Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
11812
View
92
Reply

Bila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like

[Copy link]

Author: ciksepatu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-7-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Iols mcm ni lah kalau jumpa orang yg iols kenal. Mcm awkward lah nak bertegur sapa tengah jalan. Korang macam ni jugak ke?
20210727_071809.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:25 AM | Show all posts
tak   
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Depends kpd mood
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan suke ke tak kt org tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok orang juga
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:00 AM | Show all posts
depends kita lawa ke tak hari tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:18 AM | Show all posts
depends kot.. kalau kawan tu mmg okay tpi dh lme x jumpa kan..
tpi tgk jugak laa.. kot dia ngelakkkk.. aku pun elakkan laaa..
tak pepsal trhegeh2 nk tgur org kan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:51 AM | Show all posts
tengok orang jgk kot.
Kalau yg rapat, kepochi skit.

Kalau tak rapat, mmg buat2 tak kenal ja
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha dulu yela sebelum kene pakai mask. Sekarang ni dah pakai mask tak heran dah chuolsss hahahahaha. Tapi ni terpakai untuk org yang iols tak suka jer sanggup guna jalan lain sebab takmau tengok muka diee
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 11:08 AM | Show all posts
tengok keadaan...kalau dulu rapat..p tegur je...tp kalau dr jauh dia buat doknow..kita pun malas la nk tegur
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
depend...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 01:32 PM | Show all posts
i can relate
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Introvert can relate...malas nak bercakap
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:16 PM | Show all posts
tengok reaction dia dulu.. kalau dia macam pura pura tak nampak atau tak kenal, maka lupakan saja hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jumpa yang palat, memang jauh la melencong sambil buat2 tak kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:27 PM | Show all posts
setuju.. sbb aku anti-sosial
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:45 PM | Show all posts
tgok mood..kalu xde mood lari la x yah jmpe
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok orang. Kalau spesies menyakitkan hati tu mmg buat2 tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahha.. lariiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau xberapa nk ngam xpayah tegur buat xtau jaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list