CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Padah Mempermainkan Polis, Buat Rakaman FB Live Ketika Ditahan

  [Copy link]
Post time 21-7-2021 12:36 PM | Show all posts
Edited by yoppoy at 21-7-2021 12:38 PM
fadz84 replied at 21-7-2021 12:19 PM
ringan gile mulut mencarut pakyu pakyu yg tu kn.. tgk masa dia kat gym tu pun teruk gile mencarut. ...

Yezza my blood really go upstairs tgk yg kat gym tu. If only budak2 perempuan tu black belters, kasi lempang itu mulut longkang kasi ada akal sikit. Setengah speku heols Singaporean sebab bunyi singlish tapi hellok ada ic fuleks. Tak puas bergosip kat lowyat, dapat kat ummah forum best sikit level carutan. Ha'ah, last dengar kabo, selamat kena angkut dalam sudeh. Nak tengok jauh mana pegi cibai mulut dia. Pulis tanya whats your name jap lagi jawab la my name is pak your mazzer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 12:42 PM | Show all posts
sambaldurian replied at 21-7-2021 12:23 PM
ak rs budak ni acah2 liberal Wake. muka poyo, bajet hensem. menyusahkan mak ayah. angkuh sgt bdk ni, ...

Aku lepas balik 2nd dose ari tu menyinggah ke family mart, lupa dah cabut mask sesiap dalam kete. Budak kaunter tu tegur, gelabah tekz jap lari keluar pakai balik. Selamat bukan kebetulan pak polisi meronda kat situ. Banyak lagi tempat boleh perabih pitih dari membazir bayar saman
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tengok video ni semalam nak tergelak masa polis tanya kereta sapa..kereta mak kata nya..budak baru habis belajar sembang lebat
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
yoppoy replied at 21-7-2021 12:36 PM
Yezza my blood really go upstairs tgk yg kat gym tu. If only budak2 perempuan tu black belters, ka ...

Netizen pantas buat keje.. tgk kat Twitter dorg dpt IC dia.. LinkedIn pun terus delete lepas org tau pasal identiti dia.. tau takut igtkan hebat sgt Klu tgk pada mencarut tu.. Pastu masih guna nama company yg dia dh resign tahun 2018 smpai company tu kena buat press release xnk dikaitkan dgn dia..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:48 PM | Show all posts
shiraloveyou replied at 21-7-2021 12:25 PM
Dari tahun lepas sop pakai facemask..sampai sekarang bebal lg....memang la tak ramai org kt situ tp  ...

Ni betul. Gigih aku meroyan jerit pasal ni masa tgk dia dok berdebat ngan pulis tu. Tak kira la ko menapak lima meter ke, satu setengah inci ke conceptnya sekarang itu public area. Lantak ko la nak study case kat us ke kat uk ke ternyata ko kat ulu klang sekarang buat la ikut undang2 sini. Team anti vacs/masks ni plis la gi mereput kat mana2 negara yang deyols rasa undang2nya loose bab2 kobid nih
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:49 PM | Show all posts
ingat kan dok paking paking ni acah bercakap macam anak2 org kaya..
skali tgk video kena tahan.. adohai....
kau pakai jela mask tu bkn susah pun,, salah sendiri..
elok denda kan sekali main fon dekat petol pump and main fon sambil drive.. baru ada akal.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 21-7-2021 09:22 AM
Muka dan cara dia meroyan, macam penghisap tegar kote.

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:52 PM | Show all posts
hashashes replied at 21-7-2021 12:34 PM
Tadi ada tengok bideo polis datang kutip dia kat rumah, kesian kat parents dia je la

Masa ni pun bikin hangin. Cara bercakap ngan makpak pun species tak guna. Apo la dok suruh makpak pulis semua rilek2 padahal ko yang paling gelabah ayam situ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 12:56 PM | Show all posts
MeghanK replied at 21-7-2021 12:44 PM
tengok video ni semalam nak tergelak masa polis tanya kereta sapa..kereta mak kata nya..budak baru h ...

Saya bukan budak bodo2 bang, saya belajar universiti

Setakat degree kepam plis la jangan guna ayat ni. At least 3 phd ok sikit nak mendonya takburrr
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:58 PM | Show all posts
fadz84 replied at 21-7-2021 12:46 PM
Netizen pantas buat keje.. tgk kat Twitter dorg dpt IC dia.. LinkedIn pun terus delete lepas org t ...

Aku harap budak yenna ngan budak terencat ni kena hukuman setimpal. Jangan biar kasi lepas kosong2 sebab ada cable udah le. Lagi jahanam mulut sorang2 kalau rasa kebal pulis
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 21-7-2021 12:46 PM
Netizen pantas buat keje.. tgk kat Twitter dorg dpt IC dia.. LinkedIn pun terus delete lepas org t ...

company yg dia resign tu ape? ak google x jumpa pun twitter / linkedn. yg ak jumpa dia nk jual 2nd hand buku kt junior2 HELP.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:59 PM | Show all posts
Orang lain gigih pakai mask untuk kurangkan risiko jangkitan la bodoh


Kalau ko positif tak ke menyusahkan orang lain bodoh


Fvcking bodoh


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh punya budak.... Padan muka tak pasal2 ke dalam...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
yoppoy replied at 21-7-2021 12:42 PM
Aku lepas balik 2nd dose ari tu menyinggah ke family mart, lupa dah cabut mask sesiap dalam kete.  ...

ada sekali ak dh lepas isi Setel , terus keluar kereta, nk isi petrol. tgh2 isi baru perasan xpki mask, terus buat2 angkat leher baju biar tutup hidung. sebaik kawasan petrol tu xde polis around. klu ak kena saman kt petrol pump pun myb carut jgk la kot, tp carut dlm hati jela pastu cuba buat rayuan kt pihwk dakwa/kkm kurangkan saman. - hope so x terkena la saman2 sop ni. mmg pasni kena pakai la awal2. seriau pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat nak isi minyak 5 minit, pakai je la walaupon kau acah2 woke anti-who sekalipon. Penat la polis nak mendengan bebelan kosong kau tu. Kalau aki ni mak dia aku suruh polis kutip cecepat. Menyemak je membebel x sudah2. Geng2 sohai pengurut gay la ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
yoppoy replied at 21-7-2021 12:56 PM
Saya bukan budak bodo2 bang, saya belajar universiti

Setakat degree kepam plis la jangan guna a ...

masuk dalam keter sambung maki in english pulak sambil duk ratib fvck2..bbnu betui la setakat nak sebut tu je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru ja aku tengok kat WhatsApp. Baguslah dah kena tahan. Lenkali bodoh buat cara bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 21-7-2021 12:58 PM
company yg dia resign tu ape? ak google x jumpa pun twitter / linkedn. yg ak jumpa dia nk jual 2nd ...

Echez Group.. dlm LinkedIn dia tulis keje Licensing Consultant kat Echez Group tu.. Cuba tgk thread kat Twitter ni..

https://mobile.twitter.com/uncleahboon/status/1417142509822627840
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:28 PM | Show all posts
sambaldurian replied at 21-7-2021 12:58 PM
company yg dia resign tu ape? ak google x jumpa pun twitter / linkedn. yg ak jumpa dia nk jual 2nd ...

Semalam dok khatam case ni, ada lagi ss linkedin dia. Hari ni, ni je yang jumpa balik. Boleh la gigih menempel kat sini kalau nak lagi https://forum.lowyat.net/topic/5171647

Ada orang cakap sekarang gym owner. Kot ye tengah stressed takleh bukak gym, sedap dia dok berzikir pakyu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pu3_rania replied at 21-7-2021 10:41 AM
Served your right
Tengok gaya bercakap dah serupa macam orang tengah high

i tak selera nak tonton video tu sampai habis.. gaya percakapan tersangat la annoying.. orang macam ni selayaknya la kena sumbat dalam lokap..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-3-2023 06:47 AM GMT+8 , Processed in 0.100661 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list