CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[tvN/iQiyi 2021] JIRISAN/CLIFFHANGER - Jun Ji Hyun, Ju Ji Hoon

  [Copy link]
 Author| Post time 24-10-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-10-2021 07:18 AM
iols pun nak repeat lagi nak fahamkan betul2...
first episode very impressive...

Same... memang kena repeat...
Cast semua good actor so bila tengok action scene tu rasa macam real je... iols pulak yang risau...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-10-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-10-2021 09:48 AM
ni antara screenshot drpd epi 1...cantik kan gambar2 ni...

SubhanAllah...
Sangat cantik...
Amazing view...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 11:00 AM | Show all posts
Rahah replied at 24-10-2021 10:00 AM
Same... memang kena repeat...
Cast semua good actor so bila tengok action scene tu rasa macam rea ...

iols kagum tgk the first rescue mission yg diorg tunjuk tu...
camna diorg buat? scene hujan lebat dgn batu2 jatuh dari atas tu nampak real sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 24-10-2021 05:53 PM

The veil pun dah abis, leh sambung tgk cerita ni lak. Sbb tyg kat tv, tgk la bila ada masa terluang. Ok la, leh try follow.
Klu bab pelakon kenal mmg kenal tp tak minat langsung pun kat pelakon2nya. Try tgk je la.

Ingtkan kat cenel iqiyi hd ada tyg, rupa2nya kat tvn jek. Tp mmg mustahil la kan tyg kat 2 cenel lak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 06:12 PM | Show all posts
apsal ada komen2 kat luar sana yg cakap CGI x memuaskan? elok je aku tgk...tang mana tu yg x memuaskan...

btw Hyun Joo ni ada kebolehan mcm Kang Centre dlm Voice cuma bezanya Hyun Joo boleh nampak tapi Kang Centre boleh dengar...
cuma curious apa yg jadi dlm selang masa 2 tahun dari tahun 2018 ke 2020 sampai Hyun Joo koma & Yi Gang x boleh jalan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 06:33 PM | Show all posts
Kaka mmg terpaut hati kat Ji Hun sejak drama Princess Hours/Gong...tinggi dan hensem...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 2-10-2021 02:32 PM
Kim Young Ok as Lee Moon-ok

"The owner of a restaurant near Mt. Jiri. She lost her son and daughter ...

Ye ye boleh tengok gam ri hamonie lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 24-10-2021 07:05 PM
Ye ye boleh tengok gam ri hamonie lagi...

Gamri halmoeni blm muncul lagi kat epi 1…bapak Ju Ri tu adalah…
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 08:09 PM | Show all posts
awalnya dah ada update epi baru kat iqiyi...pukul 8.00 mlm dah ada...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut tgk ending epi 2…dahlah tgk lewat mlm…
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tasabar nak tengok
Minat jihun ni jugak
Dia bantkit lps kes dadah dan pnh ada gosip dia dgn song ji hyo
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 04:11 PM | Show all posts
Just finish watched second episode.

So far so good. Look forward to watching more episodes.

Hopefully the Director can develop more interesting plot.

The scenery looks nice and serene even though it is CGI.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:22 PM | Show all posts
xyla73 replied at 25-10-2021 06:58 AM
Terkejut tgk ending epi 2…dahlah tgk lewat mlm…

Nape? Ada yg menakutkan ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Timeline

Tahun 2018 - Hyunjoo mula bekerja sebagai renjer kat Jirisan...

20 Disember 2019 - Hyunjoo masuk hospital sebab injured dan koma sampai sekarang...

Tahun 1995 - omma & appa Yikang terkorban sebab ada banjir besar...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 25-10-2021 10:05 PM

BTS episode 1 & episode 2...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
1st rescue mission tu iols kesian tengok budak tu... kat report dah tulis sign suicide sebab dia kena buli sedangkan dia pergi tengok wildlife kat Bidam Cliff sebab teringat kat parents dia... kalau lambat sikit memang tak dapat diselamatkan... itupun dah lepas golden hour...

2nd kes tu pun bukan suicide tapi scammer tu yang tolak dia... sedih tengok anak dia menangis masa dah jumpa tu... tapi sekurang2nya tau jugak appa dia dah mati... masa ni iols terfikir apa perasaan orang yang kehilangan family tapi tak tau status... hidup @ mati...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Persoalannya siapa yang pakai selubung tu... macam hantu tapi macam manusia ataupun dia makhluk lain selain manusia... mata makhluk tu nampak macam mata Hyunjoo...

Tapi killer yang bunuh hikers tu macam orang lain... ada sign yellow ribbon...

Kenapa yellow ribbon tu ada kat drawer captain Daejin...

Iols nak speku killer tu salah sorang ranger kat situ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 25-10-2021 09:22 PM
Nape? Ada yg menakutkan ke?

Xtau hantu ke manusia…kena tunggu epi 3…
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tgh tgk epi 2 kat tv pulak…puas hati betul tgk cinematography cantik…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 07:14 PM GMT+8 , Processed in 0.078844 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list