CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Daripada Tengok Sendiri-Sendiri Lebih Baik Saya Ikut Sekali,"-Ibu Tem

  [Copy link]
Post time 3-7-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-7-2021 08:52 PM
geli... iols rasa ada bau2 aura incest yindon...

nak biar anak tengok tu ok la kot tapi nak tonto ...

Nak biar anak tengok pun x sanggup....bila berada di rumah kita...kecuali depa dgn kawan2 bila dah kerja dah duk luar. .tu di luar kawalan kita...dalam rumah sendiri. .sorry
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 10:00 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 10:08 PM | Show all posts
noor2 replied at 3-7-2021 09:58 PM
Nak biar anak tengok pun x sanggup....bila berada di rumah kita...kecuali depa dgn kawan2 bila dah ...

tu la kaka noor... ewww ziziq hokkeh...
gigih betul dia nak tonton dengan anak sama2...
kalau anak tonton sorang2 tu ye la boleh lagi la kalau dia biarkan sebab tu luar kawalan dia...

ni siap nak tonton sekali... entah2 dekat rumah tu ada pelbagai jenis mainan hasil beli dekat shopee...
segala makhluk, spesis, warna serta material dia ada... yang kayu ukiran dari bali pun ada...
siap share2 dengan anak... harini anak pinjam yang mak punya custom made bali dari kayu cendana...
esok mak pinjam anak punya versi godzilla dari jepun gitu...

silap2 di pamerkan semuanya dekat ruang tamu dalam cabinet kaca... kris dayanti datang ziarah semata2 nak pinjam tika hari raya gittew meredah macet...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LH76 at 3-7-2021 10:29 PM

Teringat baca kisah kat mastika.
Kisah ibu n 2 org anak lelaki dewasa dan juga driver terlibat dlm satu kemalangan.
Masa polis bomba sampai, driver, si ibu dgn seorang anak lelaki dah meninggal. yg lagi sorang tinggal nyawa2 ikan.
Ibu n dua anak duduk di seat belakang, kesemuanya dijumpai dlm keadaan berbogel.
Disyaki sedang melakukan seks sesama mereka.
3some kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Waduh waduh waduh.. kebuduhan apakah ini mbakkk
Hmmm..bila perasaan malu dah hilang
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 01:07 AM | Show all posts
Edited by dani-rox at 4-7-2021 01:08 AM

gelinya... kat barat nun, jgnkan porno... anak dengar lagu WAP tu pun makpak jegil mata dan soh tutup.

off topic
teringat dulu2 karangan SPM, topik wajib: budaya kuning/barat merosakkan minda remaja. bila difikir balik budaya asia nih molia sgt meh? yg soh balu terjun masuk api tgh bakar mayat somi dan ikat balut kaki anak pompuan sampai kaki mereput tuh budaya mana?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 3-7-2021 08:49 PM
Sarah shahi i suka dia belakon cite lawyer apa tajoknya dlu tu lupa plakk

Fairly Legal dulu x salah ada kat channel Diva pastu Astro remove chanel tue bitter gila sebab mak ai suka tgk channel tue ada movies yg menarik pastue ada My Kitchen Rules
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 3-7-2021 08:59 PM
Gara2 budakijat promot kat insta dia, I pun pi meronda dan tengok, hahhahahaa vongok betol,,, tapi ...

Ai duk tgk netflix tgk drama thailand yg malaysia ada buat adaptasi tue pastue tgk tv series ni no 1 kat malaysia kekekekekeke tp ai malas nak tgk american tv series nanti panjang oenat nak kene tunggu. Paling frust dah tgk Real Housewives of Beverly Hills tp bg sampai season 4 saje kat netflix
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 4-7-2021 01:07 AM
gelinya... kat barat nun, jgnkan porno... anak dengar lagu WAP tu pun makpak jegil mata dan soh tutu ...

Yg lawaknya kalau compare reality tv series Bling Empire - asian millionaires dgn real housewives, Bling Empire tue lebih daring ya dr Real Housewives hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 01:19 AM | Show all posts
sarah_ary2 replied at 4-7-2021 01:16 AM
Yg lawaknya kalau compare reality tv series Bling Empire - asian millionaires dgn real housewives, ...

asians lebih vulgar dan snob kan? lebih2 lg yg baru jd ummah kayangan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 3-7-2021 09:00 PM
jangan bagi kanak2 tengok bende tu.
i pulak tak berapa minat nak tengok spiderman so tak teringa ...

Spiderman ni harmless lah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 tengok filem lucah sama2.. Pastu nanti ajak anak2 mengongkek lak sebab alasan dari anak2 ngongkek anak org baik cuba dulu dengan dia...

Bangang punya mak
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 07:23 AM | Show all posts
mak dia kata..dia dah biasa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
jgn samlai anak tu nak 'test' buat dgn mak dia sudah. tunggang terbalik nnt
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 4-7-2021 01:07 AM
gelinya... kat barat nun, jgnkan porno... anak dengar lagu WAP tu pun makpak jegil mata dan soh tutu ...

Budaya sati kejam sangat.. Bygkan terbakar hidup2 semata2 nak tunjuk kesetiaan pada suami.

Kaki kecik pulak semata2 nak bg lelaki puas sex.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin educate safe sex sekali kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
nak tunjuk open sangat la tu, jgn jadi rupa binatang dah lepas ni, tak kira mana, anak mana mak pak dah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 3-7-2021 08:58 PM
u ada tengok tak American Pie berapa ntah yang ada budak tu
tengok p0rn pakai headset bukak kuat ...

Mamat nerd jason biggs tu ke yg dok tgk porn pakai headset? Iolls rasa tgk 4 sequels tu but tak ingat scene tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
batmana replied at 3-7-2021 12:37 PM
mak camni boleh didakwa patutnya

umpama

selagi dalam rumah sendiri kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
porno barat.. jepun atau asean?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 05:34 PM GMT+8 , Processed in 0.086264 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list