CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8900|Reply: 32

"Emas Kau Tak Ke Mana Dik" - Ning Baizura Tuju Pada Siapa?

  [Copy link]
Post time 19-7-2021 03:07 PM | Show all posts |Read mode
"Kau tak peka dan sensitif ke apa? Kau duduk kat Malaysia ke kat overseas? Aku doakan aku taklah se-desperate kau."



Nampak marah betul Ning Baizura dalam satu kemas kininya di Instagram, semalam.




Kredit foto: IG



"Emas kau tak ke mana dik. Baik share dengan orang yg tak ada job, tak ada makanan, tempat tidur, duit.

"roduk kau tak kemana weiiii setakat nak glamour, kau nak mengalimkan mata masyarakat. Konon kau baik, kau dan berubah.. Konon konon laaaa.


Kredit foto: IG



"Sudah-sudah lah buat-buat tak tahu, tak peka.. Penjualan kau tu boleh membantu orang lain yang merempat.

"Jangan buta mata, buta hati. Biar puteh tulang, jangan puteh mata dan semangat!" tulisnya.


Di ruangan komen, ramai tertanya-tanya, siapa kepada siapa post itu ditujukan.




Kredit foto: IG




Malah, ada yang meneka Zarina Anjoulie atau Caprice individu dimaksudkan Ning itu, namun semuanya masih menjadi teka-teki.


Bagaimanapun, Ning kemudian menegaskan hantaran itu bukan ditujukan buat individu tertentu.










Kredit foto: IG




Pun begitu, ada netizen mendakwa perkataan PUTEH yang ditulis Ning adalah klunya. Siapa yang dikaitkan dengan PUTEH itu? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hasmiza kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
hihihihih tok bida muda lagi dari neng ke? dikk oh dikkk tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
biarkan3...begitu saja....biarkan begitu saja.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:17 PM | Show all posts
dan2 tu terus claim bukan ditujukan untuk org2 tertentu? dah tu yang kau mention emas lah tak ke mana lah bukan tuju kat tuan punya emas tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:36 PM | Show all posts
tokbida derma produk sheols ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah decode clue nanti iols masuk semula

Roger n out
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 05:24 PM | Show all posts
udah berbaris2 awak menulis. bila org speku2 terus la kata x ditujukan kepada org2 tertentu.
penakut rupenye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2021 05:26 PM | Show all posts
Kalau statement "konon kau baik dan berubah" tu mcm tak kene dgn DSV.

Lagi satu "shout out" tutorial tu pun tak mcm DSV. DSV rajin IG and FB Live jah.

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:13 PM | Show all posts
hmmm  noted
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tidak anda terus DM saja individu yang anda maksudkan itu?

Nak ngata kat si A tapi BCDEF plak kang yg terasa hati
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
beni_nikaido replied at 19-7-2021 05:24 PM
udah berbaris2 awak menulis. bila org speku2 terus la kata x ditujukan kepada org2 tertentu.
penaku ...

Takut kena saman kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 09:49 PM | Show all posts
walau mungkin tak ditujukan ke Vida tu... tapi bila I tertengok Vida tu mengomen dengan
barang kemas besar bagak kat jari, kat leher, kat tangan.... My God!!!!!
I tak boleh nak komen.....

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat mcm speku ioolls kpd dsv.. tp dsv tu hadek ke ? Bukan pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
I teka anju.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo dia ni kuat merempan gak ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 mmg meols speku Qu Puteh, sbb dia dok kata emas n produk kan.
Tapi kata berubah, mcm bukan.
Kenapa tetiba meols syak dia ckp kaka Faz.
Kalau betul Kaka Faz, meols nak whoareyous akan aje Ning Lift ni. Lu sapa?? #meolsKaratKakaFaz
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 20-7-2021 10:57 PM
Mula2 mmg meols speku Qu Puteh, sbb dia dok kata emas n produk kan.
Tapi kata berubah, mcm bukan.
...

Knp kaka faz?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia nk ckp founder product kat msia ni ke...yg dok reward emas kat agent2 kalau Jual brg depa ? ..gitu la Aku faham
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruknya BM dia.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 05:50 AM GMT+8 , Processed in 0.130460 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list