Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
92276
View
1066
Reply

"Mana Sumbangan RM20 Juta Rakyat Malaysia?" – Ebit Lew Soal Nadir

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-7-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 22-7-2021 03:32 PM
sorry la kaka masih team nadir..

ebit ni sexplain xde langsung bukti.. audit apetah lagi.. setak ...

So agree with you ...ramai myfriend x dapt jumpa mak bapak yg warded ... Dapat jumpa bila dah jadi mayat jer
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissYouSayang at 22-7-2021 07:23 PM
salmon-suki replied at 22-7-2021 06:41 PM
Yeee kaka..kekdahnya sama jah perangai taksub dua2 pihak..aiolzs tgk jah .pd ai,lg senang,dah elok ...


Isu ini mengingatkan iol kpd fitnah anak2 atuk.ramai gak yg mempertikaikan kekayaan anak2 atuk yg luar biasa.pehtu tuduhan skandal2 projek mega atuk lagi.setakat ni tuduhan2 yg dilemparkan berbaur hearsay jah.ada nampak atuk bentangkan audit laporan beserta bukti secara public? Atuk cuma bagi bila pihak berkuasa mitak jer. Not for public interest .Buat apa nak gelabah kalau tak salah.tak perlu nak tunjuk screeshot chat whatsap pun.kalau pun orang tu ada buat jenayah, orang pertama yg akan menyapa mesti la sprm.ebit tu dah la ramai musuh.takkan la takde sorang pergi mereport.najib, zahid,anwar pun boleh kena walaupun politician cum vvip
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-7-2021 06:49 PM
Tu la kann sarahh...
Awal2  nadir dah explain ..


Dia punya bising.. Yg penyembah bukan main serbu bersorak.. Lepas tu malu sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang org terlalu persistent ni..amik substance. Lapar lapar lapar duit. Pertimbangan kurang rasional. Persuasion tinggi. Nak nampak bersih suci makam tinggi. Nak influence orang. Taktau la itu cuma tembakan aku je
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 22-7-2021 06:41 PM
Arini punya popular quo bagi pentaksub dewasayu is " duit sendiri, yg sibuk nk tunjuk/audit apasal ...


Bakingsoda ada share..

FB-IMG-1626943741366.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:56 PM | Show all posts
no bukti no talk
masing2 nak clearkan nama kena la bagi bukti
bukan setakat claim saya itu saya ini....
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb dewasayu aku bergaduh dgn adik
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:57 PM | Show all posts
dewimalam78 replied at 22-7-2021 06:44 PM
Budaya kabel membarah mcm kanser di kalangan kita.
EL kata masuk sana guna wisma putra, contact hi ...

itu yg pelik kan...boleh x lepastp tulah, xde rezki agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-7-2021 06:51 PM
So agree with you ...ramai myfriend x dapt jumpa mak bapak yg warded ... Dapat jumpa bila dah jadi ...

Dah peruntukan bahagian hidup kau ditentukan olehNYA sedemikian...kau nak fed up pasal apa?

Kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Freezfrozen replied at 22-7-2021 06:08 PM
Install brave

Aku baru install adblock pro, senang terus xde iklan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
easy81 replied at 22-7-2021 05:55 PM
Sis baru dapat info legit. Tapi takde keberanian nk tumpah habis. Cukuplah sis bagi clue korang baca ...

Fb rayyan mana ye?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:07 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 22-7-2021 07:29 PM

Hellllooo hobit..dah boleh agak cite ni,nanti nadir boleh proof audit co tapi hobit takbole
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy: Kenapa sedara Ebit yang terkenal baik dan zuhud tak berhenti bercakap semasa azan zohor? Hati sedang dup dap dup dap marah Nadir sampai lupa hormat az ...
kaka, meolss perasan jugak. Dua tiga kali ulang dengar. Bunyi azan ke tu? Mcm dialunkan oleh banglada berlidah tebal kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa eh dewasayu ni cantas awal2 caprice n nadir nak buat live?????? Sedangkan dia boleh pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada baca kat igs nadir.. kemain lg org kutuk2 dia.. Allahu.. cuma ada terbaca sorang tu sebut kat fb dah ada org screenshoot yg kosmetik apa tah ada ban 10k kat acc okg.. sesiapa blh bg pencerahan tak? Kaka mmg xde fb
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 22-7-2021 03:29 PM
akhir zaman

pilihlah jantan yg berupa rockstar lebih afdhol daripada jantan lebai di kepala

Kau dah ada  pilihan ke senah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
12 Income dari training, “Keluarga Sunnah” contohnya satu organisasi,
Mais jumlahnya  7000 orang x RM 100 , boleh dapat 700k sahari.

Makna sekali session per day sumbat 7k participants dlm satu dewan ke apa. Camni kena buat kat stadium.
Dah dia bz ke ke sana ke sini bila masanya dia conduct training tu. Takdanya tiap2 hari. Sebulan sekali mungkin. Jadi income 700k tu utk sebulan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 22-7-2021 09:27 AM
Dia suka Guna Nama Allah julang2 Dalam setiap misi nya

Yg nak dtg Tu...suruh ngaku dia tuhan Te ...

pernah ke dorg ni pikir.. knape kat malaysia ni kes covid x pernah nk abes... smpi sudah mcm tula jugak.. sana sini tersekat.. Semoga Allah tunjukkan kebenaran yg sebenar2nya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:17 PM | Show all posts
easy81 replied at 22-7-2021 05:55 PM
Sis baru dapat info legit. Tapi takde keberanian nk tumpah habis. Cukuplah sis bagi clue korang baca ...

panjang sangat rr ni nye post
i sempat baca sampai yg cuci2 tu jer
masih x jumpe sape disebalik kerja cuci2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 22-7-2021 04:02 PM
Kannnn.....2x5 je kut...elok semua mereput

Biasala bila x dpt nak  bela  side yg ditatang selama ini...keluarlah hujah 2x5..nak justify..i x de la salah sgt menyokong el...ujung2 byk lg masalah realiti yg nak fikir..gittew
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list