CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CMFreporter

Psikik tersohor Indonesia, Mbak You meninggal dunia di usia 47 tahun

[Copy link]
Post time 2-7-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni yang ngaku kawen ngn ular
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 08:52 AM | Show all posts
Jauhilah olehmu tukang ramal dan tukang tenung nasib.sesungguhnya mereka itu syirik lg menyesatkan
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 09:40 AM | Show all posts
wahh ada ye org camni..
takziah mbak you..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Meradang retis popular Indo nk kawen bulan ni mbak you ramal xlama pkhwinan diorang lesti-billar...sbb org ke3...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Friska replied at 2-7-2021 07:54 AM
Maaf Kakak, Mbak You itu agamanya Kejawen, bukan Islam Kejawen karena ndak ada yang namanya Islam  ...

Thank you Friska untuk info.  
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 2-7-2021 02:13 AM
Bukan dia tapi orang lain yang ramal dia bakal mati tahun ni.

https://www.google.com/amp/s/www. ...

Hebatnya peramal2 indon.....
Sis ramal  nak menang 1 juta je????sikitnya expectation sis
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
wahhh macam that's raven! hohoo almarhum mbak nyaaa bisa ramal nggak kematiannya sendirik?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru meols tahu ada peramal selebriti di indon

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 10:14 AM | Show all posts
genuine question here.  wondering if peramal ni ada pakai pendamping ke or memang naturally ada vision tu??
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk cara tangan dia tu, obviously bukan cara Islam.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:11 PM | Show all posts
batu kikir replied at 2-7-2021 09:52 AM
Thank you Friska untuk info.

Iya sama-sama Kakak
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 2-7-2021 09:44 AM
Meradang retis popular Indo nk kawen bulan ni mbak you ramal xlama pkhwinan diorang lesti-billar...s ...

teringat pulak dlu ada tokmoh nama apa ntah pernah ckp artis no1 akan cerai dlu dan akan kawin semula dan bahagia . Wanita rahim yg subur. Siap dia ke lagi sorang ntah kata dah masuk mimpi artis no1
Menyampah gila ai baca. Lupa la sape nama acik tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 2-7-2021 12:43 PM
teringat pulak dlu ada tokmoh nama apa ntah pernah ckp artis no1 akan cerai dlu dan akan kawin sem ...

Forumer cari ke acik tu??
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
noradaniez replied at 3-7-2021 02:12 PM
Forumer cari ke acik tu??


tak lah. Ai lupa la tapi dia agak glamer gak dlu dlam surat khbar perdana (dlu ada kan surat khabar nama tu). seiiring dengan bomoh kelapa.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 3-7-2021 02:19 PM
tak lah. Ai lupa la tapi dia agak glamer gak dlu dlam surat khbar perdana (dlu ada kan surat kha ...

Ooo... saya ingat. Iklan dia je dekat 4 muka surat. Ramai artis yg dpt selempang dr dia kan??
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 3-7-2021 02:19 PM
tak lah. Ai lupa la tapi dia agak glamer gak dlu dlam surat khbar perdana (dlu ada kan surat kha ...

Mahaguru mat zain kan?? Nmpk sngt kertunya saya ni ha..ha..ha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
noradaniez replied at 3-7-2021 02:27 PM
Mahaguru mat zain kan?? Nmpk sngt kertunya saya ni ha..ha..ha

sekali batch la tu. Tapi yang ni perempuan.Mak Siti ke apa ntah namanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
so dia ramal tak dia akan mati waktu dan hari tersebut? sbnrnya kalau dia ada ilmu meramal pun, takkan dia berani nak ramal tarikh mati sendiri . siapa yang berani apa pun, salam takziah..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:25 PM GMT+8 , Processed in 0.089055 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list