CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
rumah ni takde pagar dah ek..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:19 PM | Show all posts
matjerk replied at 28-7-2021 05:09 PM
Kepris.. walaupun bila hang bercakap sambil mendongak kepala .. mata mcm tgk ke bawah... sambil bu ...

tapi akak heran taksuber mmg tak ulas pun benda ni walaupun nampak jelas siap video... diserang juga noxxa itew
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 04:26 PM
Satu lagi PM masuk ke inbox meols berbunyik gini

"Akum kaka boleh share link osim coz macam tak c ...

Dia mcm diva aa la uols. Buka ayat bagi salam dulu pastu carutan terpaksa pulak masuk.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah ni membosankan sebab takdak pagar

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikediss replied at 28-7-2021 05:06 PM
Spill the tea.. Taksuber percaya tak.. Tak.. Denial slagi bolehhh..

Clearly takde kejadian tepis menepis, but confident dewasayur ckp ada. Masa ni dia isap daun ke apa kat sana? Mental kacau dia ni ingat semua org nak kaco spot terpaling dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:21 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:13 PM
Cuba beklog benang v5
Belakang2 tu ada

iolss dah merempit semalam sampai page berapa lupa dah..bangun tidor tgk page 1 terus.. hahha... sat iols pi baca bagi habis
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ailin replied at 28-7-2021 05:12 PM
ratus kali dah tgk....tp aku heran org lain boleh nmpk dia tepis..pakai jurus ape ekk mata dorg ni ...

Memang tak tepis punnnnn. Taksubers kata vid tu topinasi dah edit. Nak yang full version punya

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MoneyMatters replied at 28-7-2021 04:26 PM
Sis boleh bg link ke spill tea skit yg ni. Mcm x perasan lgsg dia ada bg hint

kes ni hint pasal cetat dolla dijulang ye. dah berapa puluh orang tanya benda sama.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 28-7-2021 05:09 PM
betul lah.. bila uolss cakap macam ni baru iols perasan dia ni manipulator rupanya... iols ni seje ...

Kalau sis perasan,posting dia, starting ayat sama,tone sama,content similar,y berubah cuma watak sampingan dan venue,main karakter still dia..ai dr dulu lg mmg stand y ai xsuka dia..dulu heboh y org duk puja2,so,ai follow jgk ig dia nk tgk ape je y dia bt, tp lama2 ai tgk,xde best pn.. annoying and humble bragging je byk..so terus ai unfollow..

Mana2 y share psl kisah dia pn aiolzs skip je..ntah..mmg xsuka dgn dia ni..hahahaah
Tp tak sangka puleksssss smpai tahap ni dia pny corruption..sekor2 penunggang agama dibuka aib..y sedih tu,masih ada y percaya dgn penunggang2 nih.. alahaiiii~
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:22 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 28-7-2021 01:14 PM
DFK cm takmo cmpor.mgkin dah tau cite dia pun malu sb ebelit mgaku ank murid dia kan

https:// ...

last sekali 10 years.. patut lah x mau masuk campur dan berlapik statement depa.


menjawap lah tim Dewasayu...


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:22 PM | Show all posts
Potpouri replied at 28-7-2021 05:18 PM
Mungkin betul juga si rabbit tu mcm ko cakap tu.. Ada dua sisi..

tak muncul2
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:22 PM | Show all posts
ell2026 replied at 28-7-2021 09:40 AM
i antara yg dah lebh 10thn reg tp tak rajin komen...i memang suka membaca jadinya membaca jela...s ...

Gi board lawak jenaka..teka teki bagai tu. drop komens..cepatla naik levelllll

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 28-7-2021 05:21 PM
Memang tak tepis punnnnn. Taksubers kata vid tu topinasi dah edit. Nak yang full version punya:mad ...

Klau dah pentaasub tu pentaasub jgk, kena simbah dgn air kumbahan baru sdar agaknya haahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:20 PM
Rumah ni membosankan sebab takdak pagar

Memang tak boleh berpagar ke chuols?

Tak boleh request dengan momod? Jadi bosan lak klu kena hati-bati. Nanti jadi thread macam si sepol pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:23 PM | Show all posts
Edited by sismarkonah at 28-7-2021 05:46 PM
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:14 PM
Perjuangan belum selesai.. masih panjang lagi...
Kaka Sarah tu setahun kot sejak kes pak aq

betullah chuolls, pastu masa kecoh suatu ketika dahulu osim taja 'keta kuda' masa kes bebudak menara gading tahun lepas, kawan iolls bekerja di menara gading tersebut dan kena urus, dia cakap apa je dia tak hadap kecaman orang, kena tekan dengan pihak atasan sebab si osim yang tak sabor2, kawan iolss tu pun "berjawatan" tapi masa kejadian pangkat sudah tidak berguna lagi, kena kecam macam hanetttt, luka masih terasa kata beliau sehingga ke hari ini.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ailin replied at 28-7-2021 05:12 PM
ratus kali dah tgk....tp aku heran org lain boleh nmpk dia tepis..pakai jurus ape ekk mata dorg ni ...

Taksubers kata videot tu telah di edit/potong ngam2 lepas dia tepuk kat dada (yg dikata tepis tu).
Haih.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kupucandy replied at 28-7-2021 05:23 PM
Klau dah pentaasub tu pentaasub jgk, kena simbah dgn air kumbahan baru sdar agaknya haahahahaa

Takkan sedar lah kot. Ada yang siap nak sembah osim chuols
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 28-7-2021 05:10 PM
sikit lagi nak hanyut sesat kak sal....jap..rasa dah tersesat kot... alhamdulillah... tak.. mungki ...

Bhahahahaha..yee..faham2..jgn sebak2,jgn sayu2 plak yee .nti jadi sekapal dgn ostad madi...bhahahhahah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
gundah37 replied at 28-7-2021 03:52 PM
susu 1 tin je...

Ikut kate macik iols, susu tin dpt 1 je.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 28-7-2021 05:12 PM
Serius aku kesian dgn dak ariz ni. 1 msia kecam dia. kengkawan dia  badut malaysia 4 ekor tu menga ...

Tak payah bandingkan badut tu dgn noxxa , jauhhh uols
Noxxa tu anak duta kalau i tak silap atau kedutaan , pnh la jugak sekelas dgn pwincess satu ngra tu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 05:56 PM GMT+8 , Processed in 0.108188 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list