CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Daripada Tengok Sendiri-Sendiri Lebih Baik Saya Ikut Sekali,"-Ibu Tem

  [Copy link]
Post time 3-7-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku umo 18 thn baru tau maksud fuc*
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 06:36 PM | Show all posts
biasanya kalau artis kurang jobs
buat sesuatu utk tarik perhatian
bila kena kecam
pura-pura minta maaf
menyesal
dlm masa sama mengharap
ada la producer tahu mereka ni masih wujud
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo: “hot mom, teenage sons, watch porn”you do know that is some brazzers story line………

Jangan smpai keluar cerita Kau ngesek dgn ank Kau sndiri
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous: Islam ke dia ni?

Bela anjing
DLM rumh berkasut bagai
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke patut ngajar anak tgk citer mcm tuh?

Menurut Yuni, 49, yang juga kakak kepada penyanyi Kris Dayanti ini, dia percaya remaja zaman sekarang tidak terlalu 'suci' sebaliknya pasti akan ada yang menonton filem lucah sekali dalam seumur hidup mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 3-7-2021 04:19 PM
bebaru ni i tgk cite sex/life

  episode 3 wow sangat #pastisenak

Trend dekat tiktok react kat ep3 cite tu

Is that even real? Agak menakutkan yachh
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak apa camni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 3-7-2021 10:59 AM
Trend dekat tiktok react kat ep3 cite tu

Is that even real? Agak menakutkan yachh

dulu meols buntang mata tengok michael fassbender cite apa entah tajuknya Shame kot?

ni lagi besar   

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 3-7-2021 04:19 PM
bebaru ni i tgk cite sex/life

  episode 3 wow sangat #pastisenak

Last2 kat real life, bellie dgn Brad betoi2 kapel ... hahahahah u see penangan berlakon sama2 terus melekat terus
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 3-7-2021 03:34 PM
mcam semalam la Spierderman Home coming
ada scene si gemuk kawan peter tu kat makmal komputer
te ...

alamak dah terlepas.... tak pernah main di tv cerita spiderman ni. malah astro pun takda..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dia nak reverse psiko anak dia supaya tiap kali tengok rasa awkward kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Syialnya mak cenggini
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 3-7-2021 07:37 PM
Last2 kat real life, bellie dgn Brad betoi2 kapel ... hahahahah u see penangan berlakon sama2 teru ...

Ceh rupanya Sarah Shahi yg berlakon ai suka dia dalam Person Of Interest heheheh tak sangka dia berlakon jadi heroine tv series ni. Tgk trending no 1 kat netflix malaysia  
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 3-7-2021 12:08 PM
geli siak bayangkan mesti awkward mak dengan anak tengok scene lucah sama2.


Aku yakin ini reverse psikologi.

Ko imagine traumanya cemana if mak ko join ko tengok porn. Harus ko PTSD pehtu tiap kali tengok porn musti ingat mak ko. Lama2 musti dah tadak nafsu nak tengok porn sebab ingat porn ingat mak ko membebel macam makcik bawang komen itu ini. Bijak tak Yuni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 3-7-2021 08:41 PM
Ceh rupanya Sarah Shahi yg berlakon ai suka dia dalam Person Of Interest heheheh tak sangka dia be ...

Sarah shahi i suka dia belakon cite lawyer apa tajoknya dlu tu lupa plakk
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 08:52 PM | Show all posts
geli... iols rasa ada bau2 aura incest yindon...

nak biar anak tengok tu ok la kot tapi nak tonton sama2 tu agak2 ler dek oiii...
mula2 bagi tengok porn sama2... lepastu bagi sex toys kongsi sama2... harini pinjam yang anak esok anak pinjam yang mak.... lusa mak kong cake anak, anak kong cake mak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 08:58 PM | Show all posts
djzara81 replied at 3-7-2021 08:24 AM
Iolss pon zmn vcd gakss..geng uni beli vcd cite American Pie pastu aku rase berdosa sgt tgk.

u ada tengok tak American Pie berapa ntah yang ada budak tu
tengok p0rn pakai headset bukak kuat2 tapi connector headset tak connect.
pastu mak bapak dia balik .......
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 3-7-2021 08:41 PM
Ceh rupanya Sarah Shahi yg berlakon ai suka dia dalam Person Of Interest heheheh tak sangka dia be ...

Gara2 budakijat promot kat insta dia, I pun pi meronda dan tengok, hahhahahaa vongok betol,,, tapi tak pe I bujang tua haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 09:00 PM | Show all posts
sekngucing replied at 3-7-2021 12:07 PM
alamak dah terlepas.... tak pernah main di tv cerita spiderman ni. malah astro pun takda..

jangan bagi kanak2 tengok bende tu.
i pulak tak berapa minat nak tengok spiderman so tak teringat
scene tengok porn tu
dulu awal 2000. perkataan Morphine kat power rangers pun di haramkan
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 3-7-2021 08:43 PM
Aku yakin ini reverse psikologi.

Ko imagine traumanya cemana if mak ko join ko tengok porn. H ...

Baca dari jawapan2 dia x de pun niat dia mcm tu....mmg dia bangga adalah anak tahu pasal benda2 mcm tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 02:32 PM GMT+8 , Processed in 0.109889 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list