CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7889|Reply: 61

Keluar Air Mata Jantan Fizi Terkenang Issey Pinjamkan Ribuan Ringgit Masa Anak L

  [Copy link]
Post time 19-7-2021 05:42 PM | Show all posts |Read mode
Fizi Ali terkenangkan banyak kenangan indah bersama rakan setugas, Issey yang menamatkan kontrak dengan Suria FM.




Kredit foto: IG




Tiga tahun mengendalikan segmen Team Pagi Suria (TPS) bersama, banyak kenangan indah yang mereka cipta dan ia membuatkan Fizi terkesan apabila Issey 'meninggalkannya'.




  


“Saya dah anggap dia macam abang saya sendiri... antara kenangan yang saya tak boleh lupakan semasa kelahiran anak pertama dahulu, semasa itu saya tak ada duit... duit tak banyak tapi Issey sanggup bagi pinjaman untuk pembedahan isteri.




  


“Dia tak banyak tanya, terus dia transfer... sampai sekarang saya ingat momen itu. Terlalu banyak kenangan kami bersama.

“Saya susah nak menangis sebenarnya tapi itulah terkeluar pula air mata jantan... Issey dan Ajak tahu saya suka elakkan benda-benda sedih tapi terlepas pula," katanya kepada mStar.




Kredit foto:





Fizi juga kelihatan menangis sebak ketika membuat ucapan terkahir buat sahabatnya itu apabila Issey membuat pengumuman pengunduran berkenaan pada Jumaat lalu.




  



Jasamu dikenang Issey! - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2021 06:15 PM | Show all posts
Pasni cr komen DJ lain lak ye.
Byk sikit leh buak thread
Lepas la kuota thread bulanan
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik.. Serentak ke dgn mark adam..  Tgk2 dua2 ni tukar stesen je haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hospital kerajaan pakai duit ke kalau bedah?

neway.. alaaaaaa udah2 laa tuuuu, nangis macam member tu dah ke alam kuburan pulak, tak kerja situ lagi je pun.... hoverrrrr. kat luar boleh je kot lepak huha2
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan fizi ni dulu ker hadiahkan iphone untuk bini dia lepas beranak? Ke aku salah orang?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Mizlyn replied at 19-7-2021 06:21 PM
Aik.. Serentak ke dgn mark adam..  Tgk2 dua2 ni tukar stesen je haha

Mark adam dah quit hot ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:44 PM | Show all posts
Issey masuk Hotfm, Mark Adam pegi semula ke ICSYVMY TV3.
Jangan
A nak nangis2 sangat...awak kan jantan....
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu pondan poyo dayus...podahhhh ptuihh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pasai2 pecah rahsia bini nak beranak takdak duit simpanan
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikk bukan ke bini si fizi ni pelakon.. si fizi ni pon dah lama jadi dj.. takkan takde simpanan takat bini nak czer
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Beranak czer kalau kat hospital swasta bil memang boleh buat terbeliak bijik mata melainkan kau memang have2. Beranak kat hospital gomen aje sudahh, bil x banyak manapun. Tapi retis katanya, jatuh kot standard kalau beranak kat hospital gomen
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 19-7-2021 09:08 PM
Beranak czer kalau kat hospital swasta bil memang boleh buat terbeliak bijik mata melainkan kau mema ...

Tak ceaser pun mahal...my sis bersalin kat gleneagles tidur semalam je pun rm8 ribu, bil nya. Padahal bersalin biasa je...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 19-7-2021 07:06 PM
Tak pasai2 pecah rahsia bini nak beranak takdak duit simpanan

Tulah tu. Macik pun dengar aritu. Terfikir bini dia beranak spital mana.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 19-7-2021 06:25 PM
hospital kerajaan pakai duit ke kalau bedah?

neway.. alaaaaaa udah2 laa tuuuu, nangis macam memb ...

Tergelak pulak baca part alam kuburan tu haha.. tapi betul la. Menangis mcm orang tu pergi selama-lamanya pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak: hospital kerajaan pakai duit ke kalau bedah? neway.. alaaaaaa udah2 laa tuuuu, nangis macam member tu dah ke alam kuburan pulak, tak kerja situ lagi j ...


Setujuuuuuu. Xde duit watper branak swasta? Xmampu ada anak, jgn beranak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 19-7-2021 06:34 PM
Mark adam dah quit hot ke?

Betul.. Ada kat thread sebelah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ghalibboy replied at 19-7-2021 09:27 PM
Tak ceaser pun mahal...my sis bersalin kat gleneagles tidur semalam je pun rm8 ribu, bil nya. Pada ...

Tu yg aku cakap beranak czer kat private boleh terbeliak bijik mata tgk bil alangkan bersalin biasa pun mrmang dah ribu riban
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn lah kutuk sesiapa pun yg terpaksa pinjam duit sbb nak beranak czer... aku x kenal.mamat yg kata pinjam duit tu..tp.tgk ke gaya mcm muda lagi... baru nak idup bekeluarga... biasa la..simpanan x byk sgt kot.... beranak ceaser koman2 7-8k... silap2 belasan n puluhan k..
Anda akan paham apa yg mamat tu rasa.. sekiranya anda diuji hal yg sama....
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai tak yah la cite tak de duit dekat2 isteri bersalin. Mcm buka pekung pula.

Zaman sekarang semua nak duit, nak2 duduk kat bandar2 besar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaji puluh ribu sebulan.... Tp. Bini beranak takde duit.... Puiiiii... Buat malu dgn marhaen saja... Org gaji kecik dr kau pon mampu c-sec kat private...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 01:47 PM GMT+8 , Processed in 0.106424 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list