CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:20 PM
Rumah ni membosankan sebab takdak pagar

I ada something nak tunjuk...tp i nak thread ni berpagar dulu sbb takut fb pengadu kena serang...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:35 PM | Show all posts
midori_katana replied at 28-7-2021 05:30 PM
ramai org terluka dgn tindak tanduk dia ni uolls.. kes di kedah tu riuh sangat...tapi dia diam tak ...

cara osim kan suka redah, ha sekarang tercidukk bak kata bebudak wechat
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 28-7-2021 05:09 PM
betul lah.. bila uolss cakap macam ni baru iols perasan dia ni manipulator rupanya... iols ni seje ...

Intipati ceramah depa mostly benda yg kita dah tau or boleh cari sendiri. Tak terkesan dan menusuk kalbu. Quote ayat Quran/hadis pun kadang2 saja. Pasaitu aku ada beberapa saja ustaz favourite di Msia yg aku follow ceramah kalau ada kat TV/online. Ada unsur2 humour tu kira bonus lah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:36 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:34 PM
Entahlah meols pun tak pasti
Benang sepol bosan jugak penuh zombies
Sepol pasti bangga gaji bula ...

suh dia declare pendapatan dia yg ribu2 lemon tu...audit
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 28-7-2021 05:35 PM
I ada something nak tunjuk...tp i nak thread ni berpagar dulu sbb takut fb pengadu kena serang...

Wowwww new hot tea

Calling TT mengusulkan pada momod untuk rumah ini dipagar yach
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:37 PM | Show all posts
scorpionkiki replied at 28-7-2021 05:35 PM
I ada something nak tunjuk...tp i nak thread ni berpagar dulu sbb takut fb pengadu kena serang...

Kepada Yang Amat Berhormat Tuan Momod, please bagi pagar 3 lapisan je boleh? dana tak cukup nak beli tangga nak panjat pagar tinggi2 , bertahun dok jadi SR sebab kalut bersilat dengan kehidupan duniawi.


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:37 PM | Show all posts
sismarkonah replied at 28-7-2021 05:23 PM
betullah chuolls, pastu masa kecoh suatu ketika dahulu osim taja 'keta kuda' masa kes bebudak mena ...

Geng2 suka menyalahkan kerajaan memang suka sgt dengan si sendu tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:38 PM | Show all posts
scorpionkiki replied at 28-7-2021 05:35 PM
I ada something nak tunjuk...tp i nak thread ni berpagar dulu sbb takut fb pengadu kena serang...

apakah itu.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts


Kes dewa vs nadi arena
1-1
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 28-7-2021 06:32 PM
Boleh lah siap sedia angkut barang2 dan pindah rumah baru

Rumah baru sekarang ... takat 50 gtu ...

Meols tunggu kakadud buka umah baru
Meols nak take 5

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mod pagar la at least lvl 7 . Bosan la gini
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:14 PM
Jurus boddo alam sebalik mata

Weh trex hang org utara ka? Aku baca komen2 hang dok terasa terngiang mcm mak aku dok berletiaq kat aku. Nada sama mcm mak aku
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa tengok zombie minta dispoon feed

I rasa baik pagar
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:39 PM | Show all posts
Ailin replied at 28-7-2021 05:36 PM
suh dia declare pendapatan dia yg ribu2 lemon tu...audit

bg la dia merasa benang ratus2 lemon.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:39 PM | Show all posts
nellyberry replied at 28-7-2021 05:35 PM
yang kes kat Sabah tu iols ingat, teruk jugak mamat yg ckp tu kena hentam.
semua pakat dok sokong ...

jangan dilupa Jabatan Agama Islam Sabah pun kena tempias yang bukan sikit2, mujur tak heart attack tuan mopti sabah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakpositifker replied at 28-7-2021 01:20 PM
Mana dapat video tu non. cari2 tiada

Dapat kat thread lepas2 …sekali nengok takde dah…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ms.Mangga replied at 28-7-2021 06:33 PM
Dasyat bungalow chuols. Sehari sebijik bungalow naik. Keellllaaaassssss.

*tiup tiup kuku warna merah darah pekat elok bak kata Kaka Mekah Janda

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 28-7-2021 02:35 PM
Cehh  org cina kata taik lalat mcm dia manyak ong ooo

Arwah tok iols pulak ckp.. Mulut iols ada tahi lalat.. Mulut jahattt.. Muahahahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:40 PM | Show all posts

hihi, lift lah sangat,

uols camana nak insert pic?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 28-7-2021 06:35 PM
I ada something nak tunjuk...tp i nak thread ni berpagar dulu sbb takut fb pengadu kena serang...

Takde pagar daaaa
Admin berkeputusan sebegitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 02:08 PM GMT+8 , Processed in 0.089796 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list