CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 34152|Reply: 212

Dah Lama Dengar Ura-ura, Nana Tuntut Permohonan Maaf Dalam 48 Jam

  [Copy link]
Post time 23-7-2021 05:27 PM | Show all posts |Read mode
Konflik antara penyanyi Lan Solo dan Syura dengan Siti Nordiana nampaknya membuka episod baharu apabila penyanyi lagu Angkara itu membuat laporan polis pada pagi Jumaat.


Siti Nordiana, 37, menamakan lima individu kerana didakwa memfitnah selepas mengaitkan namanya menerusi Instagram live baru-baru ini.




Kredit foto: IG Nana




Selain Lan Solo dan Syura, Siti Nordiana turut menuntut isteri Lan Solo iaitu Sheila Hashim serta dua individu lain iaitu jurusolek Aida G dan Pengurus Perhubungan Awam (PR) FMC Music, Sam Samin tampil membuat permohonan maaf secara terbuka dalam tempoh 48 jam.


"Satu notis permohonan maaf akan dihantar kepada lima individu terbabit dan anak guam kami menuntut mereka membuat permohonan maaf dalam tempoh 48 jam selepas ia dihantar pada hari Isnin ini (26 Julai).


"Menerusi sesi Instagram Live yang diadakan mereka itu jelas kenyataan berbaur fitnah dan ia memberikan satu imej kurang menyenangkan buat Siti Nordiana.




Kredit foto: mStar




"Selepas mereka minta maaf baharu kami akan berbincang untuk tindakan selanjutnya... kalau tiada (permohonan maaf), kami akan proceed dengan saman," katanya kepada mStar.


Terdahulu, penyanyi itu diiringi peguamnya, Abang Azlan Abang Ariffin dari Abang Azlan & Associates membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis (IPD) Cheras pada kira-kira pukul 9.42 pagi Jumaat.


Sementara itu, Siti Nordiana berkata dia menyerahkan segala-galanya kepada pihak peguam malah tiada sebarang komunikasi antara dia dengan lima individu terbabit.


"Saya serahkan segala keputusan kepada pihak peguam, saya tidak berhubung dengan mereka kerana terkejut sangat (dengan tuduhan mereka)... jadi saya perlukan nasihat orang lebih pakar dalam hal ini.




Kredit foto: mStar




"Saya dah lama dengar ura-ura mengenai perkara ini daripada pengurus saya, Anas. Tapi saya tidak ambil peduli sangat sebab kalau mereka nak bercakap fasal saya, saya masih boleh tutup mata.


"Tapi apabila mereka bawa perkara ini masuk media sosial, saya tidak boleh bersabar sebab ia boleh menjatuhkan kerjaya saya," katanya.




Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan hujung2 korang bertiga keluar single duet sudah.

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:36 PM | Show all posts
Mengumpat alaf baru...  Hahaha hadaplah saman
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerana mulut...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerana terkurung...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kes tak puas hati sesame sendiri settle sendiri la. mohtip bwk ke public. nti dh berbaik, netizen dipersalahkan mcm bini syuk bile dh berbaik

dlm ni terus nampak syura sejenis mulut puaka dok slhkan org psl job. dan tak psl2 org sume tau lan jenis kaki pau gak. malu oiii

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak korang la..x de sorang pon yg aku minat kat derang ni!!tp kn klu dh org FMC pon joined membawang  aku rasa sesuatu jgk tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:41 PM | Show all posts
Bagus nana ambil tindakan segera...suka suki je geng berlima tu membawang live...dah tua pun bodoh...dah la muka sorang2 muka mintak penampar.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:43 PM | Show all posts
Go Nana goooo


kasi pau dengan retis2 rempit ini.....

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Habislah geng 5.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:51 PM | Show all posts
  


anak2 nya rambut blonde


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:57 PM | Show all posts
  



Betul ke ada orang DM DM ....... atau sendrik buat.




Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-7-2021 05:51 PM
anak2 nya rambut blonde

Bang mat kenapa ni bang mat?
Sah2 akan terpesong komen section lps ni..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
5org cakap pasal sorg kan. hihihi. sapa yg pnah kena ja tau hihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Uihhhh garunk nyaaaa mak jan niiii

Ni sure ganeh ni..mcm cigu chazey
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:04 PM | Show all posts

Dah kulit sawo matang berkerak rentikan la rambut blonde...hodoh tau.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-7-2021 05:51 PM
anak2 nya rambut blonde

Haihhhhhh....dari ceruk msna plk bdk2 tu dorg bawak sekali bgambar?!!!! Sorry dekkkk...speechlesss!
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:18 PM | Show all posts
saman nana jangan tak saman... eyyyyy geram pulak kite

mohon jugak nana mntak semua yg mencapub komen kat igl tu menyerah tampil mohon maaf sebelum  kena panggil polis..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannye...sbb mak xdpt nak kaler rambut sbb bertudung,dia buat kat anak2 dia...serupa mcm ape ntah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa retis fmc join membawang nana? sebab nana paling meletz antara mereka?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 10:01 PM GMT+8 , Processed in 0.089240 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list