CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Padah Mempermainkan Polis, Buat Rakaman FB Live Ketika Ditahan

  [Copy link]
Post time 21-7-2021 10:44 AM | Show all posts
Edited by xpdckelate at 21-7-2021 10:45 AM

lu sembang la mat..kalu lu hebat lu apply la jadi pulis..lu pulak pi nasihat mangkuk2 pelanggar undang2 tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 10:53 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:53 AM | Show all posts
kalau tengok video dia kena tahan mlm tadi lagi menyakitkan hati... mmg menyakitkan hati... saja dia lengah2 kan polis tu...tanya macam2 mengalahkan dia pulak polis... tak kesudah tetap tak mengaku salah dia... tp  dia kata polis pulak yg lebih2 datang smpi 7 orang nak tahan dia sedangkan dia tak buat apa2 kesalahan..... budak mcm ni memang patut bagi maximum jer.... biar kena kompaun & penjara sekali... biar dia rasa... sombong nak mampusss
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:57 AM | Show all posts


https://www.facebook.com/SuaraTV/videos/518900149433747/
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 21-7-2021 09:22 AM
Muka dan cara dia meroyan, macam penghisap tegar kote.

Hahaha...jenis bibir bercangap cucuk botok
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:00 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kasi test urin dulu

Paking paking tu mcm zikir
Nak bg nampak educated urban kannnn

Boleh bagi borang....? PKR?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:06 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai la mask dik, terganggu akak tengok misai tanglung hang tu....done body shaming
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni blastop kaaa????
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan la muka polis. Akak sakit hati betul baca polis kompaun marhaen gi kubo 2k. Padehal lengang kosong ja kubur tu. Celaka. Muntri mana tu kena 1.5k saja? Puih! Kena kat budak mulot capoi macam jantan ni, ha kau. Baru fadan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
renko replied at 21-7-2021 10:02 AM
hahahahahaa pondan laknat ni
time kena kutip
saja je lengah2 masa

Nak tampar polis...menjawab laa ko dalam lokap

Terus kena 5 pertuduhan..elok2 lepak katu umah mak ayah...skrg kesian org tua fikir pasal anak macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:40 AM | Show all posts
Apo back to back case anti maskers pulak ni? Takde ke benang budak yenna dok mengfakyu kat tmn desa tu? Mohon otai porum bukak benang cite tu plis. Tak pun tolong tepekkan link benang in case mato den sparrow terlepas pandang
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:05 PM | Show all posts
mana video dia kena tahan
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
yoppoy replied at 21-7-2021 11:40 AM
Apo back to back case anti maskers pulak ni? Takde ke benang budak yenna dok mengfakyu kat tmn desa  ...

ringan gile mulut mencarut pakyu pakyu yg tu kn.. tgk masa dia kat gym tu pun teruk gile mencarut.. dh kena tahan polis dgr citenya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sambaldurian at 21-7-2021 12:25 PM

ak rs budak ni acah2 liberal Wake. muka poyo, bajet hensem. menyusahkan mak ayah. angkuh sgt bdk ni, harap merasai tgk frontliner kerja cmne biar insaf sikit.
tp rupanya x pakai mask kt petrol. ak pun kdg2 terlupa nk pakai mask bila isi petrol. bkn ape kdg2 dari rumah terlupa, pki bila dh sampai kedai. bwk mask satu kotak.tp bila nk cepat. huih mmg asal rumah la kena pki lepas ni. risau pulak kena saman pasni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari tahun lepas sop pakai facemask..sampai sekarang bebal lg....memang la tak ramai org kt situ tp dibuatnya yg ko ni sebenarnya covid +ve yg tak bergejala...pastu air liur ko terpercik kat kawasan kaunter disebabkan degil taknak pakai mask...pastu dtg lg manusia lain yg terpegang percikan air liur ko kt kawasan kaunter & tak sanitize tangan..kan dh merebak covid tu ke tempat lain disebabkan perangai ko yg nokharom tak nak pakai mask...pakai mask tu bukan utk protect diri ko je tp utk protect org lain jugak...kata belajar tinggi tahap degree tp mcm takde otak....
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kononnya hebat. Last2 kena kutip jgk.. kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 21-7-2021 10:57 AM
https://www.facebook.com/SuaraTV/videos/518900149433747/

Terima kasih....
Vongoks budak ni. Memang tak pernah tau ke tak boleh merakam video / gambar masa penjawat awam bertugas.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:34 PM | Show all posts
Tadi ada tengok bideo polis datang kutip dia kat rumah, kesian kat parents dia je la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 12:20 PM GMT+8 , Processed in 0.107424 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list