CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 13992|Reply: 89

Lima Bulan Jadi DJ, Mark Adam Tinggalkan Hot FM

  [Copy link]
Post time 19-7-2021 02:16 PM | Show all posts |Read mode
Hampir lima bulan mengendalikan segmen Geng Pagi Hot di stesen radio Hot FM, penyanyi dan pelakon Mark Adam mengucapkan selamat tinggal kepada pendengar dan rakan-rakan penyampai, hari ini.


Mark berkata, sepanjang berkhidmat sebagai penyampai radio di stesen itu dia amat berterima kasih kepada rakan-rakan penyampai yang banyak memberikan tunjuk ajar.


Foto: IG




"Selamat tinggal Hot FM. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pendengar serta rakan-rakan di Hot FM yang banyak berikan tunjuk ajar sehingga bahasa Melayu saya menjadi lebih lancar," katanya.




  



Menurut Mark, dia sangat bertuah kerana diberi peluang untuk bekerja dan menimba ilmu di Hot FM.




  



"Teruskan sokongan kepada Hot FM kerana ada benda-benda baik yang akan datang. Selama saya berada di sini, saya sangat bertuah dengan kerjaya yang diberikan tapi hidup harus diteruskan.


"Tapi apa yang saya nak sampaikan cinta dan sayang saya kepada pendengar dan rakan-rakan di Hot FM," katanya.


  



  



Menerusi perkongsian video di Instagramnya, rakan penyampai Mark iaitu Fizie dilihat menitiskan air mata apabila terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada sahabatnya itu. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-7-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa kejap benor, dah tu sapa pulak penggantinya?

Issey ke or syuk?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:19 PM | Show all posts
x lepas probation period ker?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesia je rajin kutip sakai asing..kasik kawin awek mayu masuk islam ..smeeee hebat

Walhal bakat abukkkk ..bakat cari mkn dlm tong sampahhhh je ada

Rimas aku ..sat lai ada ler nigga kurap jadi dj

Mmg patut aku tk bukak radio tv polohan tahun
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tak pernah minat dia so next
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:42 PM | Show all posts
sesuai la benti iols tak boleh kalau dgr suara dia dkt hotfm terus bukak channel lain. nyampah dengar dia cakap terpelat2 gitu. harap hotfm boleh cari dj melayu asli ya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sori lah aku suka dia ni takde sebab aku tak boleh accept slang dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg tak best pun mark adam jadi dj..sekarang dengar nasional fm, lagi best..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-7-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorg ni pusing2 je
Hot koool suria sinar
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tolong la carik dj yg betul2 ada bakat dj. menyampah dgr org takde isi melalut berjam2 ditambah pulak iklan berulang-ulang
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai nangis2????? Baguslah berhenti. Xlayak pun sebenarnya.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya lah meninggalkan kerja dj...dah la x fasih bahasa melayu, mcm mana boleh jd dj?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dulu2 suka la dgr radio ni...lelama jadik huru hara pas terlalu ramai pelawak2 join... Ada yg berbakat tp ramai yg tak layak... Dj2 dulu mostly sgt femes sbb informatif dan tak overlimit... Dedulu suka dgr radio muzik, era, sinar, thr, mix fm pastu frekuensi 97.2 (rtm punya jgk kot), 96.3 (ufm kot), 104.5 (lagu2 inggeris lama)... Now dah xdgr radio sbb pelawak2 ni byk perosak stesen radio ni...iols harap boleh kembali la pd zaman kegemilangan radio dulu kala...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:38 PM | Show all posts
Weh, mane leh peluk2
X patuh SOP.
Perlu ke up gmbr yang akan menjerat diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
So, adakah seperti tiup tiup angin yg berlegar kata issey masuk hotfm?

Dah la i tak suka dia jadi dj, masuk si riena lagi i tak suka. Try hard sangat nak jadi kelakar. So, bila mark keluar ganti dgn issey. Adududu tak lalu wey nak dengar. Baik layan negeri.fm.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sop mana?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-7-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju, x patuh SOP.. So, netizen... Takkan senyap je.... Kalo artis lain, laju je korang report... Hahaha membatu & api la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 la issey xmasuk sini..downgrade sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:08 PM | Show all posts
tak heran pun mark adam ni berhenti jadi DJ radio
sebab dia ada slang pelat tu
agak susah dan tak sesuai untuk jadi DJ radio.

yang pelik, kenapa si fizi tu pun berhenti juga
mungkin tak dapat renew kontrak ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 19-7-2021 03:03 PM
Diorg ni pusing2 je
Hot koool suria sinar

Kool FM stakat ni masih belum recycle lagi. Tpi kalau consider Linda Onn or  Izwan Azir tu recycle, boleh la. Tpi x pernah la Syuk/Syuib/Ajak/Shahrul/Issey masuk lagi sini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 06:23 AM GMT+8 , Processed in 0.084649 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list