CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Padah Mempermainkan Polis, Buat Rakaman FB Live Ketika Ditahan

  [Copy link]
Post time 21-7-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
yoppoy replied at 21-7-2021 12:58 PM
Aku harap budak yenna ngan budak terencat ni kena hukuman setimpal. Jangan biar kasi lepas kosong2 ...

Bukan la budak sgt pun dh yenna kat Taman Desa tu.. umur dh 33 tp perangai nauzubillah.. mulut kalah bontot ayam..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
yoppoy replied at 21-7-2021 01:28 PM
Semalam dok khatam case ni, ada lagi ss linkedin dia. Hari ni, ni je yang jumpa balik. Boleh la gi ...

oo yang ni kes nasi lemak tu ke..ada baca komen kat fb ada lagi story from anak acik jual nasi lemak tu tapi tak jumpa source..kalau ada tepek sini plis
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tengok mak & bapak dia pujuk dia utk kerjasama dengan polis. Siap cakap kat polis, kesian kat parents dia; mak dia stress, bapak dia sakit jantung. Waklu! Kalau ko pakai je mask tu, parents ko tak payah lalui semua ni. Zaman fitnah la apa la...bongok jantan bermisai keli ni tau.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat bodo mn ni? Da buat salah pastu x mengaku salah. Anak salah buat ke apa ni? Kasi mati je la mamat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:38 PM | Show all posts
MeghanK replied at 21-7-2021 01:32 PM
oo yang ni kes nasi lemak tu ke..ada baca komen kat fb ada lagi story from anak acik jual nasi lem ...

Haha tu la iols dok gigih jugak cari kat porum case ni, takde pulak. Dapat bash sama ummah porum baru syiok
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Wpun kdg2 i pon bengang ngn polisi tp kesian gak polis bila diprlakukn gni.mcm2 perangai manusia.mcm mental pon ada.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:18 PM | Show all posts
muka busuk...spesis haramjadah
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
padannnnn mukerrrrrr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 02:28 PM | Show all posts
fadz84 replied at 21-7-2021 05:27 AM
Echez Group.. dlm LinkedIn dia tulis keje Licensing Consultant kat Echez Group tu.. Cuba tgk threa ...

jap iols tak paham. mamat antimask ni orang yang sama kah dengan yang dekat gym tu chuols? alyf malik = shymalan ?



Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
malu tim blast ada antivaks cengginj
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:30 PM | Show all posts
bapuk bbnu twitter mmg camni la prangai..kat twtter kemain sembang berdegar2 acah2 ko ter paling woke bagai..bila kena tahan tau la kau langit tinggi rendah
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 21-7-2021 02:28 PM
jap iols tak paham. mamat antimask ni orang yang sama kah dengan yang dekat gym tu chuols? alyf ma ...


Org yg berlainan.. tp kes sama tk pakai mask kat public.. hehehe.. mamat gym tu yg mencarut masa beli nasi lemak tu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurang kasih sayangkah sejak dari kecil?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ujung2 ngaku ada kad oku
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:45 PM | Show all posts
Masa awal2 berlagak... pastu bila abang polis tu dah pissed off & nak proceed saman baru mula gelabah.. dah kena saman berlagak balik... toksah lah cakap kome tu rakyat biasa, rakyat biasa ikut undang2 dan tak kurang ajo..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 03:48 PM | Show all posts
bukan blast kan ni..
patut letak satu sel dengan kelly nasik lemak tu..
boleh la dorang berbalas pakyu pakyu dalam tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mikasa replied at 21-7-2021 11:31 AM
Nak tampar polis...menjawab laa ko dalam lokap

Terus kena 5 pertuduhan..elok2 lepak katu umah m ...

Depan polis cakap baik je..lembut ape sume..tutup pintu masuk dalam acah2 amik barang..macam2 dia seranah..sial cmni berani belakang2 je..puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak2 n bapak2 dah boleh blacklist la siap2 budak ni, jgn sampai jadi menantu. Naya nanti sikit2 cakap apa salah saya, apa salah saya. Salu yg jenis mcm ni jenis sembang taknak kalah punya, dia je la yg betul, yg pandai. Annoying gila org mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 04:07 PM | Show all posts
baru tgk bidio.


oi ponen sial.


kau tak pakai mask di tempat awam dah kesalahan jenayah la.

kalu tak kesalahan jenayah takde nya pulis ada hak nak tangkap atau saman kau bahlol.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Abam_Leh replied at 21-7-2021 12:59 PM
Orang lain gigih pakai mask untuk kurangkan risiko jangkitan la bodoh

Kalau ko positif tak ke men ...

klu dia positif, menyusahkan org lain sb trjangkit,

klu dia terjsngkit dr org lain sb x pakai mask dah menyusahkan nurse doctor drebar ambulan nk kena hangkut layyan dia kt spital lak,.menyusahkan org la babun....

ptut geng2 camni klu kema covid letak je dalam longkang bior kt ctu sembang kencang kajian kehulu kehilir...

ha korang kaji la covid korang tu sama2 dlm longkang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:55 PM GMT+8 , Processed in 0.098537 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list