CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalao la contoh.... mana mana artis yg ada video dalam genre yg sama ...leak.. Kita tak terkejut.  Sudah lazim juga video seks ahli politik tersebar.

Tapi kalao video genre nih ...bintang utama dia ostad yg pakai kupiah..berjubah dan dok meratib Allah Sayang Kita... Kita berkasih sayang... tentulah amat mengejutkan. Ditambah pula ada unsur disyaki menggunakan kutipan derma awam untuk kemewahan diri sendiri. Ni ibarat Iblis yang menjelma sebagai orang tua alim yg bertongkat semasa mengadap Rasullulah SAW.  

Apa lagi yg hina dari mahkluk yg sebegini??  Lelaki jahil yg berzina dgn perempuan jahil yg merdeka...kalao bertaubat nasuha ...Tuhan ampunkan sebab dosa antara mereka berdua dengan Tuhan....  Peminum arak yg ketagih bertahun...sampai ketikanya ... bertaobat dan tinggalkan arak...Tuhan ampunkan sebab dosa diri sendiri yg melanggar larangan Tuhan...

Dosa pembunuh....diringan kan bila dia dihukum bunuh oleh pemerintah..

Tapi dosa dosa mahluk macam Ostad nih.... yang bukan sekadar langgar larangan ugama dan Tuhan....malahan menunggang ugama ...menjual ugama...menyamar alim dan warak demi duit dan nafsu... Dosa menipu pada beribu orang....dosa memakan hasil sedeqah orang ramai..
Kalao kita ni ada hukum hudud...dan dia dibicarakan lengkap dengan bukti...Apakah patut direjam dgn batu?
Tapi ramai antara kita yg berpendapat biarlah Tuhan yg membalasnya...

Benar gitu.... Sebab itulah ...ini semua kisah aib Ostad tu Tuhan londehkan satu persatu...

Jangan kita terkejut jika kisah video tahi lalat kemaluan Ostad tu bukan yg terakhir... Jika ada lagi aib yang keluar....paham la kita...bahawa banyak lagi dosa dosa yg disembunyikan dan Tuhan pertontonkan buat tauladan ( juga meringankan dosa dia didunia ini).

Moga kita semua dapat iktibar dan dijauhkan dari api neraka.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila di internet dah ada video kemaluan seseorg, percayalah yang dia dah ada persamaan dengan maria ogawa.

Satu pencapaian.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 05:18 AM
Hehehe....kita sama ja cheq...

Pokchik pun bukan la warak... Sekadar cuma dapat buat solat fard ...

Meols agak musykil
Entourage berderet macam rombongan Pak Abu nak nikah baru
Pasaipa depa tak buat research/ homework dulu
Bukan ke tu semua basic prosedur, common sense boleh fikir kot

Makan gaji buta macam salah sorang wartawan cari kelas tersendiri tu ka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
True-X replied at 28-7-2021 05:33 AM
dah sampai 8 video, bila diorg ni nak buat report polis ni

Bukti mana
Sembang kosong saja tak mau
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 28-7-2021 04:38 AM
Bila di internet dah ada video kemaluan seseorg, percayalah yang dia dah ada persamaan dengan maria  ...

Hahahaha....  win komen perincomel.  Video Ostad tu layak dah masuk porn site.  Genre self molested la..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:43 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 05:37 AM
Kalao la contoh.... mana mana artis yg ada video dalam genre yg sama ...leak.. Kita tak terkejut.  S ...

Serammmmm
Dunia akhir zaman
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:43 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 28-7-2021 05:38 AM
Bila di internet dah ada video kemaluan seseorg, percayalah yang dia dah ada persamaan dengan maria  ...

Tapi dek pwinter
Ogawa tu kerusi urut
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 05:42 AM
Hahahaha....  win komen perincomel.  Video Ostad tu layak dah masuk porn site.  Genre self mo ...

Pokcik... Depa kata suruh check entah entah dah ada orang leak kat situ

Bertambah lagi tersebar kan
Takutlah apa lagi Tuhan nak tunjuk ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
*Scan MySejahtera*
*Picit hand sanitizer*
*Check in banglo no 6*
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Lajunyaaaa... Check in
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 04:39 AM
Meols agak musykil
Entourage berderet macam rombongan Pak Abu nak nikah baru
Pasaipa depa tak bu ...

Pokchik suspek chouls...... memang Tuhan tak buka hijab dan minda masing masing untuk ditakdirkan dilondehkan sebegini...

Macam kita la nak rentas negeri takda surat....tahu jalan kampung takda rodblok...tapi masuk hiway jugak walao waze kata ada roadblok... Lepas kena saman ...macam terpikir pulak...bukan nya tak tahu hiway ni sentiasa ada roadblok...kenapa aku bodoh sangat drive kat hiway ni..

Cenggitu la..contohnya...hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-7-2021 05:46 AM
Lajunyaaaa... Check in

Pagi Sarah
Awat tak tidoq lagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 04:48 AM
Pagi Sarah
Awat tak tidoq lagi

Baru bangun.. Muahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 03:48 AM
Tapi seriously.... Pokchik kagum dengan kebesaran dan kekuasaan Tuhan terhadap hambanya...

Zahid ...

Dia penah jmpe ayob khan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-7-2021 04:46 AM
Lajunyaaaa... Check in

Saja Pokchik kasik perangat kat rumah neh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia diam buat ape skrg. Prgi laserr buang taik lalat ke dkt ciknek? Aku dh bg idea plak kt dia what to do. Erkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:52 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 28-7-2021 04:50 AM
Dia penah jmpe ayob khan

Ooo penah ke.... Pokchik tak perasan tang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:52 AM From the mobile phone | Show all posts
dah ada ke ceritanya bagaimana video leak?
dan adakah wanita dalam video memang dah meluat dan nak perangkap dewa supaya tak berleluasa kelakuannya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 04:52 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 28-7-2021 05:51 AM
Dia diam buat ape skrg. Prgi laserr buang taik lalat ke dkt ciknek? Aku dh bg idea plak kt dia what  ...

Dia jumpa paku sana eh
Nak tukang rumah untuk asnaf zakat di sana pulak agaknya

Gigih meols decode kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-7-2021 04:49 AM
Baru bangun.. Muahahaha

Saja petik nama Sarah...

"Kami tak boleh terima jika ada Ostad berjubah tunjuk kemaluan dalam video!!!"

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 06:55 PM GMT+8 , Processed in 0.073922 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list