Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
5191
View
24
Reply

'Malaysia VS Fake Country', Izara Kongsi Gambar Farah Ann Sebelah Atlet Israel

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-7-2021 04:43 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Izara Aishah antara selebriti yang lantang bersuara mengenai isu Palestin.


Terbaru, Olimpik Tokyo 2020 hangat diperkatakan apatah lagi kehadiran atlet dari negara haram Israel mengambil bahagian dalam temasya sukan terbesar dunia itu.




Kredit foto: IG/Twitter




Ciapan Izara di Twitter menarik perhatian ramai apabila dia memuat naik gambar ratu gimnastik artistik negara, Farah Ann Abdul Hadi yang berdiri di samping peserta dari Israel dengan menulis kapsyen Malaysia vs fake country.


Ramai pelayar Twitter bersetuju mereka tidak layak beraksi di sukan Olimpik.





Kredit foto: Twitter




Malah, ramai memuji apabila pengulas kita seakan-akan memejam mata apabila kontinjen dari negara penjarah itu berarak masuk ketika pembukaan temasya sukan berkenaan.




       
       



Bagaimanapun, seorang pengguna Twitter dari Israel dengan bongkaknya menyindir kedudukan Malaysia dalam pungutan pingat yang berada di belakang negara itu.








Kredit foto: Twitter





Biarpun gagal mara ke pusingan akhir all-around individu wanita, Farah Ann bangga dengan prestasi ditunjukkannya.







Selain itu, dia cuba untuk 'move on' dan nekad memberi yang terbaik dalam kejohanan seterusnya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Israel dah dapat medal ke?
Tapi israel kan ikutkan prestasi sebelum ni agak lemah dalam sukan. Tapi hebat dalam ekonomi dan bahagian lain.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlagak betul israel. Ko tu fake country x layak pon sepatutnya masuk olimpik ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: Israel dah dapat medal ke?Tapi israel kan ikutkan prestasi sebelum ni agak lemah dalam sukan. Tapi hebat dalam ekonomi dan bahagian lain.


Rasanya baru dapat 1 bronze je kaka..tu pun kecoh satu dunia
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: Israel dah dapat medal ke?Tapi israel kan ikutkan prestasi sebelum ni agak lemah dalam sukan. Tapi hebat dalam ekonomi dan bahagian lain.


Tip top bahagian teknologi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:35 PM | Show all posts
sukan yg sepatutnya menyatukan...
tapi sekarang sukan jadi tempat mengapi2 kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizleen86 replied at 26-7-2021 05:11 PM
Rasanya baru dapat 1 bronze je kaka..tu pun kecoh satu dunia

Ooo patut la. Btw satu noti forumer reply tak masuk dekat notifications iols. Apa yang jadi, forum ni nak terkambuih dah ke.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmm mesti penuh reply kerempitan dekat ruang komen twitter tu. *yawnnnn*

Apa2 pun Good Luck Malaysia!
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nizleen86 at 26-7-2021 05:59 PM
dudaberhias replied at 26-7-2021 05:45 PM
Ooo patut la. Btw satu noti forumer reply tak masuk dekat notifications iols. Apa yang jadi, forum ...


Jangan la kaka..meols tengah best baca thread agamawan tu..panazzzz
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww fake country sebok nk bertanding jgekkks {:run
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg fake...fake giler....meluat tgk depan masuk aritu...ramai aku dgr Booooooo
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Israel can go to hell
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
israel koyak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:27 AM | Show all posts
taklayak dipanggil negara sebb takde ngara pun asalnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha..nak sindir msia sekali kena sindir balik..jgn main2 malaysia punya netizen..yg menyindir anytime boleh jadi yg disindir
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayoyo. Israel koyak. Booo
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Koyakkkkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:05 PM | Show all posts
Ko punya bibir lagi fake lagi mau sebok, sejarah israel-palestin pun habuk tara tau setakat riding on issues jah lebeh.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeiiiww x malu ke masuk sukan? Dah la takde negara tiba2 masuk sukan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list