Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
11207
View
98
Reply

Cringenya Lakonan Sis.....

[Copy link]

Author: princessmiang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2021 02:51 PM | Show all posts |Read mode
Sementara incess tengah work from home, nyambil2 tunggu meeting buat-buat busy kerja susun fail dalam DDMS, incess tertengoklah satu drama di astro ria (kot)? incess pakai on the go jahhhh tumpang akaun kakak incess, tajuknya Ratu Ten Pin. Bila tengok line up pelakon, sis ketuk-ketuk Sis pada bulan ramadan lalu telah mengumumkan tidak lagi akan menerbitkan rancangan memasak nombor 1 sepanjang ramadan KETUK-KETUK??? RAMADAANNNN... Alhamdulillah.. Apa kabor orang2 Tepeng?? Teman tak dengor? Kuat le siket sore tu yeop!!

Amboi meriah orang2 Tepeng ni. Tau tak kenapa arini sis ada kat Giant Tepeng ni?? "Suara sape tu??" Mari sini! Amboi ko tengok mekap dia. Blusher takut kita wak.. kalah kita! Gincu dia mcm nak melaram kat red carpert! Nama sape sayang? Idora. Wahh kelas nama macam artis wak. Ko ade?? Nah amik ni maggi cukup rasa..

Baik lah.. siapakah artis yang akan sis terjah arini? Siapakah mangsa sis pulak kali ni?? Yang pasti anda jangan ke mana2. Kembali selepas ini dalam rancangan paling panas sepanjang ramadan KETUK2???? KETUK2??? RAMADANNNN. Alhamdulillah! - @ratudunia94, forom cari.



Line up cerita ini selain sis ketuk-ketuk, ada kaka nazimah pondesen, dan lain2 pelakon whu are yus. Yang menangkap pandangan incess adalah betapa cringenya lakonan sis ketuk-ketuk sebagai coach aka maam apa tah nama incess lupa (makan banyak semut, baru je beli ubat semut dekat shopee, tak sampai lagi). Heshe acah2 berlakon garang tak garang, macam gangster kampung dusun, dengan pakai overall track suit, pastu seluar disingkatkan macam pompuan bbnu sekolah menengah dengan makan chewing gum tak habis2 dok terjerit-jerit. Perangai tak serupa hajah langsung.

'

what say uols? Gichew incess redakan sikit cerita dewa air mata dan hajah usap perut

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntonggggg lah incess leh share astruk on the go ngn kaka sendiri ahkak pakai utube jaaa maka xde lah ahkak leh reviews lakunan sistur ketuk2 ngn nazim pelakon idola ku itewww
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak paham langsung isi cerita ko incest weiii... Jem kepala otak aku time musim musim monson barat daya ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2021 03:03 PM | Show all posts
rosannazmia replied at 22-7-2021 02:54 PM
Huntonggggg lah incess leh share astruk on the go ngn kaka sendiri ahkak pakai utube jaaa maka x ...

dia mintak incess cek bil dia bulan2 sbb dia selalu terlepas bayar...untung2 incess dapat disney+ hotstar sekali..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2021 03:04 PM | Show all posts
annadonna replied at 22-7-2021 02:56 PM
Tak paham langsung isi cerita ko incest weiii... Jem kepala otak aku time musim musim monson barat d ...

incess nak cakap lakonan sis teruk dan cringe bethollll
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 22-7-2021 03:04 PM
incess nak cakap lakonan sis teruk dan cringe bethollll

Ohh gitu kaa. Mana lagi teruk dgn lakonan dia dgn ayda jebat time ramadhan tahun lepas. Yg jadi nenek ntah hapa hapa tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tak tertengok...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2021 03:18 PM | Show all posts
annadonna replied at 22-7-2021 03:06 PM
Ohh gitu kaa. Mana lagi teruk dgn lakonan dia dgn ayda jebat time ramadhan tahun lepas. Yg jadi ne ...

yang tu incess tak tengok..sebab incess tak minat cite sis ni.. last incess tengok sebelum ten pin ni adalah anak buloh betong lol..tp rasanya macam makin terok dan over acting
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2021 03:35 PM | Show all posts
Kurex replied at 22-7-2021 03:14 PM
Alhamdulillah tak tertengok...

untunglah tak tengok lakonan hebat kak jimah pondesen..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab dressing seluar trek singkat ala2 bbnu tu yg paling cringe. Malu tengokkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:59 PM | Show all posts
knp i rasa bila sampai 1 tahap, pelakon senior ni akan nampak over dlm menjiwai watak
cth mcm sis ni la, fauziah nawi, wan maimunah...sape lg ek...tok syam
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts


die xtau ke die dh kertu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun tak tengok, tapi iols boleh imagine beliau fefeeling sendiri berlakon natural bawa watak yg dia sendiri-cipta-sendiri-berlakon. Macam citer jadi jurulatih Kapten Zana dan nenek kerepot umur70-nampak-macam-umur100
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg bila jadi coach bowling kena garang ke. Dah mcm dlm cite kapten zana. Dok terjerit jerit
Rimas tgk sis dlm cite boling ni. Over nak mampsss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2021 04:34 PM | Show all posts
haruslah replied at 22-7-2021 03:59 PM
knp i rasa bila sampai 1 tahap, pelakon senior ni akan nampak over dlm menjiwai watak
cth mcm sis n ...

primadona pojiah daud....adik dia fazlina tu berlakon lagi best
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2021 04:35 PM | Show all posts
bukannonones replied at 22-7-2021 03:53 PM
Bab dressing seluar trek singkat ala2 bbnu tu yg paling cringe. Malu tengokkk

kan...takde sebab langsong ko nak sentengkan seluar ko..motep?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2021 04:37 PM | Show all posts
no_el replied at 22-7-2021 04:23 PM
Mmg bila jadi coach bowling kena garang ke. Dah mcm dlm cite kapten zana. Dok terjerit jerit
Rimas  ...

ye betol...terjerit2 dekat pusat boling...acah2 garang..pelik betol tengok lakonan
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 22-7-2021 03:18 PM
yang tu incess tak tengok..sebab incess tak minat cite sis ni.. last incess tengok sebelum ten pin ...

Dari buloh betung mmg lakonan dia x natural..over nau
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke drama yg sis berjamaah solat tarawikh kat pusat boling?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2021 04:41 PM | Show all posts
beatgirlX replied at 22-7-2021 04:38 PM
Dari buloh betung mmg lakonan dia x natural..over nau

masa buloh betong tu incess bbnu lagi rasa macam wow hebatnya lakonan sis ketok..bila terkenang semula rasa menyesal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list