tak paham
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 28-7-2021 06:39 PM
Mod pagar la at least lvl 7 . Bosan la gini

Mintak dengan Admin
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:41 PM
Takde pagar daaaa
Admin berkeputusan sebegitu

Ok...so i nak letak di istana 6 atau yg baru nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kupucandy replied at 28-7-2021 04:18 PM
Biarkan dia berbunyi, biar kes ank dia kali ni sangkut dan dibawa ke pangadilan…

Yup sakit hati kalau baca balik apa yg ibu mangsa tulis kat fb  masa kes tu ditutup tu.
Siap cakap akan jumpa di mahkamah robbul jalil.
Nama budak2 senior yg buat tu pun dia ada sebut dan takkan maafkan.
Taktau la kalau skrg dah maaf kan tidak tp time tu mmg dia tak maafkan.
Tak paham kenapa DPP memilih untuk taknak mendakwa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:44 PM | Show all posts
ElmoRed replied at 28-7-2021 05:40 PM
hihi, lift lah sangat,

uols camana nak insert pic?

pakai desktop mode pastu ada advance mode kat belah kanan sekali. klik advance mode tu. tampai ja kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ailin replied at 28-7-2021 05:07 PM
perasan gak chuolls...

Tuan tanah pun nak letak jawatan notis 2 jam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 28-7-2021 06:39 PM
Weh trex hang org utara ka? Aku baca komen2 hang dok terasa terngiang mcm mak aku dok berletiaq ka ...

Awat pasaipaaa
Parent meols dua2 dari negeri berbeza wilayah utara
So loghat meols mixed dah

Hang indirectly nak habaq meols dah macam mak2 berletiaq noh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:45 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:17 PM
Hang dah 6 rumah dok ratib bideo
Pi laa masuk benang sepol
Pakwe tiz kunun

ada ke kat sana???
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
toet2meoww replied at 28-7-2021 05:27 PM
Tu la yg macik iols ckp. Tp klu tgk gmbr pun mmg xbyk mane brgnye.

Iols harap sapa2 yg pnah menderma ke tabung PUKM ni stop lah, pergilah sdkah kat sapa2 yg depan mata…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 28-7-2021 06:44 PM
Ok...so i nak letak di istana 6 atau yg baru nanti?

Boleh letak tapi guna code morse
Zombies banyak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:47 PM | Show all posts
selow sikit rumah no 6 ni ye...dek kerana tiada pagar ramai pilih jadi SR je
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 09:43 AM
Mintak dengan Admin

No more kebebasan bersuara di forum.. dah serupa gomen plak..huhu

Ayuh jadi admin tele la plak uols..takdak sapa nak potong stim bergosip
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:47 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 28-7-2021 05:24 PM
Bhahahahaha..yee..faham2..jgn sebak2,jgn sayu2 plak yee .nti jadi sekapal dgn ostad madi...bhahahh ...

tiba2 saya rasa sebak dan sayu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 28-7-2021 05:44 PM
Yup sakit hati kalau baca balik apa yg ibu mangsa tulis kat fb  masa kes tu ditutup tu.
Siap caka ...

Sedihnya… cuba letak diri kita kat mangsa2 ni smua… moga ada keajaiban dlm masa terdekat ni… harap FW n team berjaya bongkarkan dn heret pesalah2 smua ke muka pengadilan n humban diaorg ke dalam…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 28-7-2021 06:44 PM
Tuan tanah pun nak letak jawatan notis 2 jam

Penat zombies dok ulang siar
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 28-7-2021 05:44 PM
Yup sakit hati kalau baca balik apa yg ibu mangsa tulis kat fb  masa kes tu ditutup tu.
Siap caka ...

Lega acik baca komen chuols
Akhirnye ada gak org OT pasal kes lain selain kisah lesung si yebit neh

Bosan pulak dgn kes dewasayoq korang neh, tred awai2 je excited, ujong2 tred nubis pakat merempan dm dm dm dm
Potong stim betul nak hencap tak siokkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 06:32 PM GMT+8 , Processed in 0.094349 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list