CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 100944|Reply: 699

Mak Mentua Nora Danish Berseronok Di Perancis, Ramai Marah Sampai Doakan Pesawat

  [Copy link]
Post time 2-7-2021 04:45 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Nama Datin Seri Haflin Saiful tengah panas sekarang, ramai sungguh yang marah dengan mak mentua Nora Danish ni!


Mana taknya, Haflin dilihat berseronok tayang berjalan ke Perancis.




  



  



Sedang rakyat Malaysia menderita dan banyak dalam kesusahan sekarang ini, isteri pak menteri elok pula merentas negara kata mereka.


Alasan yang diberikan adalah untuk mendaftar anaknya bersekolah di sana.




  



  



Di Twitter memang teruk netizen hentam isteri kepada Dato' Seri Mohamed Nazri bin Abdul Aziz yang juga merupakan Ahli Parlimen Padang Rengas itu.


Samapai ada yang mendoakan agar pesawat yang dinaiki terhempas.





Baca sendiri luahan-luahan rakayat marhaen di Twitter:























Sedar dirinya dihentam, nampaknya Haflin seolah-olah mengejek kembali dengan memuat naik status, "Kecamlah orang yang powerful, kita kan tak ada power. Ada powderpuff je."


Bunyi macam terlampau bongkak sebab ada duit agaknya. Mungkin sebab itu juga suami Nora Danish tak suka dengan ibu tiri sendiri?


Okay, ada yang nak tambah tak? Komen yang murni-murni ya. -CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MeRIAKNya  
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
emangnya kita ni kalau nk ke luar negara mmg tak boleh ke kalau negara tu dah buka sempadan dia?
rasanya reason utk g kerja & study masih je boleh travel kan?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
vavi betul perangai macik ni{:freak
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 04:58 PM | Show all posts
X tau nk komen ape sbb mmg aku dah lama benci family ni.
X terzahir rase kebencian tu dah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Besar punya Sial makcik kerak verangan ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pesal la nama anak dia macam jenama cadar
Brw, kalau balik nanti terkena covid ka...
Tiada simpati untuk dirimu
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:05 PM | Show all posts
Siap update anak dia lahir di France tu ketentuan tuhan,  Siapa ler kita netizen marhaen nak mengata anak dia ye kome
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bataknya..gi obersi kena tayang satu mesia
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuanya laki beliau. .dah mcm bapak dgn anak
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuanya tok laki dia. Kuad lagi ke tu... Tua dah lembik lembik kulit tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Jean pierre bermuka tempe...sian
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo dia rupenye bini menteri yg diperkatakan.... tgk iglive Mike td dok bini menteri bini menteri....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry x bpernah berkenan family ni
X follow pun tp politik NA ni mcm lalang
Btw, nanti dia teman anak dia kat frwnce sampai abis study ke camne????
Sape tahu
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahir ja kt france, bkn ada blood genetic france punn... Darah tetap lah padang rengas mix klate

Eksyen gila minah ni, padan lah dgn laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai skrang tgh peak summer
Mana ada school session skrang
Agak2la konon nak daftar anak sekolah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ira_229 at 2-7-2021 05:27 PM
heyitsmelola replied at 2-7-2021 05:05 PM
Siap update anak dia lahir di France tu ketentuan tuhan,  Siapa ler kita netizen marhaen nak mengata ...


Undang2 france kalau anak lahir sana walaupun ibubapak berkerak kerakyataan malaysia kira rakyat franch ke? Setau i klu ibubapa orang luar anak itu ikut kerakyataan bapa?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
jfq replied at 2-7-2021 05:18 PM
Alahai skrang tgh peak summer
Mana ada school session skrang
Agak2la konon nak daftar anak sekolah

Lahir kat france dapat citizenship ke macamana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
menteri lagi ke dia?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 2-7-2021 05:08 PM
Tuanya laki beliau. .dah mcm bapak dgn anak

Koreksion..mcm atuk dgn cucu tino
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 09:23 AM GMT+8 , Processed in 0.095625 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list