CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Daripada Tengok Sendiri-Sendiri Lebih Baik Saya Ikut Sekali,"-Ibu Tem

  [Copy link]
Post time 5-7-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 5-7-2021 12:57 PM
Mcm logik gak ni. Hahahaha!

Masa kat U, kawan aku pinjam CD dari jantan yang minat dia. Aku tak ingat CD apa. Masa kawan tu godek2 isi CD tu, tetiba dia menjerit (kebetulan ada ramai dalam 8 orang gitu kat bilik tu). Pehtu kami tanya kenapa, rupanya jantan tu lupa delete porn video homemade UiTM (katanya) dalam CD tu, hahaha. Sebab curious, weol tengok iya. Ko imagine, 8 anak dara sunti, tengok homemade porn. Ko ingat cemana? Ko ingat senyap sunyi menghayati setiap adegan? Sorry. Riuh rendah bunyi hiruk pikuk ketawa mengejek komen body shaming, face shaming, position shaming segala hada la. So aku yakin mulot acik Yuni pon takleh tahan potpetpotpet bila tengok porn dengan anak2. Cemana nak naik nafsu berahi teransang aku pun tak tau dalam keadaan gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2021 12:23 PM | Show all posts
Apelah x semenggah punye mak camni. dia ni kakak KDayanti kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2021 12:51 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 3-7-2021 06:53 PM
Ada ke patut ngajar anak tgk citer mcm tuh?

Menurut Yuni, 49, yang juga kakak kepada penyanyi Kri ...

dah cm kak KM kaki melucah tu..dah elok2 anak pompuan dia pakai tudung leh lak KM tu marah x bagi ank bertudung konon x enjoy masa muda..ujung2 anak pompuan dia pun sama naik gelek2 nampak lace bra..astaghfirullahalazim

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2021 01:05 PM | Show all posts
Jangan sampai sumbang mahram dah la
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2021 01:07 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 5-7-2021 11:56 PM
Masa kat U, kawan aku pinjam CD dari jantan yang minat dia. Aku tak ingat CD apa. Masa kawan tu go ...

Aku masa fly ngan kawan2 zaman asrama dulu kaka. Dia ajak lepak2 kat umah dia sebab parents takde g keje. Sekali dia bukak japanese punya orgy. Tu lah 1st time aku tengok porn hahahaha anat betul. Memang masing2 gelak je
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 7-7-2021 12:51 PM
dah cm kak KM kaki melucah tu..dah elok2 anak pompuan dia pakai tudung leh lak KM tu marah x bagi  ...

Iols tak verani nak folo kak KM.. kang keje dok menyumpah2 kat dia jahh..
Astaga...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 07:40 AM GMT+8 , Processed in 0.075326 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list