CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Padah Mempermainkan Polis, Buat Rakaman FB Live Ketika Ditahan

  [Copy link]
Post time 21-7-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 tgh hi.. Sedeh org mcm ni.. Small2 don't want to die. Big2 trouble pipol..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian mak ayh dok bt perangai mengarut2 mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
rot in jail hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Megikari replied at 21-7-2021 04:06 PM
Mak2 n bapak2 dah boleh blacklist la siap2 budak ni, jgn sampai jadi menantu. Naya nanti sikit2 caka ...

Yg ni i sokong... kebodohan terserlah kt umum ni, buat rosak keturunan je karang
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 05:50 PM | Show all posts
neh kalo majikan tgk duk berbahasa f mcm manaa laa..
comfirm kena panggil lepas neh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 07:25 PM | Show all posts
gaya macam gayes je mamat ni..bottom gitu
elok join jemin

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila polis pi rumah, pndai pulak dia  ckp elok2. Mak dia aku tgk mcm dh tak betul dh bila tau anak dia nk kena tangkap.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
I selalu pakai setel/ debit card, jarang pergi kaunter tp bila keluar kereta masih pakai mask sb kita tau ke bila asymptomatic person lalu sebelah kita batuk or bersin? Kau rasa kau sorang but still kt tempat awam where sapa2 ja boleh tiba2 muncul...

Sesungguhnya dia patut diajar.. kalau nk ckp bergegar2 sorang2 xpala..ni pi live.. vuduh level 999

Statement dia pasal vaksin pun mcm ummah high aja.. eh..mmg patut la kena kutip. I cukup x suka org yg nk menang aja padahal loser all the way..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Penerajang tgh belakang.. Supaya otak kembali ke kedudukan sebenar dan berfungsi seperti sepatutnya.

Atau pilihan kedua.. Lempar dalam kawasan yg penuh dgn giant otter.

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kasibiman replied at 21-7-2021 09:44 AM
so apa lagi.

publish personal details.

Lempang sakit tangan wak.. Smash dgn riket tennis.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mencarut sesaja budak ni, anak sapaaa laaa

Dia ingat dia helok dgn rambut cmtu?! Harap pulis dpt basuh sikit dak ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-7-2021 11:18 AM
Padan la muka polis. Akak sakit hati betul baca polis kompaun marhaen gi kubo 2k. Padehal lengang ko ...

yang kat palong  n9 tu ye. Tu kampung asben ai. Sana ada kes kematian sebab covid. Maybe dah dipesan kot sebab  kematian yg terbaru dlm sebelum raya haji
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kimisawa replied at 21-7-2021 07:25 PM
gaya macam gayes je mamat ni..bottom gitu
elok join jemin

Kau kete Pon pakai kete mak kemain kau gebang our fucking income taxes.... Sembang deraih sunggoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ayorsuam replied at 21-7-2021 01:32 PM
Kesian tengok mak & bapak dia pujuk dia utk kerjasama dengan polis. Siap cakap kat polis, kesian kat ...

pastu tak habis2 meratib  tak salah ,tak salah, palahotakkkk.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahah ok habis tgk.
Sembang deraih kengkunun nak buat bahan menangjing pulis terus senyap bila kene quote kesalahan jenayah s504


Amekauuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Melekek2 layan bidio dia ni nak kena tahan, byk bunyik plak, to kesian sgt tgk parents dia weyh, bapak dia pegang jantung, buatnya jd pape?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2021 12:39 AM | Show all posts
benang basah lagi mau ditegakkan..dah salah mengaku jela lagi mau panjang2 cerita.
kecuali ang instafemes ke retis ke kayangan ke...haaaa yg tu lain skit level dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
elok masukan mamat ni kat wad kategori 5
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 21-7-2021 11:06 AM

Ni percubaan kali keberapa utk viral tapi gagal...

Now percubaan terakhir untuk viral, buat video lawan polis baru berjaya.
Tahniah Gayah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:21 AM | Show all posts
Agaknya berapa ribu sebulan dia bayar income tax tu? Sembang punyalah deras..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:17 PM GMT+8 , Processed in 0.202567 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list