Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13124
View
76
Reply

[Cinta] Terjumpa ex husband di PPV, yang bercerai 3 tahun lepas.

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-7-2021 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
mana ig laki dia..nmpak mcm baik i hensem..ex wife dia biasa jer bg i
tp sbb dia pakai mekap & pandai berfesyen nmpk la cntik..tp base muka biasa jer..cntik lg i
done kutuk.. berkeladak hitam ht i
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 18-7-2021 06:34 PM
Berjodohan balik ke dakk ni? Awat citer tergantung?


Apa yg tergantungnya?

Penampakan secara kebetulan dan yg tidak direncanakan....

Musti kena ada yg happening kewww?

Helloooooowww....
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 18-7-2021 10:27 PM
Ye la.. sambung balik ka.. promo ex ka.. ke jumpa balik, pastu balik takde sambungan?
Iols want m ...

Tak seme jenis giler talak seperti yg kau harapkan....

Khenz?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia dah remove ig post yg tu ke? Dah tkde lg.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kosernye        
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 19-7-2021 12:56 AM
Laaa.ada anak. Takkan selama 3 tahun tak berjumpa langsung dan tak berhubung. Rasanya macam diranc ...

Batak like kannnn....
Ntah ntah tetiap mgu jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Lahai comel la pulak keduanya
Kahwin muda ni, darah tengah panas
Takpela ikut jalan masing2 kalau itu yg terbaik, iols kalau jadik mak2 yang anak dah besar mesti sporting nanti
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex laki dia handsome. Cabin crew.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 08:21 AM | Show all posts
Ala ntah2 dia dpt vaccine kat situ pun sebab ex laki nya yang bagi kan date
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tengok dia kat ig macam rempit3 sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 19-7-2021 12:10 AM
Msti wife dia curang nih..
3thn cerai xkn laa xpernah sekali pn jmpe,kata ada anak t ...

idk pasal curang tapi masa bini org pon tak jaga langsung pergaulan ngan member2 jantan, ngan hatta tu sendiri dah mcm laki no 2 berdasarkan gambar2 ig. mungkin punca cerai tak suka dikongkong
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 19-7-2021 09:44 AM
idk pasal curang tapi masa bini org pon tak jaga langsung pergaulan ngan member2 jantan, ngan hatt ...

Semoga si laki berjodohan dgn pmpuan jauh lebih baikkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 19-7-2021 09:44 AM
idk pasal curang tapi masa bini org pon tak jaga langsung pergaulan ngan member2 jantan, ngan hatt ...

Hati ai hitam,msti laki ni jenis baik hati n lurus,n pmpuan tu jenis liar..btw,he deserves someone better lah..jgn plak kutip ex tu balik..nti komfem2 akan selalu gaduh n cerai semula..ahhhaaaa~
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 19-7-2021 04:37 AM
mana ig laki dia..nmpak mcm baik i hensem..ex wife dia biasa jer bg i
tp sbb dia pakai mekap & ...

I gi skodeng ig pompuan niDan, I terpaksa mengiyakan kata2 chuols..berfilter glitter gebu pun still nampak jawa..hihi..tapi xtau la kot IRL lagi better ke apa..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 19-7-2021 08:01 AM
Batak like kannnn....
Ntah ntah tetiap mgu jumpa

Batsk like ke?
sebab video tu dah tak da kat ig dia
kalau batak like mesti ada lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 19-7-2021 04:37 AM
mana ig laki dia..nmpak mcm baik i hensem..ex wife dia biasa jer bg i
tp sbb dia pakai mekap & ...

Kann mcm baik2 je, muka manis pulak tu. Ig laki ni private. Dah usha semalam haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 19-7-2021 08:21 AM
Ala ntah2 dia dpt vaccine kat situ pun sebab ex laki nya yang bagi kan date

Mungkin jgk tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedapnya korang judge pompuan hanya sebab
dia tak bertudung
agaknya kalau dia bertudung imej muslimah
tentu korang puji2 dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
agaknya cerai dulu sbb ramai sgt yg nak try laki dia.. org yg fly ni dugaan lain machiam oo.. hheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
I know someone bercerai dgn suami just because parents dia divorce. I think the husband sampai sekarang tak move on. Mmg ditatang wife tu..tp sb wife ada pendirian yg tak boleh diubah.. haish.. mmg sedih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list