Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
21704
View
250
Reply

"Tak Ada Kena Mengena, Kenapa Kaitkan?"-Neelofa Bengang Dengan Caprice

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2021 03:52 PM | Show all posts |Read mode
Baru sahaja berlangsung sesi Live selama lebih kurang sejam, Ustaz Ebit Lew dah jawab setiap persoalan yang ramai nak tahu.


Dalam sesi Live tersebut, Neelofa pun turut sertai bersama.




Foto: IG




Apa yang menarik perhatian adalah apabila Neelofa kata dia nak hubungi Caprice yang didakwa memandai-mandai melibatkan nama Neelofa dan keluarga termasuk ibunya.




IG Story Caprice via mStar




"Saya akan contact Caprice kenapa kaitkan nama orang yang tak terlibat?" soal Neelofa.










Neelofa juga menegaskan ini semua adalah tak betul.


"My mom tak ada kena mengena dengan cerita Caprice dan ustaz," tambahnya.




"Tak Ada Kena Mengena, Kenapa Kaitkan?"-Neelofa Bengang Dengan Caprice?




Apa lagi habislah kecoh.


Sebelum ini Caprice mendakwa yang Ebit mengeluarkan namanya dan Neelofa dari menyertai misi kemanusiaan ke Gaza.


Namun Ebit menjawab, "Dia tuduh saya ambil dokumen yang ada nama dia, Neelofa dan Haris. Dia mesej saya secara tiba-tiba. Saya hanya bersangka baik tapi dia berkeras.


Saya tak pernah jumpa dia, Neelofa dan Harris untuk berbincang fasal isu Gaza. Dia kata mak Neelofa yang beritahu pada dia hal itu.


Saya tak bawa lari dokumen, saya ikut saluran yang betul."


Sementara itu, antara komen netizen:


"Habis la caprice, kena gigit harimau menangis."


"Si cap tu betul betul nak attention yaa kenapa lah sampai macam ni sekali tindakan dia libatkan orang sana sini lepastu last last sendiri terciduk."


"Makin depressed lah kawan tu."


Okay kita nantikan pula cerita Neelofa vs Caprice lepas ni! -CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:54 PM | Show all posts
kepris ade kaitkan nama mak lopak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Caprice ni sejenis akan memetik org xtentu pasal. Kwn jenis ni sgt berbahaya. Boleh berpecah org sekeliling. Nasib aku xsokong memane pun. Ak suke baca je. Sape same cm aku???
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
jahlop baru tahu ke nama dia terpalit? sbb baru nak bersuara~~~
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tengok banyak orang bagi sokongan kat dewabit dan2 tu la ko nak mencapup jua..apasal x clearkan terus masa mula2 kepris petik nama ko tu? Yihh menyampah dedua ekor nihh
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepris drop the hints dulu ke ni?

Makin berlanjutan laaa ceritanya ni. Hehehe habislah jahlop dgn mama rimau
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 22-7-2021 03:54 PM
kepris ade kaitkan nama mak lopak ke?

xde nya. dia sebut nama niqabis je. tp si ebit tu td ada tersebut nama mamazat ntah knp..haha lol.

yg psti caprice ni dr dulu lg suka si niqabis ni. katanya crush sejak zmn dewi remaja. hahahha. tak dpt niqabis in realiti, sebut nama pn jd la...lol.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
katakauu replied at 22-7-2021 03:57 PM
jahlop baru tahu ke nama dia terpalit? sbb baru nak bersuara~~~

baca kat mstar. sbb ada Uel kata caprice sebut  Mak Lofa..
sbb ada mak mak kot hahaa

padahal laki dia pro nadir..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah2 senang cuci kaki kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
gimme moreeee
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Boy! Bye! Geleng pala ngn topi
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 22-7-2021 04:03 PM
xde nya. dia sebut nama niqabis je. tp si ebit tu td ada tersebut nama mamazat ntah knp..haha lol. ...

Ms jah jd video gegirl topi awat tak try mungkin ade peluang huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:08 PM | Show all posts
haruslah replied at 22-7-2021 03:54 PM
kepris ade kaitkan nama mak lopak ke?

Saya tak pernah jumpa dia, Neelofa dan Harris untuk berbincang fasal isu Gaza. Dia kata mak Neelofa yang beritahu pada dia hal itu."


ini ebit lew kata...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
muncit perut aku asyik minum tehhh.

tu laa topi.. nak jadik diplomat ni kena fikir panjang. lantak ko la. malas aku nak side sesapa. kelautttt.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 22-7-2021 04:08 PM
Saya tak pernah jumpa dia, Neelofa dan Harris untuk berbincang fasal isu Gaza. Dia kata mak Neel ...

die petik sana sini ehh...

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 22-7-2021 04:03 PM
xde nya. dia sebut nama niqabis je. tp si ebit tu td ada tersebut nama mamazat ntah knp..haha lol. ...

Eh meka memang pernah kapel kejap kan?

So sekarang, Ebelit pulak dah fitnoh mamazat? Kahkah!
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ferr_Remy at 22-7-2021 04:17 PM

Rapat kan saf kih3. Topinasi ni poyo, dlu ape2 benda viral sbuk nak buat IG live panggil sana sini acah2 hang tu pendamai la blah3 smbil sibuk nasihat org dengan slang fake die. Kan da kena kifarah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 22-7-2021 04:17 PM

sanaz dgn lopak bekas ipar ni interprem cerita panas kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:16 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 22-7-2021 04:03 PM
xde nya. dia sebut nama niqabis je. tp si ebit tu td ada tersebut nama mamazat ntah knp..haha lol. ...

ooo kisah petik memetik la ni
byk jugak pelakon tambahan, pelakon sampingan
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 22-7-2021 04:13 PM
Eh meka memang pernah kapel kejap kan?

So sekarang, Ebelit pulak dah fitnoh mamazat? Kahkah!

Yg kelakarnya.. Dia buat report x mo bg si topi buat live.. Skrg dia buat live.. Tapi dengar pihak dia saja la..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list