CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 28-7-2021 01:57 AM
Allah sayang Ostad Madi..  Kah2.



Tak dapat masuk langsung link. Newbie betol
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sheila1987 at 28-7-2021 09:03 AM

Yg fw bg hint agamawan kaki pukul & curang bulan 6 thn ni. Dia ka?

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 03:33 AM
Blom....tengah kuarantin kendiri sorang sorang kat rumah... Result Rapid test 2 x negatif...tapi d ...

Masalah ummah ni sampai takleh tido ni…bideo tuh sebab narsis kot…tatau haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 06:55 AM
Ya ...ya Kim....Pochik tak perasan... Memang ada kan dia jumpa Tok Ayob..... Berani dia jumpa Tok  ...

Karakter Tok Ayob  nampak strong. No wonderla. Harapnya dia dilindungi selalu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Shayang at 28-7-2021 07:19 AM

Oh thread ni tade pagar ye adeh penuh la kang ngn komen beginner yang dahagakan video tumbuk sambal tu tak termasuk komen2 palatao acah terpaling tahu serba serbi sampai lupa nak lupa nak tukar nama bagai.
Bila takde pagar hati2 ya bila nak tumpahkan teh kerna banyak cctv yg memerhati.
Jangan sebut nama yg terlibat secara langsung guna ganti nama yg lain. Nanti pandai2 la memasing nak decode.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi, I yg spill the tea pasal kes Salah laku sex debit ni. Kat page ucetat maafkan semua. Ada info baru ni. Tapi Kang umah pagor tggi sis x leh masuk
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 28-7-2021 06:39 AM
Alahai dek naifnya kamu
Tak koser lah orang nak deepfake kan ebelis ni eh ebelit ni
Tom kurus k ...

Kekekeke
Iolls video pun tak tengok lagi
Dm lah iolls kalau ada
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 04:39 AM
Meols agak musykil
Entourage berderet macam rombongan Pak Abu nak nikah baru
Pasaipa depa tak bu ...

Dia nak buktikan kot kehebatan dia tak perlu paperworks ni sume I’m above everything
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 28-7-2021 07:56 AM
edayildiz replied at 28-7-2021 03:04 AM
hrp2 besok ada tumpah tea baru..
wpn i xsuka osim...rasa kesian tu ada la..
hrp2 rexona bertabah l ...


Kicap dan alb tu kalau netizen memaki sgt2 mmg diaorg tak kn cmpur. Silap2 akn diwhoareyourskan osim je. Alb nk jaga nama jgk. Tak lama pru.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 28-7-2021 04:54 AM
Dh bersepah bukti ciknet dia bertaik lalat kan. Sape je tau dia ada taik lalat situ kalau nak deep ...

Tak sakit ke kalau buang
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 28-7-2021 05:47 AM
Betul pokcik. Solution dia printer rasa better dia pergi jepun cari suaka kat sana dan join pert ...

Boleh berlakon sambil hasilkan sambal belacan bercheese menggunakan lesung berapi. Euuwww ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Chessman replied at 28-7-2021 03:10 AM
Semua asatizah bagi cerita sikit sikit. Kena follow up sebab katanya dah dibawa ke pihak berkuasa so ...

Td iols baca pu rahmat komen diaorg mmg nekad kali ni. Nk bongkar abis2.mgkin doarg takut tgk netizen memuja2 sgt. Nti diaorg kena jwb kt sana knp tak hentikan ni semua walau dah tau okg tu cmana
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in Subuh
Petang karang baru merempit
Harap tak bertukar ke v7 lah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 28-7-2021 03:15 AM
Nanas nk amik untuk apa?
Ni nanas mamu ka ni

Nanas itu badut malaysia bersama 3 ekor kwn2nya
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
baby_zara replied at 28-7-2021 07:13 AM
Hi, I yg spill the tea pasal kes Salah laku sex debit ni. Kat page ucetat maafkan semua. Ada info ba ...

Tumpahkan pleasee
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 28-7-2021 05:47 AM
Betul pokcik. Solution dia printer rasa better dia pergi jepun cari suaka kat sana dan join pert ...

Tapi nanti tak dapatla tunjuk taik lalat sebab depa mosaic kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 03:19 AM
Ambillah buat part time
Nanas kan takdak reja dok Live manjang hakhakhak

Iols rasa kn hnya kak nab dan sskjp yg pandai ajar nanas kan. Kecut terus telo nanas.  Tq sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 28-7-2021 05:25 AM
"Sayu ciknek saya diperkata-kata 2, 3 hari ni, ciknek saya menangis ..."

Ya ampunnn gelak besar baca komen ni. Ciknek nangis very the sesuatu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheila1987 replied at 28-7-2021 07:19 AM
Tumpahkan pleasee

Nnt umah ni pagar x? Sbb info I dpt panas2 n continuously
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 03:26 AM
Rasa nya lah.... selain video molest diri sendiri tuh.... akan ada perkara besar yg akan meletup lag ...

Puas hati baca ni. Lg binik tarik muka kena tido luar. Silap2 bini dgn ank2 dah lari balik umah parent
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 12:47 PM GMT+8 , Processed in 0.118070 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list