CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
amansihat replied at 28-7-2021 06:19 AM
perasan tak  terpaling dah mencakar kayangan dan stok-stok ulamak konon ada network.Tapi paling pera ...

Rasa dia jumpa Habib Zainal kan....jemput makan nasik mendi kambing kat rumah dia.      Solat sunat syukur Habib Zainal sebab dilindungi Tuhan dari trus digunakan bagi tujuan komersil oleh Ostad Kemaluan Taik Lalat neh..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 03:26 AM
Rasa nya lah.... selain video molest diri sendiri tuh.... akan ada perkara besar yg akan meletup lag ...

Wow pokcik pristing pun ikut rapat kes ni siap cemar duli komen kt bod gosip
Baru perasan pokcik dah lvl mod rhupernya
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw check in yachhh sambil scan suhu n tulis manual kt buku log
Aiols malas scan2 pakai mysejahtera ni sbb kdg loading

Laju gila namatey trexi buka benang
Aiols x khatam lgi cerita2 dlm benang v5
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
punchdrunkbebeh replied at 28-7-2021 03:44 AM
Video dia tu confirm ke bukan deepfake?

Alahai dek naifnya kamu
Tak koser lah orang nak deepfake kan ebelis ni eh ebelit ni
Tom kurus ke ariana grande tu layaklah di deepfake kan sbb famous amos
Jemin tu pun video ori tapi walaun je naif indenial
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 03:55 AM
Ketum murah dekat utara ni pokcik



Bukan panggil koroi ka
Landern cokoroi... landern cokoroi... cokoroi... cokoroiii~ landernnnn cokoroiiiiiiii~
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow dah banglo baru.  Check in dulu…
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 06:07 AM
Pasal dialog bahasa jepun kan sis....maka nanti ada lah subtitle english " You cum my dear angel ? ...

Kahkahkah.. iols pulak geli baca subtitle gitu. Tapi not bad.. maybe with few angels?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 28-7-2021 06:35 AM
Wow pokcik pristing pun ikut rapat kes ni siap cemar duli komen kt bod gosip
Baru perasan p ...

Boleh la tumpang tumpang chouls semua ...  Sekali sekala....Mod pun bukan maksum ...sis. Ada dosa juga dan tak ada video cabul diri sendiri..

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
check in! tapi boleh suap ai tak apa kene mengena ALB dalam kes ni? tak larat aku nak beklog
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesungguhnya dewa seorang yang pemurah. Beliau bukan sahaja seorang rupawan yang hartawan dan dermawan menyumbangkan duit sendiri di mana-mana, malahan pemurah. Sanggup berkongsi ciknek dengan wanita yang kesunyian dia luar sana. Malahan, beliau patut berbangga ciknek beliau sekarang menjadi rebutan untuk tatapan semua
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Shayang at 28-7-2021 06:55 AM

Tak abis2 si faizal Sabhon tu nk ulas isu cara pemberian bantuan ke Gaza tu.
Duk pertahankan cara si tut tu betul dan tepat sebab tak terlibat dengan NGO yg ada hub dengan pihak yg berperang.
Ko tak nak ulas plak aktiviti malam hari dalam bilik hotel dia?

Kalau aktiviti tu tumbuk sambal tu kat dapur dia lantakla kalau buat kat dapur orang lain tu kira isu sejagat.

Tapi aku paling ingin tahu isu ML sbb kalau tuduhan seks ni org boleh pusing kata pitnah bagai.Takat ni mcm susah nak dakwa ramai yg terlepas walau jelas nyata terlibat atas alasan aib bagai.
Pastu dengan mangsa yg uturn takmo panjangkan cite bagai lagi la susah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 28-7-2021 06:51 AM
Dia pernah jumpa tok ayob. Dah masuk news meeting tu

Ya ...ya Kim....Pochik tak perasan... Memang ada kan dia jumpa Tok Ayob..... Berani dia jumpa Tok Ayob tuh...Tok Ayob tu dari anti terorrist...pakar islamic radikal... hafal hadis hadis nak patahkan hujah radikal islam yg kena tangkap. Berani Ostad Kemaluan Taik Lalat neh..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah v6 pulak
V5 pun xabih khatam
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 28-7-2021 01:57 AM
Allah sayang Ostad Madi..  Kah2.



Ya allah sis terbaik lah ! so kreatip hahaha

Sayu hati Saya lihat gambarr yg sis tepek
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Masuk2 je dah pg 11!!! Laju cam bullet train!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in sambil berkelubungkan kain pelikat petak2
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Hitman91 replied at 28-7-2021 02:19 AM
kalau dia teruskan je bisnes dia, tanpa kacau wanita tak boleh ke?

Kadang pelik,tak takut ke buat ...

Bisnes dia tu ada ke sebenarnyaaaa duit dari mana?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
amansihat replied at 28-7-2021 06:19 AM
perasan tak  terpaling dah mencakar kayangan dan stok-stok ulamak konon ada network.Tapi paling pera ...

Arwah mak bijan sakit pun dia gigih ye panjat lif hospital pegi visif sampai bijan pun backup dia masa kes gaza ari tuh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata ada loyer....report polis pun buat .  Takda pun loyer buat statement apa apa...atau legal reminder ke due to framing damage personality? Apsal Ostad ngan Tim senyap jerr     Ni isu kemaluan Ostad nih sama isu bilangan taik lalat. Boleh hapus ciri ciri tawaduk pada Ostad. Ni perkara besar terhadap Ostad dan Tim.

Berbunyi la ...nafi kan.  
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 06:07 AM
Pasal dialog bahasa jepun kan sis....maka nanti ada lah subtitle english " You cum my dear angel ? ...

Ngeng btol. Tergelak aku baca
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 12:29 PM GMT+8 , Processed in 0.094434 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list