CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Padah Mempermainkan Polis, Buat Rakaman FB Live Ketika Ditahan

  [Copy link]
Post time 22-7-2021 11:03 AM | Show all posts
dah bosan jadi insurance agent nak jadi aktivis la tu. so kena la acah sjw terpaling woke supaya akan dipancing oleh pejuwang ke, mudatiak ke, PeeH ke. set2 liberal dapat fund dari cia national endowment for democracy gituh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2021 11:50 AM | Show all posts
isbritneybich replied at 22-7-2021 11:03 AM
dah bosan jadi insurance agent nak jadi aktivis la tu. so kena la acah sjw terpaling woke supaya aka ...

Mamat ni insurance agent ke? mcmana jual insurance tapi antivax? Patut fashion police pun tahan mamat ni sekali. dgn misai keli, dgn baju bunga2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak rumah flat aje ke mamat berlagak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 12:40 PM | Show all posts
sarah82 replied at 21-7-2021 10:40 PM
Penerajang tgh belakang.. Supaya otak kembali ke kedudukan sebenar dan berfungsi seperti sepatutnya. ...

giant otter makan orang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 12:44 PM | Show all posts
mikasa replied at 21-7-2021 09:27 AM
Aku baca yang mamat ni pun antivax

Blastoff...?????
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
raxief replied at 22-7-2021 12:40 PM
giant otter makan orang ke?

Kalau dah buaya pun dia makan.. Rasanya kalau dah dia byk.. Manusia seorg harus kena serang
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:17 PM | Show all posts
hihi... aku pun pernah kena kat Petronas tp sebab cakap baik2..
abam polis kata next time pakai ya, jangan lupa...
hihihi...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:56 PM | Show all posts
sarah82 replied at 22-7-2021 01:08 PM
Kalau dah buaya pun dia makan.. Rasanya kalau dah dia byk.. Manusia seorg harus kena serang

makan buaya? like seriously sis?
masa gi pangkor, kat tiang2 jeti feri tu ada menatang macam memerang(?) besar2 wei.. itu ke giant otter? anak aku sampai menjerit takut, sbb menatang2 tu jenguk2 kepala kat penumpang feri yg lalu lalang, mintak ikan kot.. haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
raxief replied at 22-7-2021 01:56 PM
makan buaya? like seriously sis?
masa gi pangkor, kat tiang2 jeti feri tu ada menatang macam meme ...

Giant otter mmg besar.. Makan gator.. Sepupu sepapat boya juga...aku baca.. Anaconda pun giant otter serang.. Depa serang berkumpulan.. Jadi aku rasa org dewasa pun x mampu hadapi depa kalau berseorangan dan depa ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 02:35 PM | Show all posts
tak lama lagi siti kassim cari dia lah ni....
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ramai je orang mental macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 11:50 AM | Show all posts
b_n_c replied at 21-7-2021 08:36 AM
klu dia positif, menyusahkan org lain sb trjangkit,

klu dia terjsngkit dr org lain sb x pakai m ...

Yang abam heran, selamat lagi dia sekarang tak kena kobid ye


Walaupun tak pakei mask


Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
.. geng dap kah ini..?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Abam_Leh replied at 25-7-2021 11:50 AM
Yang abam heran, selamat lagi dia sekarang tak kena kobid ye

Walaupun tak pakei mask

itu sebab makhluk sekeliling dia pakai mask...ada kesedaran..

cuba kalau semua kepala otak sama dgn dia silap2 dia yg kojol dlu...wakakakakakakakakaka..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 11:11 PM GMT+8 , Processed in 0.143447 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list