Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1064
View
9
Reply

Seksa Lawan Covid-19, PU Abu Pakai Gelang Pink

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2021 06:20 PM | Show all posts |Read mode
Memakai gelang pink dan menjalani kuarantin sehingga 26 Julai depan, Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan berkongsi pengalamannya sebagai pesakit Covid-19.




Kredit foto: IG



"Sangat menyeksakan,tidur tak tak lena,makan tak lalu,tak boleh nak jalan sebab dia tangkap sendi,deria bau dan rasa totally hilang.

"ihak KKM offer untuk ke hospital tapi saya kata saya akan cuba untuk lawan selagi mampu," tulisnya di Instagram.




Kredit foto: IG




Di penghujung hantarannya itu, PU Abu berterima kasih kepada semua yang mengambil berat tentang dirinya dan meminta doa orang ramai supaya dia mampu melawan virus berkenaan.


Semoga cepat sihat dan dapat hidup seperti sedia kala. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sakit tu penghapus dosa. so paham2 jelee.

iols cuma memetik komen orang jerkk.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:02 PM | Show all posts
muka anak dia comel mata sefashion cm mata lofa
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
MATILAH KONEK MENGECIL!
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kkm offer nk g spital?eh2 org lain nkng spital kkm suruh kuarantin kat umah sb spital.penuh..yg dia ni apa hal dpt special treatment?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko p mana abubu sampai anak kecik pun positip yek last time iols baca
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kiparah tu kiparah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahkak konfius anak dia ada bape?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:15 PM | Show all posts
Kawen cerai kawen cerai pun dah 3 ye anak kau
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm mana anak die boleh 2 ea? die rujuk balik ke dgn bini 1st ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list