CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 13028|Reply: 104

"Daripada Tengok Sendiri-Sendiri Lebih Baik Saya Ikut Sekali,"-Ibu Tem

  [Copy link]
Post time 3-7-2021 10:43 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Indonesia, Yuni Shara ternyata mempunyai pendekatan berbeza dalam mendidik dua anak lelakinya yang semakin meningkat dewasa.


Jika hal berkaitan seks dilihat taboo dan sensitif dalam kalangan masyarakat Asia, lain pula buat Yuni apabila dia begitu terbuka malah sanggup menonton filem porno bersama anak-anaknya.


Menurut Yuni, 49, yang juga kakak kepada penyanyi Kris Dayanti ini, dia percaya remaja zaman sekarang tidak terlalu 'suci' sebaliknya pasti akan ada yang menonton filem lucah sekali dalam seumur hidup mereka.




Yuni Shara dan 2 anak lelakinya, Kredit foto: Liputan6




"Anak-anak saya memang jenis yang terbuka dan saya pun tidak kisah kalau mereka nak tengok filem lucah, dalam anime pun kadang-kadang ada unsur porno.


"Daripada mereka tengok sendiri-sendiri lebih baik saya ikut serta sekali. Saya malah sempat bertanya kepada mereka, macam mana tengok filem macam ni, seronok tak?, mereka kemudian balas, 'ibu jangan begini' tapi saya terangkan pada mereka benda ini biasa sahaja pada saya," katanya dalam saluran YouTube Venna Melinda.


Yuni sebelum ini pernah melalui dua kali kegagalan dalam rumah tangga. Hasil perkahwinan, dia mempunyai dua anak lelaki, Cavin Obient Salomo Siahaan, 19, dan Cello Obient Siahaan, 17 tahun.


Bagaimanapun, pendedahan berani Yuni itu nampaknya telah menimbulkan kemarahan ramai penduduk republik tersebut yang tidak bersetuju dengan cara didikannya terhadap anak-anak. - CARI


Sumber: mStar/ Liputan6

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Euuu... benda paling &@&@@ omputih pun xbuat aih
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
SayaSayangMama: Euuu... benda paling &@&@@ omputih pun xbuat aih

hahaha. nak open lebih dri open
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
“hot mom, teenage sons, watch porn”


you do know that is some brazzers story line………
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Islam ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ada ciri2 ni... Malas nak terangkan lelebih tapi better check la anak dia dah pernah try belum
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya mak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:14 AM | Show all posts
ayah pink alam disebalik mata
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohh Tuhan. Lepas tu ada kejadian anak gomol mak pulak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:21 AM | Show all posts
orang kafir barat pon tak bagi anak dia tgk citer porno walaupon tv cable dia free jer..bahloo
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:25 AM | Show all posts
Bagus sekali jawaban dr anak nya
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
cougar sungguh. ni open minded tahap langit ke tujuh alam brazzer ke camne nii?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry X boleh terima sungguh .....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak apa ni
Nak kasi bimbingan apa pada ank2nya
Nak ajar gaya gini sedap, gaya gitu pompuan xsuka ke cemana
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:52 AM | Show all posts
apa ke bengong maknyaaaa......
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 3-7-2021 10:56 AM
“hot mom, teenage sons, watch porn”



Aku baru nak komen yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 12:02 PM | Show all posts
Mungkin dia tengok tanpa nafsu macam TV pendidikan tapi anak bujang berdua tu jantan masa tengok boleh hilang akal. Patut bapaknya lebih faham. Ada bapak tak bebudak tu?

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila la mak macam ni. Ajar anak benda tak bermoral.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 12:06 PM | Show all posts
SayaSayangMama replied at 3-7-2021 10:55 AM
Euuu... benda paling &@&@@ omputih pun xbuat aih

well, kenapa mesti ikut cara omputih katanya?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 12:08 PM | Show all posts
geli siak bayangkan mesti awkward mak dengan anak tengok scene lucah sama2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 08:35 AM GMT+8 , Processed in 0.099837 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list