CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by printercomel at 28-7-2021 05:48 AM
PristineOne replied at 28-7-2021 05:43 AM
Tepat sekalik sis perin punyer summary tuh.  Pokchik bersetuju sangat dgn chouls punya conclusion.


Betul pokcik. Solution dia printer rasa better dia pergi jepun cari suaka kat sana dan join pertubuhan kat jepun yang dipanggil JAV.

Still boleh dapat depan kamera dan berlakon macam biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam subuh satu malaysia.. Awal meols check in my sejahtegha pagi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada ter cross somwhere....cakap jgn buka aib orang ..dosa.

Kena relate pulak...kalao kita berjiran...tao bini jiran bawak jantan lain masuk rumah dia tengah malam...kita tak rakam ka jantan tu masuk rumah? Kita tak kasi tao ka pada Laki dia jiran kita tu? Kita tak lapor ka pada imam surau perumahan kita pakat pakat pi tangkap basah? Atas dasar jangan bukak aib ka? Cenggitu? Tak kan...sebab atas dasar Nahi Mungkar dan membenteras perkara yg mungkar...kita akan bertindak walao mengaibkan si pelaku tersebut..

Sama la macam kes Ostad Kemaluan Taik Lalat neh.... kita bertindak untuk menghalang kemungkaran yg Ostad ni buat walaopun sampai boleh mengaibkan dia..

Moga weouls semua dapat sikit pahala berbahagi sikit sorang atas usaha kita nak menjatuhkan dajjal kecil nih yang menjual ugama kita demi vellfire..audi ..bodyguard..PA...selipar gucci serta menggoda muslimat berbaju ungu berkaca mata dengan mempamirkan kemaluan dia yg bertaik lalat..

Amiinnn...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul citer happy.. Apa yg buat sb bukit target dia? Kes Sabah?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in sblm subuh yach
Gemonig cuols
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 28-7-2021 05:47 AM
Betul pokcik. Solution dia printer rasa better dia pergi jepun cari suaka kat sana dan join pert ...

Untung la JAVporn.... selama ni genre video muslim dia gangbang pelakon pompuan pakai tudung.  Ni pakai kupiah....mesti laku keras video ni nanti.  Tapi dia boleh femes sis perin.... trademark ketap bibir tu ...takda lagi pelakon laki lain buat..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-7-2021 05:53 AM
Kalau betul citer happy.. Apa yg buat sb bukit target dia? Kes Sabah?

Kes sabah tu bagi meols besar kaka. Org2 sabah tau deme cane. Meols selalu jua dgr kawan2 meols cite pasal org2 yg konon heols nak tolong itu. Sejak tu meols tahu heols nak content. Maybe dia telah mengancam keselamatan negara la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 05:56 AM
Untung la JAVporn.... selama ni genre video muslim dia gangbang pelakon pompuan pakai tudung.  Ni  ...

Betul tu. hujung hujung video akan ada babak heshe tersandar kepenatan. Penat sangat. Entahlah tak tau nak cakap macam manahnya mampu menangis je. Letih. Penat semua ada walau seround.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagi Pokchik la Dato Buah Kana ngan TinYah lebih molia dari Ostad Kemaluan Taik Lalat nih...

Buah Kana memang terang terang dia scammer...dia menipu duit orang.... Tapi dia tak jual ugama...dia tak fake pakai jubah.... Buah Kana ngan TinYah terang terang ada intigriti bangga enjoy dgn duit menipu... Dalam toilet masa berak sensorang...Buah Kana tao dia buat dosa...Dia tak boleh tipu Tuhan....tapi Buah Kana pilih syurga dunia...ada kelab malam....boleh minom...

Tapi yg Ostad Kemaluan Taik Lalat nih....kalao boleh ngan Tuhan pun dia nak plot twist... Kalao dah sampai jual imej ugama sendiri..... Memang hina sangat la.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 28-7-2021 05:47 AM
Betul pokcik. Solution dia printer rasa better dia pergi jepun cari suaka kat sana dan join pert ...

Takpun dia boleh buka kelas menumbuk sambal belacan paling sedap sambil juih2 dan flying kiss dekat kamera.

Confirm orang2 jepun terkesima tengok dan berpusu2 mendaftar untuk belajar tutorial menumbuk sambal belacan dengan baik. Takyah penat2 migrate. Pindah je ke gua kokdiang dan buat online class dalam tu. Fees RM500 untuk 30 minit sesi menumbuk sambal. Bawak bidadaris (tambah s sebab banyak macam ada forumer kata) dan apsaras2 sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
wanawina replied at 28-7-2021 05:57 AM
Kes sabah tu bagi meols besar kaka. Org2 sabah tau deme cane. Meols selalu jua dgr kawan2 meols ci ...

Yap.. Nampak gaya tu penyebab dia.. Terciduk sebab kes Gaza.. Rasanya depa ni dah ada bukti money laundering...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PristineOne at 28-7-2021 06:08 AM

Terpost dua kalik pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 28-7-2021 05:58 AM
Betul tu. hujung hujung video akan ada babak heshe tersandar kepenatan. Penat sangat. Entahlah tak ...

Pasal dialog bahasa jepun kan sis....maka nanti ada lah subtitle english " You cum my dear angel ?...God love us"
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Setelah kejayaan sepol dgn thread plagiatnya, akhirnya pagar diturunkan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Masuk jap...morning semua
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:13 AM | Show all posts
Edited by amansihat at 28-7-2021 06:16 AM

https://www.youtube.com/watch?v= ... hannel=CHORYCHANNEL
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:19 AM | Show all posts
perasan tak  terpaling dah mencakar kayangan dan stok-stok ulamak konon ada network.Tapi paling perasan banyak dgn menteri dan kayangan.yg dgn habib tu mesti dia tension lepas dapat tau dari persatuan ustad malaysia gambar ciknet dia dan bini-bini teraniya dan pompuan-pompuan yg dianiya oleh terpaling.

kalau perati hanya artis je suka up gambar-gambar dgn ulamak dan vvip.jarang kita tengok para alim ulamak suka tayang gambar dia jumpa ketua polis,ketua menteri,alim -ulamak.diorang lagi nak simpan diorang nak jumpa dan jumpa siapa.contoh tok wali dari kedah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Serius la korang smpai 6 dah. Nak nangis rasa xdan nak baca yg 5 pun.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:22 AM | Show all posts
belum lagi saya tengok ustad dulu-dulu saya jumpa bukit aman,saya jumpa ketua polis,saya jumpa agong,saya jumpa maulana.seorang alim ulamak takkan up dia jumpa sesiapa takut fitnah.ini semua dia nak up betapa hebatnya dia ,teragung,terpaling.sifat riak ada connection tu ditayang seluruh alam.macam saya adik beradik saya dan sedara mara ,pak sedara dan sedara mara ramai orang terpaling takut saya nak up gambar-gamabr di media sosial takut fitnah walau gambar peribadi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:24 AM | Show all posts
satu pun gambar adik beradik dan sedra mara dan ipar duai dan ahli keluarga saya taj up dlm media social.hanya gambar sendiri.sebab takut aib mereka,digunakan orang utk buat spekulasi dan firnah.yg dia semua nak up macam kera dapat bunga tak pernah rasa dunia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 10:16 PM GMT+8 , Processed in 0.093706 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list