CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[tvN/iQiyi 2021] JIRISAN/CLIFFHANGER - Jun Ji Hyun, Ju Ji Hoon

  [Copy link]
 Author| Post time 19-12-2021 01:26 PM | Show all posts
OST Part 7...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2021 01:27 PM | Show all posts
OST Part 8...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2021 02:24 PM | Show all posts
OST Part 9...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2021 02:26 PM | Show all posts
OST Part 10...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2021 02:27 PM | Show all posts
Edited by Rahah at 19-12-2021 02:28 PM

OST Part 11... sedap lagu ni...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2021 02:33 PM | Show all posts
OST Part 12... Wow... Henry yang cipta melody ni...

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg, setelah tertinggal train, harini habis jugak I layan jirisan ni. Haritu start tengah2 ep, mood kelaut sikit, tu tertunggak.
Lepas tu baru mood datamg haha...

Dkt ending ep16 tu i dah redho dah hyun jo mati sbb macam ok la takpe la, logik je...tapi takpuas hati ni kenapa scene dia mati biasa2 je, tak bikin sedih pilu sgt pun. Rupanya ada seprais hujung tu haha...

Overall walau ada sikit mcm graf menurun sikit excitement drama ni masa middle way, tapi for me writer tetap berjaya naikkan balik mood tu. So tetap I love this drama.

And macam uols jugak, teringin la nak tgk JJH dua2 ni in a romcom
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillarexy replied at 27-12-2021 12:40 AM
Omg, setelah tertinggal train, harini habis jugak I layan jirisan ni. Haritu start tengah2 ep, mood  ...

I habis tengok pun lambat sbb tunggu clear vip iqiyi tu . Overall i suka drama ni tapiiiii...i rasa yg i tak berapa suka is timeline back n forth. I rasa they went overboard. Bila tengok beloved summer...i cannot help but compare bab2 flashback ni. Beloved summer do better compare to jirisan dalam hal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 27-12-2021 09:33 AM
I habis tengok pun lambat sbb tunggu clear vip iqiyi tu . Overall i suka drama ni tapiiiii...i ras ...

Beloved summer best eh uols? I belum tgk. Tapi tgh consider2 jugak nak tgk ni. Sekali dgn bulgasal
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillarexy replied at 27-12-2021 10:56 AM
Beloved summer best eh uols? I belum tgk. Tapi tgh consider2 jugak nak tgk ni. Sekali dgn bulgasal ...

So far up tp epi 6 best uols. Sila la tengok hehe. Takde boring moment lg. Kelakar2 gak tp part sedih blh tahan menusuk kalbu. Teratur la flow citer ni as of now.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 11:27 PM | Show all posts
teky replied at 1-11-2021 02:21 PM
just nak dgr ost dri jin bts tu...

terima kasih kerana jaga board dengan baik
nah tacang upahan

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 07:57 AM GMT+8 , Processed in 0.073826 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list