CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 04:54 AM | Show all posts
Okay park duluuuj
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 04:52 AM
Dia jumpa paku sana eh
Nak tukang rumah untuk asnaf zakat di sana pulak agaknya


Dh bersepah bukti ciknet dia bertaik lalat kan. Sape je tau dia ada taik lalat situ kalau nak deepfake pun. So nak buktikan tu bukan dia bleh la pegi buang taik lalat tu. As easy as that ke? Hahahaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Hitman91 replied at 28-7-2021 05:52 AM
dah ada ke ceritanya bagaimana video leak?
dan adakah wanita dalam video memang dah meluat dan nak  ...

Awat senior macam chuols tanya soalan mcm newbie baru reg porum semalam jah

Boring laa soalan tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
faaean replied at 28-7-2021 05:54 AM
Okay park duluuuj

Komen macam ni nanti kena report potong kredit tau
Sekadar berkongsi tips forum
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Illayana replied at 28-7-2021 04:47 AM
Good morning kaka sarah

Morninggg.. Awalnya bangun.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngantuk laa
Tunggu Subuh
Pastu nak lena

Harap esok pagi rumah ni lama sikit
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:57 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 04:54 AM
Saja petik nama Sarah...

"Kami tak boleh terima jika ada Ostad berjubah tunjuk kemaluan dalam v ...

Pulak dah..hahahahahaha.. Lawak betul.. Dan mmg muka dia kan pokchik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 04:51 AM
Saja Pokchik kasik perangat kat rumah neh...

Sy sukaa.. Hahahaha.. Panas betul hati pentaksub dia kan pokchik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 04:52 AM
Ooo penah ke.... Pokchik tak perasan tang tu..


Pernah…iols cuma tak check timeline dia visit vs ayob khan hint agamawan launder duit. Adakah circa timeline sama ke tidak. Kot la kan lepas ayob ckp gitu dia terus pegi jumpa utk tayang dkt public bahawa he is not the person ayob hint. Pastu iols tgk dia visit ulama2 mcm maza, and a few gak. Ada 1 tu nyampah tgk dia drama nak pakaikan selipar dkt ustaz habib mana ntah lupa nama..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:59 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 28-7-2021 05:54 AM
Dh bersepah bukti ciknet dia bertaik lalat kan. Sape je tau dia ada taik lalat situ kalau nak deep ...

Meols takde pulak fikir sejauh itu chuols
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-7-2021 04:56 AM
Morninggg.. Awalnya bangun.

Blm tdo lg. Hehehe… Daku burung hantu.

Br delete thread tu lps perasan tak click reply kt posting kaka sarah, tgh nk click reply, tup2 kaka dh reply dlu. Ampun…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 28-7-2021 05:58 AM
Pernah…iols cuma tak check timeline dia visit vs ayob khan hint agamawan launder duit. Adakah c ...

Tudiaaaa pokcik tumpah tea basi
Hikhikhik

Tapi dia tak menangis sayu pilu kira okaylah kan pokcik kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Illayana replied at 28-7-2021 04:59 AM
Blm tdo lg. Hehehe… Daku burung hantu.

Br delete thread tu lps perasan tak click reply kt pos ...

Hihihi.. Pakat2 semua jadi burung hantu sebab dewasayu.. Laju betul..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Pokchik ada terpikir jugak ( mungkin Ostad tu dalam tengah tension pun terpikir jugak)

Kenapa perlu pergi Gaza?  Kenapa tak luaskan minda dan info...boleh ja pergi buat fame dan glam acah sedeqah kat Lebanon? Banyak pendatang Syria yg berlindung kat Lebanon disebabkan perang saudara di Syria masih berlaku.

Kenapa juga...tidak ke Afghan? Boleh ja bukak sekolah atau rumah anak yatim kat Afghan. Afghan dan rakyatnya masih mundur atas sebab perang yg bertahun tahun..

Kenapa juga tidak ke Yaman?  Ramai arab yaman yg susah pasca serangan Arab Saudi.

Paling tidak....buat la misi ke Mindanao....Mindanao dan Zamboanga selamat....Geng Abu Sayap kat pulao pulao..Mindanao tuh penuh orang islam...banyak benda baik boleh buat kat situ..

Tapi Pokchik paham la kalao Ostad Taik Lalat Kemaluan tak sudi nak ke Cox Bazaar tempat pelarian Rohingya...tak glam kat situ...juga bisa marah pengikut kultus dia yang membenci Rohingya...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:04 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 04:59 AM
Meols takde pulak fikir sejauh itu chuols

Iols terfikir tu kot dia nak buktikan tu bukan ciknek dia smpai sanggup pegi laser buang or munculkan parut baru like “seee my konek lain ok!!”. Erkkk

Sbb bukti taik lalat or sebarang tanda tu susah utk org cakap tu deepfake coz sape je tau konek ko ada taik lalat kecuali bidadari or mangsa2 jah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:04 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-7-2021 05:01 AM
Hihihi.. Pakat2 semua jadi burung hantu sebab dewasayu.. Laju betul..

Sesambil merayap merata bod. Tgk kt MPS ade citer baru. Tu yg ralit tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:05 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 03:26 AM
Rasa nya lah.... selain video molest diri sendiri tuh.... akan ada perkara besar yg akan meletup lag ...

Pocikkk, tahi lalat boley tutup pakai pondesen full coverage hokey walau dimana dia berada, silap2 kat muka pun dari 2 tahi lalat dia tambah lagi 1...maka berbondong bondonglah netz sujud syukurrrr deepfake katanyehh tahi lalat tak sama
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Hamboii awalnya semua bangun, iolsss siap sempat lagi mengoreng ayam goreng kunyit ala2 thai rangup krup krap krup krap mujur takde lesung atau sambal belacan dalam resipi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 06:03 AM
Pokchik ada terpikir jugak ( mungkin Ostad tu dalam tengah tension pun terpikir jugak)

Kena ...

Nanti kena ludah dengan sireh pulak pokcik
Jadi kes viral pulak
Apa salah Rohiya agithuuu

Tapi kan meols terfikir jugak
Mahal betul baju pi sana tuu
Hurmmm
Tak panas ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 28-7-2021 04:58 AM
Pernah…iols cuma tak check timeline dia visit vs ayob khan hint agamawan launder duit. Adakah c ...

Habib ali zaenal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 39420 Replies : 1499
OPPENHEIMER (2023)
SY_MumiOPPENHEIMER (2023)
Views : 77 Replies : 4
[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun
xyla73[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung
Views : 91463 Replies : 1194
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34933 Replies : 581
BoBoiBoy: GalacticHeroes Game Launching
HamazakixamBoBoiBoy: GalacticHeroes Game Launching
Views : 4868 Replies : 1
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81062 Replies : 120
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52101 Replies : 366
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49656 Replies : 1134
Daily life (activity) as homemaker / housewife / Taitai
green~teaDaily life (activity) as homemaker / hou
Views : 5446 Replies : 33



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:41 PM GMT+8 , Processed in 0.193948 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list