CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Afna

Thermomix

  [Copy link]
Post time 27-7-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
husie91 replied at 27-7-2021 03:24 PM
Tm6 tu ada target market dia sis.. apa yg i nampak lebih kepada untuk yg nak jimat masa & tenaga.  ...

Yes..Tm6 ni sesuai untk org yg busy n ad ank2 kecik sng blh tinggal je masakkn tu n bnda yg i tertarik function pre clean tu so klau bake tkdelah ssh2 nk bsuh mixer segala bnda semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Firstly kena faham benda ni MLM juga kan? Dan dah2 tentu influencer2 asyik tayang yang indah je pasal thermomix sebab diorang pun dah beli of kos kena menjual kalau tak tanggungla hutang berbulan2..

Mcm mana pun yang untungnya influencer juga

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tupai replied at 27-7-2021 11:16 AM
I still rasa masak conventional lg senang....thermomix ni ala2 sejenis hype je for me. Kalau jenis m ...

Ye.. Hype je.. Yg kayangan tu klu malas.. Mmg jadi perhiasan jugak.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekpah replied at 27-7-2021 11:37 AM
Bnyak resepi dlm tu tp kena ke selera kita?? Ke bole ubah2 ikot selera kita? Iols takut mula2 jer be ...

Resipi dia tu kena byr membership tiap2 tahun okkkk.. So mcm motip nk perah lg duit setelah rege periuk kecik tu 7k??? For me lg 3thn rege pon dah turun time tu.. Sama je konsep dgn iron and pressure cooker yg mahal kemahen 3-4thn lps
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tupai replied at 27-7-2021 11:24 AM
Kalau thermomix sejenis machine yg i campak ikan x siang, bwg x kopek kulit, kentang x buang kulit ...

win , aku pn beli gak kalo cm gini hehhee
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cousin aku beli ni tgk dia post kat fb memcam dia masak. plus siap jd agent ke seller jual ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-7-2021 04:32 PM
Resipi dia tu kena byr membership tiap2 tahun okkkk.. So mcm motip nk perah lg duit setelah rege p ...

Yup betul..resepi tu pun berbayar untuk setiap tahun..tapi artis2 influencer ni tak highlight pun dalam igs
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 27-7-2021 03:14 PM
Hahaha Yeke jimat 1k , tu semua ayat marketing je nak suruh korang beli. Nanti dia dapat la komise ...

Exactly.. Ramai je kaka tgk dok beli ni.. Pastu hujung2 order gk kt luar.. Tapau segala. Unless ko mmg nk menanam semangat masak siap bwk bekal mcm korean ppl tu.. Then go ahead
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
marigold90 replied at 27-7-2021 04:37 PM
Yup betul..resepi tu pun berbayar untuk setiap tahun..tapi artis2 influencer ni tak highlight pun  ...

Mmg aa xhlight da dpt sponsorship segala.hmm
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:44 PM | Show all posts
thermomix ni sejenis mlm juga ke?

pada iols setakat masak tu takyah thermomix pun takpe sebab still kena kupas bawang, potong ikan, sayur tu semua. plus, ko kena gak tunggu, tiap step kena masukkan itu ini.  pada aku konsep nak menyenangkan ni kalau kau terus masuk semua bahan dia masak, siap.  pemalas kemain aku ni...ahhahah..

kawan aku ada tm6 ni, buat teh tarik pun guna benda ni..apo? geleng kepala je la aku tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-7-2021 04:32 PM
Resipi dia tu kena byr membership tiap2 tahun okkkk.. So mcm motip nk perah lg duit setelah rege p ...

Woww baru tau ni. ingatkan resepi tu free je. Search je apa kita nak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-7-2021 04:32 PM
Resipi dia tu kena byr membership tiap2 tahun okkkk.. So mcm motip nk perah lg duit setelah rege p ...

Larrr.. Dh beli mahal2 kena bayar membership.. Kawan2 iols duk promot thermomix ni tak citer plak bab bayar tiap2 tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 27-7-2021 04:45 PM
Woww baru tau ni. ingatkan resepi tu free je. Search je apa kita nak

Selain byk pki letrik.. kaka tgk if xde resipi step by step tu.. benda tu normal jaaa.. xde la canggih mana. plus if nk repair or defect.. nk kena beli baru riban gk. plus portion nk bt mmg utk modern fam 3-4 max.. klu lebih kena la repeat masak 2kali..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:48 PM | Show all posts
Akak iols buat teh tarik pun pakai bibik thermomix.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-7-2021 04:48 PM
Selain byk pki letrik.. kaka tgk if xde resipi step by step tu.. benda tu normal jaaa.. xde la can ...

X pernah teringin nk beli sbb mahal naw2. Tak sanggup nk main kutu semata2 nak beli tm6 ni. Tengok org post gambar makanan hasil tm6 ni pun mcm kurang menarik je
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-7-2021 04:48 PM
Selain byk pki letrik.. kaka tgk if xde resipi step by step tu.. benda tu normal jaaa.. xde la can ...

X pernah teringin nk beli sbb mahal naw2. Tak sanggup nk main kutu semata2 nak beli tm6 ni. Tengok org post gambar makanan hasil tm6 ni pun mcm kurang menarik je
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekpah replied at 27-7-2021 04:48 PM
Larrr.. Dh beli mahal2 kena bayar membership.. Kawan2 iols duk promot thermomix ni tak citer plak  ...

Yeeeee... Dia mcm ko commit dlu.. Kang br aku cite.. Haaa gittuh.. Dah la 300++

Baikla guna duit tu g beli makanan enjoy2 food sedap kt luar tu

mcm kaka 3branak.. kami praktis keto.. so most of the resipi mmg xapplicable pon so bt ape bazir.. periuk set ada oven ada pressure cooker ada breadmaker cake pon dah ada bazir lg if beli..bkn nk niaga pon.baikla invest. hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 27-7-2021 04:44 PM
thermomix ni sejenis mlm juga ke?

pada iols setakat masak tu takyah thermomix pun takpe sebab sti ...

buat teh sendiri xsmpi 5min siap.. pki tm6 10min. haha.jimat ke bazir masa
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 27-7-2021 04:54 PM
X pernah teringin nk beli sbb mahal naw2. Tak sanggup nk main kutu semata2 nak beli tm6 ni. Tengok ...

kaka blh je beli tp macam xkn pki sgt sbb M kaka besar. hahaha. plus rumah kaka kami bkn keje nk mentekedarah 24jam. time kovid ni kami nk jaga kesihatan.. dah elak all makanan merapu n those yang blh mgemukkan sbb kajian dah tunjuk lg gemok lg teruk kesan covid
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-7-2021 05:00 PM
kaka blh je beli tp macam xkn pki sgt sbb M kaka besar. hahaha. plus rumah kaka kami bkn keje nk m ...

Terus insof baca ayat last tu. Pkp ni tak boleh ke mana mmg ulang alik dapur je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 12:57 AM GMT+8 , Processed in 0.082773 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list