CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2028|Reply: 22

"Suami Tak Guna,"- Ambil Bunga Majlis Kematian, Beri Kejutan Romantis

[Copy link]
Post time 21-7-2021 10:58 AM | Show all posts |Read mode
LONDON – Seorang wanita tidak menyangka kejutan romantis yang dilakukan oleh suaminya dengan cara meletakkan kelopak-kelopak bunga pada tab mandi sebenarnya merupakan bunga yang diambil daripada majlis pengebumian, lapor akhbar The Sun semalam.


Dalam satu hantaran yang dimuat naik di TikTok, seorang pengguna, Betty Beard berkongsi video yang memaparkan terdapat banyak kelopak bunga diletakkan oleh suaminya di dalam dan sekitar tab mandi.


“Saya berasa amat gembira kerana suami saya bersikap romantik, namun…” tulisnya pada bahagian awal video itu.




Foto: Tiktok




Beard kemudiannya memuat naik sekeping gambar jambangan bunga beserta dengan kapsyen, “Lelaki tak guna ini menggunakan bunga yang diambil daripada majlis pengebumian.


“Saya tidak akan mandi menggunakan bunga-bunga itu,” tulis wanita itu.


Video tersebut menerima lebih 250,000 tanda suka dengan ramai netizen meluahkan rasa terhibur menonton video itu.


“Bunga percuma. Saya berpendapat lebih baik ada daripada tiada,” komen seorang pengguna.


“’A’ untuk usaha. ‘P’ untuk aktiviti paranormal,” tulis seorang lagi. – CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:59 AM | Show all posts
Bagus laki dia tu. Frugal orangnya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah tu. Orang dah meninggal bukan boleh cium harum bunga. Tak membazir.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Hidup jangan membazir dong
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:13 PM | Show all posts
mcm mn dia tahu bunag org mati?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahaha sedehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
'A' untuk usaha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:25 PM | Show all posts
he is being pragmatic actually. yups...

hmm...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 12:59 AM | Show all posts
bijak tu..recyle balik tak elok membazir..membazir itu amalan saitong nimrojim
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:20 AM | Show all posts
isu semasa sangat
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 02:15 AM | Show all posts
seharum bunga yang menggoda...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:07 AM | Show all posts
ahahahahaha yg ptg ada usaha dari si suami
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:10 AM | Show all posts
merrissa replied at 21-7-2021 12:13 PM
mcm mn dia tahu bunag org mati?

persoalan utama, betul ke suami yang letak buat surprise?  ke saje je nak buat content?  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:36 AM | Show all posts
elakkan pembaziran...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 12:48 PM | Show all posts
Cheapskate orangnya pura2 menghargai realitinya
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Funeral diorg bg bunga rose merah?
Biar betul..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
teringat darling forem yg beli bunga supermarket dan belon tiup sendiri pastu claim boyfriend mat saleh dia bagi

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 22-7-2021 04:58 AM
Funeral diorg bg bunga rose merah?
Biar betul..

ada tapi shade deep crimson.
kalo yg dalam gambar ni agak terang for funeral.

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu buat apa membazir.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:09 PM | Show all posts
Edited by pasa at 22-7-2021 01:16 PM

tak sangka kokesen juga istilah suwey dalam kamus hidup mereka,
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 06:19 AM GMT+8 , Processed in 0.085950 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list