Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234
Return to list New
13123
View
76
Reply

[Cinta] Terjumpa ex husband di PPV, yang bercerai 3 tahun lepas.

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-7-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex husband sheols ni bila pakai mask nampak mata je nampak iras gila dengan kawan uni iols.. Warna mata Hazel sikit.. Tp xde campur Apa2.. Mmg melayu.. Mmg jadi kegilaan budak2 zaman uni laa.. Pakai pulak kawasaki ninja time tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 19-7-2021 10:39 AM
Kann mcm baik2 je, muka manis pulak tu. Ig laki ni private. Dah usha semalam haha

apa ig dia
nmpk mcm baik kn ex laki tu..yg popuan plak nmpak mcmn jeniis nk bebas..xblh dk diam..gituh i judge..xtau la btl idok ni apa yg i nmpak dr video ngn ig ex bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 19-7-2021 10:36 AM
I gi skodeng ig pompuan niDan, I terpaksa mengiyakan kata2 chuols..berfilter glitter gebu pun st ...

bethol chuols
nk nmpak cntik sng jer skrg..filter..pakai mekap..pastu reti berfesyen..bonus la kalau badan tu kurus helok..pastu buat gedix sikit..sbb tu kalau tgk instapemes muka lebih kurang jer
tp mayb irl ex wife ni cntik dr ig kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 12:59 PM | Show all posts
melihatkan gambar tu himun teringat si dia.
selepas setiap 2-3 tahun dia akan muncul dan menghilang sejurus my birthday
i know, si dia mmg jenis yg mudah marah tapi himun sentiasa memaafkan

walaupun hadirnya hanya seketika sekadar melepas luahan tentang pasangan2nya
dan pergi setelah melukakan.
but, i'm always here as your great listener my dear.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Akn rasa dorg cerai bukan sbb org ke 3. Sbb tu skrg masih ok. Mungkin sbb xsefahaman or kewangan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kacak tp tp kotey kecik binimna nk puass

Baguih cerai..bio dia dapat bam nigga
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:11 PM | Show all posts
naina replied at 19-7-2021 12:56 AM
Laaa.ada anak. Takkan selama 3 tahun tak berjumpa langsung dan tak berhubung. Rasanya macam diranc ...

i pun percaya kalau dirancang..
entah slot kat ppv tu pun laki tu yang tolong..
kalau orang biasa gi ppv tu takdenya angkat tepon sambil jalan nak ke kaunter..
silap-silap kena sound dengan petugas..
only batak like je yang gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 18-7-2021 09:54 PM
Kalau tak berhuhung biasanya takde anak

ada sorang anaknya.. girl
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 19-7-2021 09:42 AM
Sedapnya korang judge pompuan hanya sebab
dia tak bertudung
agaknya kalau dia bertudung imej musli ...

Sebab ex laki nya hensem kot.. pelik gak x pasal2 kena kutuk..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mcm cerai sebab tak sefahaman, mungkin pompuan high achiever, business minded, lain la dgn laki yg mungkin biasa2. Tak boleh tahan duduk sekali baik cerai huhu. Org laki pun kalau dah pompuan taknak takkan dia nak hegeh. Muda lagi dua2
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham tetiba dua orang ni kena kutuk especially pompuan tu. Title just cakap cerai dah 3 tahun, terjumpa kat ppv. Takde pulak cakap cerai 3 tahun, 3 tahun jugak tak jumpa. Dalam ig pun ada je pompuan tu tunjuk bawak ex husband jumpa anak.

maybe dia mula rekod bila dia perasan ex nya kat kaunter tu. She doesn't deserve kutukan sebab dia amik video tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:52 AM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 19-7-2021 02:23 PM
Kacak tp tp kotey kecik binimna nk puass

Baguih cerai..bio dia dapat bam nigga

aji kote besar..tak perlu bam nigga
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 26-7-2021 06:52 AM
aji kote besar..tak perlu bam nigga

Tak la besor ..kamuu ni ipannn

Tapi oang kate tuu..apa nama ..aaa

SATISFACTION GUARANTEED

Tp tak dak kat Shopee tauuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana tahu kan  kot2 baik balik lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga berjodohan semula
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex wife nampak cantik dan baik itu yg ex dia tak pernah lupa
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 18-7-2021 08:42 PM
Alianurshafira tu kerr

Apsal iklan blocking nak click next nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list