CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4607|Reply: 24

Azad Jasmin Bengang Baru Pindah Rumah Pagar Roboh Dirempuh Pemandu Mabuk

  [Copy link]
Post time 2-7-2021 04:13 PM | Show all posts |Read mode
Azad Jasmin berang apabila sebahagian pagar rumahnya yang baru didiami roboh dipercayai dilanggar pemandu mabuk.




Kredit foto: IG Eira




Menerusi Instagram, isterinya Eira Syazira memuat naik video memaparkan suaminya ‘mengamuk’ dengan meluru masuk ke rumah untuk mengambil kuali sebelum keluar semula untuk ‘bertemu’ dengan si pelaku.


Meskipun berdepan musibah, namun video tersebut bertukar lucu apabila Azad menghayunkan kuali berkenaan untuk bermain badminton dengan anaknya.




  



Perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen pada awalnya bimbang melihat Azad seolah-olah mengamuk, tetapi rupa-rupanya lain yang jadi.


Di ruangan komen, Eira berkata, kejadian berlaku itu kes langgar lari, namun kamera litar tertutup dapat menangkap gambar kereta yang terlibat.




  



  



Sebelum ini, Azad membuat kejutan dengan membelikan kediaman impian isterinya selepas 13 tahun tinggal di rumah flat.




Sumber: RotiKaya
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu sendu likes dia. ribu2 je.. skrg dah puluh ribu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
naya! dah la rumah baru. abis pagar! kalau report polis & ada bukti cctv, boleh dpt ganti rugi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cantiknya laman rumah dia.. best dpt laman besar mcm tu Boleh buat mcm2 Hmmm bila la iols nak kaya hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 04:59 PM | Show all posts
Konon2 spontan la tu nk mengamuk tp main badminton.
Dah terlalu bnyk "spontan" korang smpi malas nk caye
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Luasnya laman. Syokkk. Aku semi D lama sebelah 10 kaki je. Tu PON bersyukur sgt lah boleh tanam rumput pearl hijau sekata je..i.likeeee.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:14 PM | Show all posts
Iols fokus laman dia je. Seronok boleh buat mcm2 laman sebesar tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Feng shui tak bagus ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang tua kata, lagi menunjuk riak harta, lagi banyak dugaannya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
doakan iols bakalan dapat rumah laman besar. aminnn
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 2-7-2021 07:31 PM
doakan iols bakalan dapat rumah laman besar. aminnn

amin..berazam u..cr jalan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ishhh…kalau aku pun bengang
Dah la baru pindah
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Best betul laman umh dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols doakan chuols acik porum yang dambakan rumah dan halaman besar akan dapat merealisasikan impian iteww. Insyaallah , percaya ya sister sister..rezeki takkan salah alamat.
Yang penting chu ols jangan lupa upload kat instagram bagi seluruh negara tau macam pasangan sendu feefeeling terpaling inniehh .
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 11:27 PM | Show all posts
rumah baru oiiii... dah lah beribu habis reno umah.. hati tgh panas kita sendiri pun belum tentu bole melawak mcm pakjad ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Rumah dia gate n guarded kan. Mesti la among jiran2 dia jugak la ek..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 3-7-2021 12:48 AM
Rumah dia gate n guarded kan. Mesti la among jiran2 dia jugak la ek..

Aku pun terfikir soalan yg sama..boleh check kete yg rempuh tu mesti kemek nye
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak tau lah knp aku menyampah tgk dorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
hanya mmpu cemburu dlm hati tgk rumah depa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Pening kepala gek tu mikio nak ganti tembok baru..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 01:09 PM GMT+8 , Processed in 0.090606 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list