CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Wanita Maut Selepas Disuntik Campuran Vaksin Sinovac Dan Astrazeneca

  [Copy link]
Post time 26-7-2021 02:53 PM | Show all posts
damian_lee replied at 26-7-2021 10:13 AM
my dad lepas cucuk vaccine mengalami demam yang sangat teruk
badan panas on off ... kadang dia seju ...

sekarang keadaan mcm mana? harap-harap baik-baik saja, jgn ada yang memudaratkan.. semoga semua berjalan lancar
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 26-7-2021 09:59 AM
Siapa yg suggest dia ambil mcm tu....yg menyuntik tu x nasihat ke...( akak baca tajuk je)

Jgn komen klu mls
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 26-7-2021 10:13 AM
my dad lepas cucuk vaccine mengalami demam yang sangat teruk
badan panas on off ... kadang dia seju ...

Risau gini la.  Nseb parents iols drg hoying hayang sehari je
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mixing two different vaccine together is a one bad cocktail sistah!
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhu menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhu menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 26-7-2021 10:13 AM
my dad lepas cucuk vaccine mengalami demam yang sangat teruk
badan panas on off ... kadang dia seju ...

mcm kwn ayah i..sampai masuk hospital..dia vaksin awl2 dlu sbb pengetua sekolah kan staff gov kena vaksin awl2 ritu..pastu yg seken dose dia tamo pergi sbb dia ckp dia mcm mati hidup balik gituh...xtau la dia g x seken dose..btw he amik pfizer..
mama i amik pfizer ok..yg seken dos jer demam sikit..
ayah u ada sakit pape tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
malaysia tak de campur2 kan..
tp kan az dh start under my sejahtera dh ke? sbb kwn i dpt date..pastu dia dpt az..biasa kan az yg berebut aritu..ramai tacod yg sushi kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Inadori at 26-7-2021 03:28 PM
sidewinder replied at 26-7-2021 09:57 AM
ni akan dijadikan modal besar kepada golongan2 antivaksin


Jadi modal besar business product anti miss V.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 26-7-2021 10:13 AM
my dad lepas cucuk vaccine mengalami demam yang sangat teruk
badan panas on off ... kadang dia seju ...

Ye...aku pun mcm tu...demam on dan off, smpi masuk hospital 6hari...doktor cuma cakap jangkitan kuman jerr...tapi aku rasa kesan dari vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:36 PM | Show all posts
manzilla replied at 26-7-2021 01:38 PM
Mana ada jadi modal. Ini hanyalah insiden kesihatan semata-mata. Miss V maksum.

"Laporan bed ...

terlupa nak cakap.....selain dijadikan modal besar kepada miss anti vaksin....ia jugak menjadi modal2 besar kepada ahli2 perniagaan jamu timbang kilo....product kesihatan campuran air longkang dan najis2....penunggang agama pun sama.....waaaa bole bikin wang secara besar besaran....kayo2
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ElizabedahTan replied at 26-7-2021 02:07 PM
semuga dipermudahkan… pakai mask 2 lapis taw siss!

OK cik bedah...tq
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
I tot expose pd vaccine berbeza akan kuatkan lg immune response. Salah la hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:47 PM | Show all posts
damian_lee replied at 26-7-2021 10:13 AM
my dad lepas cucuk vaccine mengalami demam yang sangat teruk
badan panas on off ... kadang dia seju ...

rasanya ur dad blh mintak surat doc utk pelepasan 2nd dose vaksin...
ai ada baca for those yg ada major/severe side effect dr 1st dose, blh dikecualikan dari amik 2nd dose dengan nasihat doc
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:01 PM | Show all posts
edayildiz replied at 26-7-2021 03:01 PM
malaysia tak de campur2 kan..
tp kan az dh start under my sejahtera dh ke? sbb kwn i dpt date..past ...

az mmg dah under PICK mmg ada yang dapat az.
Makcik iols bekas pesakit kanser pun dapat az under pick cucuk kat WTC.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
gujiwa replied at 26-7-2021 04:01 PM
az mmg dah under PICK mmg ada yang dapat az.
Makcik iols bekas pesakit kanser pun dapat az under  ...

patutla
makcik i umo 70 + pun amik az..so far ok jer dia..tp i tacod az sbb sblm ni dk baca memacam...sibaik dh vaksin..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:30 PM | Show all posts
my aunt tanya i ada demam2  x lepas cucuk vaksin hr tu...aku jawab x...lepas tu dia balas vaksin tu x berkesan sbb body aku x bertindak balas ...ye ye o je org tua tu...lepas tu nenek aku balas balik kat dia, suka ati je,padahal hang pun x vaksin lg
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:45 PM | Show all posts
bru je td inject pfizer..........da stat sakit kt tmpt kne inject......kepala da stat sakit ringan2......

tp dngr2 yg dos ke-2 efek kuat ckit.........ahhh seraammm..........
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:49 PM | Show all posts
kt msia ni mcm tk dgr lg kes lsp cucuk vaksin AZ.... tk tau la kalau sorok...

tp kalau pfizer mmg dh ada kes dh 2x cucuk pun msh dpt covid...  kuat ke tk ke..tk tau tp mmg kena covid semula...


Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:54 PM | Show all posts
kan WHO kate jgn lagi , tunggu dulu hari tu
yg i tahu canadian study je


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 11:48 PM GMT+8 , Processed in 0.068215 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list