CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 05:25 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 28-7-2021 05:21 PM
Kalau sis perasan,posting dia, starting ayat sama,tone sama,content similar,y berubah cuma watak s ...

dulu akak like fb dia sbb terkesan tgk dia dok dakwah kat bawah jambatan kan.. pastu lalu lalang la video dia kat fb akak.. akak tgk lah..yg kes suruh mengaku curang ka apa tu masa tgh berseminar.. eiii... terus akak pangkah.. nampak sangat tak dak ilmu... unfollow la
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kupucandy replied at 28-7-2021 03:54 PM
Ini je ke? Kutipan bukan main byk lg…

Tu la yg macik iols ckp. Tp klu tgk gmbr pun mmg xbyk mane brgnye.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
laradelara replied at 28-7-2021 04:31 PM
Dah vol 6 dah ni..

Zombies berleluasa..yg korg tak reti guna code morse ni kenapa? Yg ada menciri ...

Kat bod gossip x leh garang2..muahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
gebugebas replied at 28-7-2021 04:09 PM
Baik highway duk diam2 je..tkt Kang dgn kes anak die org korek semula

Harap2 naik Kes tu.
Terbela nasib mangsa2.
Pandai2 la highway nak corner tang mana.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan noxxa ni, aku ada time suka, ada tak suka.
Sbb yelah,  semua issue nak ulas dan mencapub.

Tp ada issue yg dia ulas on point sangat.
And ada yg melalut/biased.

Tapi noxxa vs osim ni,  aku team noxxa all the way.
Team underdog agitchew.

Cuma kena chill2 sikit.
Jgn nk gelabah teks sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 28-7-2021 05:17 PM
eh kak sal ada video.. PM video kak sal...aiiiiiish... awat kedekut sngt hangpa nehhhhhhhhh?? {:no ...

Mana ada..choiiii aiolzs nk tgk bideo leak nih..tamao ai jijikkan mata ai tgk si polan nih..nti duk play mcm wayang dlm kepala ai..touchwood~
iolzs tgk ada komen ckp psl ostad ni,bkn okg..ai nk tgk dia ni ada apa2 corruption ke..knp poremer tu petik nama dia .hihihi~
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 03:00 PM
Meols cuma nak beras 10kg utk sebulan
Cukuplah sekadar sederhana
Meols tak mintak lebih

Samaa..iols duk menanti bakul bantuan bulan ni. Dah dua kali dapat bakul ni kot bulan ni ada lagi.
Beras sekampit pun tak luak lagi nih. Dok buat makan kucing
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 28-7-2021 05:25 PM
dulu akak like fb dia sbb terkesan tgk dia dok dakwah kat bawah jambatan kan.. pastu lalu lalang l ...

Osim minta peserta mengaku curang???
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:30 PM | Show all posts
sismarkonah replied at 28-7-2021 05:23 PM
betullah chuolls, pastu masa kecoh suatu ketika dahulu osim taja 'keta kuda' masa kes bebudak mena ...

ramai org terluka dgn tindak tanduk dia ni uolls.. kes di kedah tu riuh sangat...tapi dia diam tak berkutik... kes sabah tu pun awal2 dia diam.. tapi bila ada org tempatan dan abam jaga kata tindakan dia tu bahayakan diri dia dan org lain, haaa baru la dgr dia cakap" saya tak tahu!" gitu.. baru nak ulas sbb dah ada org awam dah mula persoalkan dia punya tingkah laku kot...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
wah dah 1.6k komen korg ok lg ke tu.. Taksubiyah larat lg ke tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 28-7-2021 05:24 PM
Takkan sedar lah kot. Ada yang siap nak sembah osim chuols

Astaga… kena brainwash ke apa diaorg ni sampai mcm tu skali punya taasub????
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal popular dulu i pun terkesima, syahdu, terpaling.
Lps insiden redah ke satu kawasan di seberang laut dalam negara rasa sesuatu ... menyampah pun ada.   Satu demi satu termasuk suwit di khalayak , tu bukan la sifat ori seorang yang patut ditaasub.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:31 PM | Show all posts
shoyuna replied at 28-7-2021 05:29 PM
Osim minta peserta mengaku curang???

yer laa.. kaka lupa ka buat2 lupa..?
masa ni ramai gak la asatizah yg tegur tindakan dia yg tak islamik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:32 PM | Show all posts



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:32 PM | Show all posts
Boleh lah siap sedia angkut barang2 dan pindah rumah baru

Rumah baru sekarang ... takat 50 gtu kena tutup ...



Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:33 PM | Show all posts
missbigrockstar replied at 28-7-2021 05:24 PM
Taksubers kata videot tu telah di edit/potong ngam2 lepas dia tepuk kat dada (yg dikata tepis tu). ...

sejenis...bg coklat pintar pun membazir je...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 07:30 AM
Lantak depa biaq mampoih seketoi2 berangkut
Sebelum ni kemain dok PM mintak link dkt meols
Ingat ...

Dasyat bungalow chuols. Sehari sebijik bungalow naik. Keellllaaaassssss.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 28-7-2021 06:23 PM
Memang tak boleh berpagar ke chuols?

Tak boleh request dengan momod? Jadi bosan lak klu kena h ...

Entahlah meols pun tak pasti
Benang sepol bosan jugak penuh zombies
Sepol pasti bangga gaji bulan ni lemon2
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:35 PM | Show all posts
midori_katana replied at 28-7-2021 05:30 PM
ramai org terluka dgn tindak tanduk dia ni uolls.. kes di kedah tu riuh sangat...tapi dia diam tak ...

yang kes kat Sabah tu iols ingat, teruk jugak mamat yg ckp tu kena hentam.
semua pakat dok sokong tegaskan bahawa EL ni dah mengislamkan ramai org kat situ.
payah dgn umat jenis yg tak faham isu sebenar nih.


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 28-7-2021 05:31 PM
yer laa.. kaka lupa ka buat2 lupa..?
masa ni ramai gak la asatizah yg tegur tindakan dia yg  ...

Dah lupa daaaa. Sebab tertengok adegan tumbuk sambal otak ai dah tumpul yach

Padanlah kena tegur. Maybe pastu boleh la kot buat free consultation sorang-sorang sampai timbullah vid tumbuk sambal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 06:05 PM GMT+8 , Processed in 0.296557 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list