CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Daripada Tengok Sendiri-Sendiri Lebih Baik Saya Ikut Sekali,"-Ibu Tem

  [Copy link]
Post time 3-7-2021 12:11 PM | Show all posts
lepas tu sila ajak anak-anak teruna ko tu tonton video bersalin pulak. lepas tu baca segala archive tentang bayi kena campak dari bangunan tong sampah sungai lubang tandas tu. segalanya tu berpunca dari menonton porno..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Org putih pun xsuruh anak dia tgk porn. Ni lebih sudu dr sudu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia mesti tak selesa maknya ada sekali tgk sedangkan kita ni nengok cite omputeh tiba2 ada scene comolot pun tiba2 rasa nak bersin kuat2 ke or jatuhkan barang bagi org lain hat nonton sama tu tak fokus sgt.
Bukan semua movie sesuai ditonton bersama2 anak2 kecik dan juga ibu bapa kita.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 12:37 PM | Show all posts
mak camni boleh didakwa patutnya

umpama
si bapa lihat porno dgn ank pmpn dia yg remaja


tapi suhakam tk bising, xde isu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah knp mak baca benang ni teringat plak pd zarina zainuddin.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
indon kan memang ada kes anak kawen mak..konon nya muka anak serupa muka laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
i feel it in my fingers...

i feelnit in my toesss....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nk tengok pun diam2 sudah. dasar attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 01:43 PM | Show all posts
teknik parenting paling bagus dari indon isele

melayu isele taksir buat ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 01:45 PM | Show all posts
ada 3 kemungkinan akan berlaku...

1. anak tu akan gomol mak dia
2. anak tu malu punya mak mcm tu...  my mum s looks  cheap..
3. anak tu akan pg gomol budak pompuan lain  krn dianggap bila diorng open minded org lain pun akan open minded juga....  (may b cari yg age mcm mak dia jugak sb interested to MILF...)
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rase mbak yuni & anak2 dia tgk Netflix sama2. Kan bersepah cite2 uncensored dah serupa soft porn.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 03:29 PM | Show all posts
"Takpe, mak aku tak kisah. Dia open laa.."

bila anak-anak jantan angkut betina balik waktu malam.

entah2 berenjut pun bukak pintu luas-luas.

hilang rasa malu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 03:34 PM | Show all posts
Suchi replied at 3-7-2021 04:34 AM
Anak dia mesti tak selesa maknya ada sekali tgk sedangkan kita ni nengok cite omputeh tiba2 ada scen ...

mcam semalam la Spierderman Home coming
ada scene si gemuk kawan peter tu kat makmal komputer
teacher dia tnaya What are u doing ?
kawand dia jawab : Watch Porno.
anak buah i tanya Porno tu apa.

Tu TV 2 tau. bukan tengok kat HBO ke Cinemax ke
nanti i akan bawak isu bende RTM.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 03:37 PM | Show all posts
djzara81 replied at 3-7-2021 05:56 AM
Aku rase mbak yuni & anak2 dia tgk Netflix sama2. Kan bersepah cite2 uncensored dah serupa soft porn ...

i kenal soft porn masa tengok vcd james bond.
tomorrow never dies. 007 world is not enought
bezanya zaman tu VCD kena modal RM 10 pastu kena ada vcd player.

tapi zaman sekarang semudah handphone di tangan.......
lagi canggih phone lagi banyak boleh tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Crazy.....orang barat pon tak terbuka macam ni. Really outrageous!
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 3-7-2021 05:56 AM
Aku rase mbak yuni & anak2 dia tgk Netflix sama2. Kan bersepah cite2 uncensored dah serupa soft porn ...

bebaru ni i tgk cite sex/life

  episode 3 wow sangat #pastisenak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 3-7-2021 04:19 PM
bebaru ni i tgk cite sex/life

  episode 3 wow sangat #pastisenak

Aku baca preview Sex/Life pon dah rase senak. Takut nk tgk hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 3-7-2021 03:37 PM
i kenal soft porn masa tengok vcd james bond.
tomorrow never dies. 007 world is not enought
beza ...

Iolss pon zmn vcd gakss..geng uni beli vcd cite American Pie pastu aku rase berdosa sgt tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 04:26 PM | Show all posts
lama2 sangap suh anak jolok buat 3some macam ni " PureTaboo -  Taking Care Of Mom"

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 05:32 PM | Show all posts
Dah lama sendu tak ada cerita baru untuk disensasikan mulakan timbul cerita macam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 04:21 PM GMT+8 , Processed in 0.070915 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list