CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Wanita Maut Selepas Disuntik Campuran Vaksin Sinovac Dan Astrazeneca

  [Copy link]
Post time 26-7-2021 05:58 PM | Show all posts
Annaquinn009 replied at 26-7-2021 05:30 PM
my aunt tanya i ada demam2  x lepas cucuk vaksin hr tu...aku jawab x...lepas tu dia balas vaksin tu  ...

tak betul tu, kesan vaksin bertindak secara berbeza dalam tubuh badan individu, so di atak leh kata tak berkesan ke ape ke. yups heheh pengulas banyak sekarang ni. oh you dah second dose ye  demam ye..my friends yg second dose memag depa kata demam , depa ambi last april dulu.


Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 26-7-2021 01:43 PM
Idakkkk...esok akak injek second dose sinovac

Kat ppv mana @noor2
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Amanduuuhh replied at 26-7-2021 03:39 PM
I tot expose pd vaccine berbeza akan kuatkan lg immune response. Salah la hihihi

Dua racun dengan resepi yang berbeza takkan jadi penawar
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 26-7-2021 07:53 PM
Kat ppv mana @noor2

Setia CC........
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
scarynye iols dah mmg ada hypertension
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-7-2021 08:01 PM
Dua racun dengan resepi yang berbeza takkan jadi penawar

Itu bukan penawarrr... itu ikhtiarrr...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
budaktua replied at 26-7-2021 05:49 PM
kt msia ni mcm tk dgr lg kes lsp cucuk vaksin AZ.... tk tau la kalau sorok...

tp kalau pfizer mmg ...

lepas cucuk vaksin bukan bermakna kebal covid..fahamkan fungsi vaksin dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
takut lerr
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 26-7-2021 08:05 PM
Setia CC........

Semoga dipermudahkan….
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 26-7-2021 08:22 PM
Semoga dipermudahkan….

Terima kasih...guesswho dah complete x....vaksin apa?...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
AZ kan yang rare blood clots effect tu mostly affected PEREMPUAN lingkungan umur2 simati ni jugak.

Macam rasa dia ni antara yang tak bernasib baik kena blood clot tu from AZ, bukan sebab mix and match different types of vaccines.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank2 dpt AZ mmg 1 hari demam truk selps 1st dos, 2nd dos nnti x tau la mcm mna, hrap2 smua ok jerk, setakat demam sikit xde hal, saya da lengkap sinovac 1st n 2nd, Alhamdulillah mmg xde apa pun, ok jerk
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ilacantik replied at 26-7-2021 02:48 PM
Baca kat berita Arab Saudi, kalau yg ambik Sinovac kena complete 2 shots, lepas tu kena cucuk booste ...

Kalau dh dpt 2 dos pfizer, perlu booster tak sis utk buat umrah?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
orangpluto replied at 26-7-2021 05:45 PM
bru je td inject pfizer..........da stat sakit kt tmpt kne inject......kepala da stat sakit ringan2. ...

X effect sgt pun. Jgn risau. Semua baik2 belaka. InsyaAllah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:45 PM | Show all posts
damian_lee replied at 26-7-2021 10:13 AM
my dad lepas cucuk vaccine mengalami demam yang sangat teruk
badan panas on off ... kadang dia seju ...

Rasa macam kalau 1st dose pun effect dah teruk camtu, apa tah lagi yang 2nd dose nanti maybe body dia Xleh tolerate well with bendasing dalam badan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Memandai mandai je ....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
AZ tak silap US dah approved la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
I dah amik 1st jab AZ tp takde demam..pastu mula la otak dok pikir ntah haritu inject kosong je  
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:56 PM | Show all posts
dekat thailand ada kilang  yg dapat lesen utk keluarkan vaksin AZ ni

kedekut sangat kerajaan thai  campur vaksin tu bagi pada rakyat mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 26-7-2021 10:13 AM
my dad lepas cucuk vaccine mengalami demam yang sangat teruk
badan panas on off ... kadang dia seju ...

Immune system dia kuat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 05:35 AM GMT+8 , Processed in 0.092313 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list