Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
33271
View
525
Reply

EDISI TAMBAH KACANG: KOREAN DRAMA MANA PALING BEST??

[Copy link]

Author: Guano       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-7-2021 03:30 PM | Show all posts |Read mode
Hai semua, sepanjang PKP ni korang yang duduk rumah mesti tengok Neflix kan, Korean Drama mana yang korang rasa best? Setakat ni aku tngah follow rapat citer the penthouse season 3 dan Marriage & Divorce. Ada x citer lain yang best? jom share2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Penthouse3...pastu doom at your services br smpi epi 14...lagi diner witch epi 2 n devil judge epi 1..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2021 03:42 PM | Show all posts
CikLiliya replied at 27-7-2021 03:39 PM
Penthouse3...pastu doom at your services br smpi epi 14...lagi diner witch epi 2 n devil judge epi 1 ...

Penthouse 3 episode 8 xkeluar lg.. patut last week dh ada..
Boleh la nk tgk doom at your service..best ke??boleh la try tgk citer2 lain tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang Touch epi 16, nak tengok devil judge pulak lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
The witch diners
The devil judge
Sinetron Penthouse 3 yang sikit2 flashback
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hospital playlist!!!!!!!!!! Best nk mampus!!! Sekarang ongoing season 2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:45 PM | Show all posts
Edited by midori_katana at 27-7-2021 03:50 PM

macam tak best sangat dah citer korea lately.. dia ikut musim la kot. akak skrg tgk citer MONTHLY MAGAZINE HOME. citer ni takder kat netflix. akak tgk kat iQiyi. akak mmg peminat jeon so min. lagipun citer ni kena la dgn taste akak.

hari tu ada gak tgk citer witch dinner. eposod 1 dan 2 tu best.. tapi episod 3 tak best pulak. so akak macam drop  dah citer ni.. ep 4 (the latest) tu akak tak tgk.
akak gitau ni citer ongoing la yer.. sbb akak tgk masa ongoing.. baru ni dah habis akak tgk my roomate is a gumiho ..best citer ni tapi ep16 yg last tu akak tak tgk sbb tibah ja jadi tak minat.. maybe sbb dah boleh predict dianyer ending. doom at your service pun tgk jua tapi towards the end hilang interest.. gitulah...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dok tggu vocenzo casano season dua... Penthouse 3 ni dah mcm sinetron. Hidup mati tu senang ja. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kingdommmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:52 PM | Show all posts

yg terkini tajuk ashin of the north ka apa tu mmg 1 episode jer ker?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:55 PM | Show all posts
midori_katana replied at 27-7-2021 03:52 PM
yg terkini tajuk ashin of the north ka apa tu mmg 1 episode jer ker?

Ashin tu movie. mungkin begining kingdom.
Tapi tak tgk pon drama kingdom tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:56 PM | Show all posts
MoonRise replied at 27-7-2021 03:55 PM
Ashin tu movie. mungkin begining kingdom.
Tapi tak tgk pon drama kingdom tu

ooo movie.. akak ingatkan sambungan drama kingdom tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:58 PM | Show all posts
Cerita lama. Partner in justice. Menunggu season 3 tak kunjung tiba lagi.
And satu lg tengah tunggu sweet home season 2.

Apsal la ku p tengok drama yg ber season nie
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 27-7-2021 03:52 PM
yg terkini tajuk ashin of the north ka apa tu mmg 1 episode jer ker?

Haah tu kira special episode..citer mcmmana start zombie ni semua
Iols baca utk season 3 blum start shooting apa lagi so tak tahu brp lama kene tunggu huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang tengah layan prison playbook..
Sambil tengah tunggu montly magazine,the devil judge dan the witch's diner..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Move to heaven best! 10 ep je so takdelah jenuh nak abiskan. Setiap episod pun best.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:03 PM | Show all posts
uay replied at 27-7-2021 03:58 PM
Haah tu kira special episode..citer mcmmana start zombie ni semua
Iols baca utk season 3 blum sta ...

oo gitu.. teaser la kiranya ni... jenuhlah nak tunggu.. mau makan tahun juga. macam citer arthdal cronicle 2 tu.. ntah bila boleh tgk tak tau la
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 27-7-2021 03:45 PM
macam tak best sangat dah citer korea lately.. dia ikut musim la kot. akak skrg tgk citer MONTHLY MA ...

Doom at your services tu mula2 cam best jugak...da hujung2 ni mcm bosan..nak drop tapi nak tgk ending dia...so tggu la mood smpi,br smbung tgk blk...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Guano replied at 27-7-2021 03:42 PM
Penthouse 3 episode 8 xkeluar lg.. patut last week dh ada..
Boleh la nk tgk doom at your service. ...

Doom tu mula2 cam best..towards the end mcm bosan...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:06 PM | Show all posts
CikLiliya replied at 27-7-2021 04:04 PM
Doom at your services tu mula2 cam best jugak...da hujung2 ni mcm bosan..nak drop tapi nak tgk end ...

mula2 mmg best.. tapi dah sampai tengah dia nyer citer cam dok pusing2 kot tu juga.. akak teruskan juga tgk sbb in guk jer.... hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list