Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
36460
View
341
Reply

Suhaimi Saad Tinggalkan Wasiat, Ramal Hari Kematiannya Dah Nak Dekat?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-7-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lilipelangi replied at 16-7-2021 01:07 PM
Tepuk dahi weii baca wasiat dia. Ina naim jugak yang kena

Menyusahkan bini dari awal kahwin sampai sekarang
Dasar penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 05:27 PM | Show all posts
bungarose replied at 16-7-2021 05:24 PM
Menyusahkan bini dari awal kahwin sampai sekarang
Dasar penunggang agama

bini dia tak rasa susah pun, asalkan berlaki konsepnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 05:36 PM | Show all posts
dia ni kalau bunuh diri atas nama depression sikit pun aku tak sedih..
entah2 bila mati makin baik kehidupan anak2 terlepas dari kebodohan bapak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 16-7-2021 12:59 PM
Kenapa dia nak haramkan plak
Bukan hal dia kalau dia dah mati
Reason dia apa


Dia punya berwasiat2 ni... mcm ada reta juta2... setakat wasiat ayer lior n royalti tu je di ulang2... oh paling besar dia ada pun tanah yg byk nama...yg entah laku ke tak kalau jual pun... cash dlm bank..ada ke tak? Nak tggu royalti yg setahun sekali je dpt tu....
7-BF8-B4-D1-1-AF1-438-C-B400-3-C22-CCB03-A5-A.jpg
9-B3-BDE85-9-BAD-4-B4-D-BE7-F-222-AEA1-BFD90.jpg
FC00-BA37-8-A8-B-486-E-B959-A2-DF5-BA38984.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak mati, mati ajerla..
At least berkurang la attention seeker di bumi Malaysia niy..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnyEnglish replied at 16-7-2021 11:54 AM
Aku prefer gambar ni.jelir lidah sunnah nabi kata kau kan

Comel.. mcm dale, kartun tupai cite chip & dale tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb nak kena saman.
Kalau aku family members yg si biadap ni kutuk2 aritu..mmg aku takkan maafkan.
Proceed je dgn saman.
Dia jadi mcm ni sbb takda pengajaran yg betul2 boleh buat dia jatuh terduduk. That's why buat provokasi tu mcm small matter je tanpa fikir perasaan org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 16-7-2021 01:43 PM
dah nama pun biawak idup

Masa hidup menyusahkan orang, dah mati pun bagi wasiat nak menyusahkan jugak
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila buat tahi je..mula letak gmbr anak2 mengaji lah sembyg lah..lepas tu tolower2 pon komen..suka tgk ss didik anak2, yg kecam2 ss ni didik abak2 mcm mana?,,apa ke bodoh lah..mcm lah org lain x didik anak2,,anak2 ss tu kalo sekolah jauh dah ketinggalan, dgn anak2 haters yg sekolah ni,silibus homeskol pon huru hara tu yg nk di banggakn..ni esok2 lusa dia up lah gmbr anak2 dia homskol..kerat jari lah dia nk bhat live bila homeskol anak2 dia tu..sohai mana ada telur
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat pak ustaz sgt hahahhaha so dh cukup belum bekalan untk akhirat
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong mati cepat.
Tolonglah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-7-2021 02:33 PM
Kalau mcm tu ina munger cepat2lah cari laki baru yg boleh terima anak2 kau ni.

Ade ke jantan nak peruampuan tu
Mulut pun cam lahanat..kerja pun camtu je...pelajaran pun takde..bukan sejenis prmpuan baik hati pun..sebb tu memg padan berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 16-7-2021 05:37 PM
Dia punya berwasiat2 ni... mcm ada reta juta2... setakat wasiat ayer lior n royalti tu je di ula ...

Dia igt 50k byk ke? Kesian betul org mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
itachiuchiha replied at 16-7-2021 06:00 PM
Tolong mati cepat.
Tolonglah.

Aku mcm nak bini dia mati dulu.. pas tu dia kawen lain.. habis londeh semua perangai dia dek bini baru punya mulut.. boleh gitu??
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 16-7-2021 05:55 PM
Masa hidup menyusahkan orang, dah mati pun bagi wasiat nak menyusahkan jugak

Eh betol ni. aku baca pon eh apahal semua menyusahkan. Tinggalkan hutang Suh waris setelkan . Lepastu ada tanah nak kena jual bagai. Tanah tu hak nama dia sorang ke ada penama lain. Dah susah disituu.
Apa kata sebelom ko mati tu ko Setel semua. Supaya waris tak rasa terbeban. Kat kubur pon ko aman je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 16-7-2021 05:37 PM
Dia punya berwasiat2 ni... mcm ada reta juta2... setakat wasiat ayer lior n royalti tu je di ula ...

Wasiat yang menyusahkan..betol tu tanah tu kalau nama dia sorang maybe la senang ckit nak jual. Kalau ada adik beradik nak pecah sgtla.leceh.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Ina Naim minta buat hibbah takaful siapla
.at least dapat cash.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiap kali nak kena saman umum dah nak mati
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 16-7-2021 06:07 PM
Aku mcm nak bini dia mati dulu.. pas tu dia kawen lain.. habis londeh semua perangai dia dek bini  ...

Mcm menarik. Anjolie ade. Calon yg menarik kn??
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak rase dia x mati tp transform jd mcm diva AA and sape sorang lgi tu... Yg dulu suka pojiah gaus tuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list