CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1382|Reply: 18

Digelar Lelaki Paling Jahat Di Dunia, Tergamak Makan Organ Kanak-Kanak

[Copy link]
Post time 27-7-2021 01:52 PM | Show all posts |Read mode
Entah apa yang merasuk lelaki ini sehingga dia tergamak makan organ kanak-kanak?


Begitulah kisahnya mengenai bekas komander pemberontak Liberia yang mengorbankan kanak-kanak ketika perang.


Disebabkan hal itu, Joshua Blahyi yang didakwa sanggup makan hati kanak-kanak turut digelar sebagai lelaki paling jahat di dunia.




Foto: Daily Star




Dia juga turut diberi gelaran General Butt Naked kerana berperang sambil bogel.


Dia percaya ada kuasa ghaib yang membantunya jika dia berbogel ketika perang.


Dia terlibat dengan perang sivil di Liberia sejak 1989 sehingga 1998 dan 1999 sehingga 2003.


Dianggarkan suku juta manusia maut dalam konflik itu. - CARI


Sumber: Dialy Star
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali kuasa ghaib tak jadi. Mencicit lari bogel2. Elok kena serang ngan gorilla pastu hati dia pulak kena mkn
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi selera lain mcm
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sewel ke pe mkn budak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuasa ghaib tu setan lah kan. Sebab tu sanggup makan organ budak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:39 PM | Show all posts
mental. helok bagi anjing makan dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:42 PM | Show all posts
ishhh. dunia semakin gileeee
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:50 PM | Show all posts
elok bagi buaya n anjing makan daging dia ni..tah2 dorang pun taknak makan sebab muka meloyakan..so sick of you, man!
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:58 PM | Show all posts
sekarang dah jadi preacher..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:07 PM | Show all posts
harap sgt org mcm ni dibedah hidup-hidup kasi babi makan
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalunya yg amal ilmu2 hitam je makan2 manusia di zaman sekarang. Ehhh negro pun ade wei kepercayaan gitu.jgn xtahu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngerinyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:26 PM | Show all posts
perang dah buat dia jd lain macam..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:34 PM | Show all posts
dah mati ke belum dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ade ank bini ke dia ni. seramnyeh
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
so ko dapat apa makan budak?
berak lawas teramat?
kuasa magic ala2 hari putar?
kuasa halimunan?
patut dulu disodok je montot dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau berperang waktu malam selamatlah dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup lagi ke dia ni?tu gmbr terkini ke?kemain siap bogel masa perang..makan budak tu giler btol sanggup eh ko
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 01:36 AM | Show all posts
memang jahat pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 12:33 PM GMT+8 , Processed in 0.143041 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list