CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 03:22 AM
Kenapa guna ekor
Tak baik tahu


Oppss Maafkan saya
Saya maafkan semua
Rindu bidadarissss(sbb ramai)
Cukupla sampai sini..
sayang sayang muah3 ckit..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 03:21 AM
Dulu meols ada crush dengan orang nama Tajudin tauuuuu
Tall dark handsome Asian look sangat
Berd ...

Hahahaga
Meriah di subuh shapiee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:29 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 04:26 AM
Rasa nya lah.... selain video molest diri sendiri tuh.... akan ada perkara besar yg akan meletup lag ...

Pokcik belum tido eh
Terima kasih atas ingatan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:29 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 02:59 AM
Macam mana meols nak flex OOTD dkt IG
Serkup yang meols tatang penuh hati-hati
Yang teramat ...

apa lagi, tgh mencari bob marley of reggae la tu kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
HappyGumbira replied at 28-7-2021 04:29 AM
apa lagi, tgh mencari bob marley of reggae la tu kot

Jenuhlah macam ni
Meols nak kena menari gelek2 dulu ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 03:29 AM
Pokcik belum tido eh
Terima kasih atas ingatan

Blom....tengah kuarantin kendiri sorang sorang kat rumah... Result Rapid test 2 x negatif...tapi doktor suruh kuarantin jugak sebab demam.

Dok sorang sorang memikir jugak.... apa yg sedapnya cabul diri sendiri... Ok la sedap...paham tu.... Tapi yg tak paham kenapa divideokan?

Tu yg tak boleh tido nih..... kih..kih..kih
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin menarik kisah ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 04:33 AM
Blom....tengah kuarantin kendiri sorang sorang kat rumah... Result Rapid test 2 x negatif...tapi d ...

Untuk koleksi peribadi kot
Githuuuu meols husnuzon

Pokcik dah pasang microchip ke belum?
Moga cepat sembuh yaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
iols check suhu 39c mendidih iols selagi x tgok burung terbang dari syurga..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ellyahmad_1983 replied at 28-7-2021 04:03 AM
Iols  tertinggal watak misteri dalam trailer kaka duda ke 2.

Ada penampakan ke chuol
Hijab chuol terbuka agaknya

Esok kita tanya kakadud untuk lebih lanjut
Heshe dah tido kot almaklum lah seharian bekerja di sektor komunikasi korporat khuens
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols msuk siap spray sanitizer jenis mist yg spray guna pistol tu ha.Smoga tak terjangkiti virus lah ye msuk sini.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Video dia tu confirm ke bukan deepfake?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in sambil pki kain pelikat pepel
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi seriously.... Pokchik kagum dengan kebesaran dan kekuasaan Tuhan terhadap hambanya...

Zahid dan Jemin berebut nak jadi TPM..... Tuhan mengangkat Ismail Sabri jadi TPM.  Dia mungkin bercita cita jugak Ismail Sabri ni.....tapi dia tahu banyak saingan dan apa merit dia nak jadi TPM ...orang kedua berkuasa dari 36 juta orang di negara ini.. Itulah kuasa Tuhan..

Kuasa Tuhan jua....si Polan ni...dgn mainan imej dan kesan placebo efek dia...tetiba ada gelaran Ostad...pelan pelan dia nampak jalan gunakan peluang yg ada gunakan imej ugama dan unsur kultuskan diri dia... Puncak kegemilangan dia bila sampai dijemput ke istana selatan dan siap dapat hadiah dan modal sumbangan lagi dari istana.
Bila dah menyumbang ke Polis IPD dan IPK....OCPD OCPD punya nombor fon dah ada dalam tangan... Ketua Polis Negeri pun panggil jumpa.  ( Tapi Tok Ayob Khan tak pula nak jumpa Ostad nih...dan pasti Ostad nih pun gerun nak komersialkan perjumpaan dgn Tok Ayob Khan).....pendek kata zaman gemilang lah.... lepas tu riak dan angkuh mula sampai... Cari point pulak nak tunggang kesusahan umat islam palestin..
Dengan kuasa Tuhan juga.... Tuhan londehkan aib semua.... sampai satu tahap diri sendiri jadi kesian nak baca aib Ostad neh lepas kes Gaza.... datang pulak video kemaluan ustad yg bertaik lalat.... Kagum Pokchik atas kekuasaan Tuhan ...

Yang bisa mengangkat mahkluknya atas kekuasaan juga bisa memusnahkan dan melempar maruah mahkluknya ke longkang tg hina...

Kita sama sama ambil iktibar sambil berdiskusi ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 03:38 AM
Untuk koleksi peribadi kot
Githuuuu meols husnuzon


Tuntutan perjawatan...kena amik gak microchip tuh....kalao la dah pencen...Pokchik amik air ketum jah...hehehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 04:48 AM
Tapi seriously.... Pokchik kagum dengan kebesaran dan kekuasaan Tuhan terhadap hambanya...

Zahid ...

Mak meols selalu pesan
Nak buat apa2 pun.. kalau tak sayang mak pak pun
Tak sayang diri pun..
Atleast kena takut dgn Allah yang Maha Melihat semuanya

Mungkin sebab dia risau tengok meols ni jenis rebel sikit kan, tapi meols selalulah coba bertahan untuk selalu heed her advice

Sapa tak sayang mak agithuuu

Pokcik.. kita mcm dok bod agama jah kihkihkih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 04:50 AM
Tuntutan perjawatan...kena amik gak microchip tuh....kalao la dah pencen...Pokchik amik air ketum  ...

Ketum murah dekat utara ni pokcik


Ayaq biak depa panggil
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:13 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 03:26 AM
Rasa nya lah.... selain video molest diri sendiri tuh.... akan ada perkara besar yg akan meletup lag ...

Terbaik.. Ambil iktibar.. Xselalunya kita diatas
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:18 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 03:53 AM
Mak meols selalu pesan
Nak buat apa2 pun.. kalau tak sayang mak pak pun
Tak sayang diri pun..

Hehehe....kita sama ja cheq...

Pokchik pun bukan la warak... Sekadar cuma dapat buat solat fardhu jah... tu pun lepas masuk umo 40an 10 tahun dulu... Sebelom tu kaki jimba jugak...Surah surah lazim pun tak banyak yg hafal. Masih belajar buat bekal nanti. Kena sebat dalam kubor sudah pasti...tapi moga dipanjangkan umor Pokchik dapat cari pahala agar rotan sebatan Malaikat Mungkar Nangkir tu kecik sikit laa  

Jadi dalam konteks si Ostad Narsis diri sendiri neh.... Bila baca dan tonton clip clip kebajikan dia dulu...Pokchik rasa dia insan terpilih yg ada kemampuan untuk beramal jariah dalam kapasiti yg besar. Maklumlah kita ni tolak keperluan hidup...tak banyak yg mampu kita sedekahkan...

Imej warak dan tawaduk dia tu pulak berjaya mengaburi banyak mata orang...

Tapi bila banyak tenguk clip clip video kebajikan dia lepas tu...nampak dia riak... Kes Sabah pulak ..nampak dia angkuh tak nak ikut SOP...bukan sekadar SOP PKP Covid...tapi SOP kawasan perintah berkurung ESSCOM ( disebabkan perang Tandou dulu dgn askar sulu) perintah Esscom tu masih berkuatkuasa hingga kini.

Sejak itu Pokchik anggap Ostad neh sama je la Ostad selebriti yg lain...Fame lebih penting dari pahala... Itu aja lah..

Bila timbul kes Gaza...tiada yg menghairankan...dah agak Ostad neh akan timbul kan masalah... Patutnya dia diam bila dah balik...dan kesilapan besar dia bila dia report polis nak mendiamkan orang lain...siap pasang lawyer. Satu langkah yg memakan diri dia semula ( mana statement lawyer dia ketika ini? Apa law action yg ostad dan lawyer dia ambil atas isu video kemaluan nih??) Kenapa senyap?

Tapi tak sangka pula Pokchik....sampai tahi lalat ada berapa kat kemaluan pula yg Tuhan dedahkan. Tu la yg Pokchik kagum dan insaf...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:33 AM | Show all posts
dah sampai 8 video, bila diorg ni nak buat report polis ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:51 PM GMT+8 , Processed in 0.112230 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list